~/

Nu har vi ätigt frukost allkihop, och vi håller på att packa iväg oss till globen nu :)
Ska bli SKIT KUL ! haha, sove som en stock, men vaknade i natt då våra "grannar" kom tillbaka.Men Somnade fort om igen. Nu ska jag gå och kleta på lite ´smink så jag inte skrämmer ihjäl alla, haha. Ha de bäst alla.

Ps.. Såg New Moon i går och den va jätte bre, gu va het Jacob och Edwar e ;) haha
 Kommer lägga in lite bilder då jag kommer hem :) haha, har några galna bilder då jag skämmer ut mig inför stockholmare ;) me de bjuder jag på ;) haha

//
Tina

~/

Nu sitter jag på skolan igen och tråkar, LÅNG HÅL.
Sen har jag svenska lektion sen ska jag till skellefte :) Med Julia, hennes mamma och hennes bror :)
Vi ska gå på stan och ska på körskolan, sen så ska vi nog äta någonstans sen så ska vi se hockeymatch :)
Ska bli så kul :) Längtar :)

I går red jag Lollypop och det gick bara bra, hon är så söt, sen bytte jag och Julia häst, hon fick rida lite dressyr på poppan med :) Men jag skrittade bara på hennes lilla ponny, käns som att hon ska gåav av min vikt:) även fast att hon är en d-ponny, men inte så grov, haha. :) men hon är super fin :)

Haha, och Julia fick ett träningspass med lollypop då hon redan va lite slut efter jag hdae ridigt hon, men det gick jätte bra för dom :) Ska nog köra lollypop i helgen:) har inte kört hon sedan augusti, har inte kört någon häst sedan dess :/ haha, men rider gör jag ;)

Nu ska jag fortsätta med skolarbete :)  Ha de bra så höres vi !

//

~/

Hej Hej :)

Sitter på skolan och tråkar, har haft sy slöjd :)
Min halsduk är klart och används och morron rocken funkar bara fint som jag gjort :) Nu har jag börjat på underlägg till benlindor :) Och så KLART stacka jag mig på nålen, som ALLTID, nålarna har någon dragning till mina stackars fingrar. Inge kul inte, men räknar med att bli klr med dom nästa vecka :) så dom kan börja användas :) haha, jag har enn svart tyg med fina blommor på som ska vara på utsidan och ett fint fléec tyg på insidan, Sen så ska jag ha stoppning i mellan :)


Min nästa lektion börjar om en timme, lite drygt att sitta och vänta men därför tänkte jag passa på att skriva ett blogginlägg :)

ha de bäst!

//

~/

SÖMNPROBLEM :O

ja de är sann, sedan några veckor till baka så har jag drabbats av detta och ar INGEN aning varför det har drabbat mig :S i natt fick jag sova 2 timmar totalt och la meg 7 och steg upp halv 8:a, så nu ska jag försöka igen :)

Men annars förutom det så är allt bra :) ska köra lite dressyr träning i morron med Lollypop , får se vad hon tycker om de. Men nu ska jag försöka sova:)

Sov gott alla och dröm SUPER sött ;)

//

~/



I dag har jag haft hoppkurs med Lollypop och slutet va bra ;P nu ska jag duscha sen lägga mig ska upp 6 i morron :) kaninhopptävling :D:D:D


//

~/

Hej hopp :)

Nu har jag vaccinerat meg mot svininfluensan eller som jag säger (knorr sjukan) haha, men känenr då inte av någon smärta i min arm eller nå så det är då bra, inte äns om jag trycker är hon stacak mig. Men nu var då det klart och gjort så nu "ska" man då inte behöve orora sig :)

Nu sitter jag och har just ätingt, ska nog fara och rida i kväll, och i morron så har jag sovmorron, gu så skönt ;) eller vänta, nu kom jag på att jag ska till stan och fara på risk 1:an.  haha, tur att jag har bar minne, NOT :P
Men i morron blir de stan och ingen skola, så skönt :)

//

~/

Hej Hej :)


I dag så ska jag vaccinera mig mot svininfluensan :S.
höll på att försova mig i dag men hann i tid :D , nu så sitter jag och försöker fördriva min lunch (VILL HEM ) jag är skit trött, vaknade i natt och mådde jätte illa men jag lyckades att somna om efter några timmar, men sömnen är en bristvara för tillfället :/ Nu så ska jag gå till svenskan, ha de bra

//

~/

Hej Hej :) I dag så har jag då haft praktik, sen så fick jag hämtning avAngela som körde hem mig.

