~/

Sovmorron!! och så klart missade jag att de va de idag, åh sängen som var så varm och skön då jag övergav den ....
Men Men, snart borde jag ju lära mig att den lektionen inte börjar förän om några veckor.:)

(Cloé och Jag, bild från kaninhopptävlingen i Norsjö)

ja igår var de en ridtur på min underbara Prinsessa, hon gick helt underbart igår, vart en liten utetur sen dressyrarbete, hon gjorde allt hur bra som helst, skänkelvikning, öppna/sluta, förvänd gallop, samlingar i trav och gallop. Sen hade jag lite kul ochtränade på inridningar i gallop till halt, sen igång i gallop igen fast andra gallopen, så hon fick tänka till lite, men hon var superduktig på de med.

Men de var ganska kallt igår, så jag har börjat bli snuvig :( Hoppas bara att jag inte blir förkyld ....

Ne nu ska jag komma på något bra att göra medans jag väntar på lektionen ska börja

//

~/

Ja nu är dagen snart slut och jag skriver en sista gång.
Dagen har vare toppen, skolan sen hem och se på lite tv innan jag for med Martina och red hennes häst Wille, som är hur underbar som helst att rida.

Sen hem, och då tänkte jag ta med hecke på en promenad så tog grimma och grimskaft och gick ut en sväng, men de slutade med att jag red han i grimma och grimskaft i skogen, hur mysigt som helst, solned gång, och alla underbara höstfärger :)
 Han gick som en gud, snäll som ett lamm var han också, jag ville aldrig att ridturen skulle ta slut :)

Snart är de kudden som gäller :)
God natt!

//

~/

Hej hopp :) ja solen skiner och de var inte mycke skolarbete idag, så kan de bli bättre ??

Ne men allvarligt så känns denna dag riktigt bra, vet inte varför men vaknade riktigt glad idag, så ska snart ut och rida lite på mina polle-hästar. Sen ska jag fara och rida Wille, Martinas häst också.

Just nu sitter jag och ser på House, 2:a avsnittet på sesong 7. Sen ahr de inte hänt så mycke mer idag, elelr ja, de var riktigt kallt i morse, frost :S snart är vintern här. jaja, då kan man ju ut och plumsa i snön med pollarna och skotrarna kan komma fram igen.

Skriver vell mer senare :)

//

Gör ett nytt försök..

Ja nu gör jag ett nytt försök med att blogga idag, jag ahde skrive ett längre inlägg om lita av de som hänt sen sist jag bloggade. Och då jag skulle spara försvann allt ... så då var jag int så glad så jag orkade int göra om de då, men tänkte dra en snabbis av de jag skrev nu, känns elakt att inte blogga nå och ni tappra läsare som är in och kollar.

Jaa SM 2010, resan ner gick toppen och hästarna tog resan riktigt bra, hade lite sittvärk men man ska inte klaga.
När vi väl kom ner till skåne så BLÅSTE de jätte mycke, va fasen orolig att jag skulle blåsa iväg, men de vart lite lugnare vindar där efter första dagen, men regn blåst och mulet var vädret vi hade, förutom på morgonen då vi körde, då var de sol :) Tur de, men höll på att frysa ihjäl ändå, dom har de kallt :S

Ja lollypop hade nog lite "scen skräck" men sista dagen så kom hon fram ur sitt lilla skal, de va då tävlingen skulle ha fått börja, men slutade på en 3:e plats, fick en andra plats i dressyren. och bra kritik, de ända var att hon inte gick fram, men dom gillade hennes gångarter och att hon var riktigt taktfast i sin gång.

Ja hemresan gick också bra, och hur fort som helst tyckte jag, men vi hade dock lite otur att på kvällen exploderade ena hjulet på släpen med vagnarna så de stod i lågor, så de var att byta de på e4:an, men de gick bra, vi som inte bytte hjul stog utställda med reflexvästar, en bil trodde vi var polisen xD haha.

Ja sen efter SM så är de int så mycke som har hänt, grabbarna bus har flyttat hem, och hagarna är snart klara, det är bara Lollypops vinterhage som inte är helt klar :)

sen ahr jag avre och sett vännäs spela 2 matcher i helgen( Min lille-bror) spelar i de laget. Dock vart de förlust i båda matcherna, jag måste följa och se någon gång då dom vinner :) Men han få massa bilder på dom i alla fall, över 3000 bilder :)

ne nu ska jag fortsätta med mitt skolarbete, så ha de bra och nu hoppas jag att de inte försvinner för då raderar jag bloggen xD

//

~/

Hej Hej ;)

Framme i skåne är man, det blåser och stormar, usch!
I natt trodde jag tametusan att vi skulle blåsa bort. Men resan ner gick bara, bara några mindre missar och så. Lite fel väg och lite sånt, men det gick bra ändå.  Men var ute och körde Lollypop idag, hon gick kanonbra lite trav arbete och gallopparbete, och hon var kanon fin. Ja jag hoppashon är like fin om inte finare i morron, de skulle vara kul att få avsluta sesongen så!
Ja och nu sitter vi i bussen och chattar allihop typ datorerna hummar på :) Men vi håller humöret uppe, solen tittar fram ibland då de inte regnar.
Ne nu ska jag fixa lite saker, men skriver sen hur det gick ;)