Sen så var jag bara hemma en liten stund sen så bar det av till stallet, jag red dit med Lollypop. Sen så red jag my också (angelas) häst och så klart Lollypop :) Efter jag hade ride så rakade jag Lollypop, komer lägga in bild snart :) haha, hon vart skit söt :)
NU sitter jag och ser lite tv och funderar på att ta en varm dusch :)

//

~/

Hej hopp. tänkte baar skriva en rad inna jag börjar :)


Jag har praktik i dag, det är så kul, i dag kommer min lärare på studiebesök :)

//


~/

Hej hopp i LINGONSKOGEN :P


vare lite dålig på att uppdatera nu, men kan ju berätta lite om min helg:
Lördagen började med att Maria kom och gick igenom Hecke :) Sen bar det av till marknaden Med Jossan och Odina, vi i US skulle ha ponnyridning och kakförsäljning.
Det var inte så många som kom och red typ 6 sy max på dom timmarna vi var där så det var inte så jätte lyckat men vi visade oss i alla fall :) Sen så vart det bara hem och äta, duscha, klä sig och fixa sminket och håret och sen bart det av till hotellet där jag skulle jobba som bartender under kvällens Disco, det var många som kom , och man kunde som börja undra vart allt detta folk gömmer sig på dagarna, mycke folk alltså :P

Sen efter en sen kväll som slutade vid 4 så var sängen ett måste, sovde ända tills 2 och steg upp 3, riktigt skönt men då hade typ hela dagen gått :/ Men jag provade nya dressyrsadeln på Lollypop ocn sen for jag och red.

Sen så såg jag på House på (ch131.com) och nu måste jag vänta in nästa avsnitt :/ men jag har ju några andra program jag kan se :)

Nu så sitter jag på skolan och har tråkigt då min lektion i morrse var inställd :/ så min första lektion för dagen börjar 10 över 12 .
Men nu ska jag se på något kul på ( ch131.com) sen så äta lunch :)

//

~/

Natti natti alla läsare, nu kallar sängen, ska upp till tandläkaren i morron, sov gott <3



//

~/

Hej hopp i lingonskogen :)

Nu sitter jag här och väntar på att vattendunkarna ska bli fylda med vatten, ska ta med dom till hästarna och ge dom mer vatten :) sen såklart ska dom få mat , och natti lampan ska tändas :) Sen så ska jag mata kaninerna, sen blir de in och i DUSCHEN :D längtar efter den varma duschen och sen en varm kopp oboy och se en bra film, toppen eller vad, och i morron har jag tid hos tandläkaren, ska bara dit för en årskoll ;)

//

~/

Hej hopp höll på att glömma att blogga, men jag kom ihåg de, en apåd till mig eller något sånt.
I alla fall så har jag varigt på skolan hela dagen och haft Sy slöjd, Geriatrik , svenska och idrott i dag ;) Jätte kul :D och nu sitter jag hemma och är helt slut, men fick i alla fall sova bättre i natt, så är lite piggare än i går :)

snart så ska jag äta middag sen ut och rida på Lollypop, kanske far näsetrundan och kondistränar hon :) eller så rider jag i ridhuset efter lektionerna har slutat :) i morron ska jag mest troligen hoppträna MEd Julia och Lissan :) så kul, hoppas bara att jag och Julia har en bättre dag än förra gången, för de var inte våran tur dag. Men nu ska jag inte skriva mer, ska vila ett tag. PS. jag fick min PUk kod i dag och pin så nu fungerar min mobil igen , yes yes yes! gu då skönt :)

//

~/

Nu kallar sängen :) men sa ju att jag skulle skriva innan så måste vell hålla de :)
Jag har just sett 2 avsnitta på ch131.com hemsidan. I morron är det en ny dag och en ny dag nya möjligheter :) , men ska försöka sova i natt så jag är piggare i morron, skulle kunna somna stående i dag :P haha.

Sov gott alla sötnötar som läser min lilla blogg :)

//

~/

Hej hopp, efter några som vill att jag ska börja om så ska jag göra ett försök :)

Men i dag har det inte hänt så mycke jag har hatf praktik som jag har varje Tisdag och onsdag och sen så har jag bara vilat och sett på tv, har känt mig MEGA trött i veckan , har lite svårt att sova, men men de går nog över :)

Just nu sitter jag och ser massa avsnitt på www.ch131.com världens bästa hemsida , med massa oloka tv serier och massa säsonger, så gå in och kolla, ni kanske hittar er en favorit, eller till och med en film ni vill se :) helt gratis att se :) Sen så ska jag duscha, jag köpte då ett jätte bra balsam i måndags från de där TRESemmé.

väldigt bra, jag rekomenderar att ni provar (om de är någon som läser min blogg) men nu så ska jag fortsätta se., kanske skriver ett till inlägg :P måste ju ta och kommma igång med skrivandet igen.

//

RSS 2.0