//

~/

hemma igen :)
Ja i morrse drog vi till skellefteå och shoppade lite, jag inhandlade två paar leggins, ett zoom objektiv 70-300mm. Sen så ett nytt pannband med strass till prinsessan, och ett par rosa uggs :) ja de va de jag schoppade idag.
Sen har jag vare i stallet med Anna <3 Mockade och gjorde klart åt prinsessan som hade vare ett månster i boxen i natt :O sen så vart de tömkörning på schemat, för lämnade maratonvagnen hos Hanna och Håkan idag. Hon gick kanonbra !! snart kan hon nog samla sig till passage och piaff, käns som att de inte är så långt bort, för hon var riktigt duktig idag.

Och nu ska jag packa mina saker till resan och fixa till kaninerna, dom ska få flytta in nu i helgen, de har börja bli så kallt ute :) så ska gå och fixa till i kaninstallet nu :) ha de bra.

//

~/


SKOLARBETE i MASSOR, ja nu då man ska vara ledig har man fått massa arbete som ska göras och lämnas in för man är borta, ojj så nu sitter jag i drivor med papper och försöker skriva ihop lite om de jag ska, usch, ingen pepp för de, men de är värt att göra bort de nu så man kan ha en trevli vecka och inte behöva tänka på skolarbetet :) ne nu ska jag jobba vidare, ha de bra så skriver jag snart igen.

//

~/

God morron :)

Komoemr en snabb-bloggning, sitter på skolan och arbetar med lite skolarbete. Sner börjar mitt 3 timmars långa/onödigt långa hål. Inte kul, hade hellre slitat tidigt, men men man kaninte alltd få det perfekta schemat. Ne nu ska jag skriva lite om egyptens historia, bäst jag börjar, ha de bra så skriver jag sen igen.

//

~/

Hej Hej :)

ja nu var de ett tag sen jag bloggade men har haft mycke att göra nu, packa och putsa och tvätta och träna innan SM och sen skolan och hagbygget. Ja det är inte lätt att hinna med allt inte.
Men just nu går allt bara bra, mamma Körde lollypop idag och pappa fick grooma, ja dom verkade då ha haft kul i alla fall.
Ja jag hade skola sen kl 3 började jag jobba på vinkelb så hade inte tid idag med Lollypop, jag vixkade, någon var sjuk.

Ja de sista finslipet med Lollypop innan Sm håller jag på med, på månda lastar vi transporten och åker till Kågedalen och sover där sen tisdag morron bär det av sen räknar vi kanske med att vara framme onsdag kväll ;) eller torsdag är inte säker men de ska bli spännande i alla fall :)

Ja sen så har jag avre med Anna och ja vi ahr haft lite kul tänkte lägga upp lite bilder från de :)

Och skolan går bara bra, men då man ska vara borta har man mycke man måste göra, så man hinner med.

Ne men nu ska jag sova hade jag tänkt, ha de bra!

//

~/

ja nu sitter jag här igen och bloggar men har lite tid över nu innan jag ska lägga mig att dra en snabbis av de jag gjort idag :)

ja men jag for till stallet på min blåa springare (cykeln) Och när jag kom fram var inte prinsessan i hagen ??
Då jag kom in i stallet hade Jessica redan tage in hon och fixat lite åt hon :) gullit :) Så jag mockade och sen gjorde vi klara polalrna så for vi på ute ridbanan och red, Lollan gick hur bra som helst idag och vi övade övergångar, gallop- skritt, gallop- halt och igång iegn , hon var så duktig :) sen lite flytta för skänklarna. :)
 
Sen gjorde jag klart åt hon, fyllde spän, vattnade och vägde upp maten. Sen så hade jag gjort matlåda till mig själv som jag gjorde halv 2 på natten så jag tog en snabb lunch sen följde jag Julia, Janine och Monica ut och red, jag lånade en av klubbens pollar, john, ja min gamla ponny John tog jag ut på en sväng. Hur kul som helst var som ett tag sen jag red han.

Sen kom mamma hem idag, efter 2 veckor i turkiet. Så nu är allt normalt igen :) hon hade shoppat massa fina saker också till mig :D jippie :)

Sen så kom hanna och hämtade Giggen och hjulen till den, hon ska låna den på Sm et också , så hon ska träna med den i veckan :) Sen ska hon måla hjulen svarta :) jaa de ska bli kul :) Jag, Hanna och Julia ska försvar norrland på Sm: et i Åsbo 16-19 september.

ne men nu så ska jag sova, ska orka upp och duscha och föna håret innan skolan, så såv gott :)

//

~/

Hej Hej :)

 ja nu bloggar jag en snabbis igen :) är nämligen påväg till ridklubben och rida Lollan. Igår red jag och julia på ute ridbanan, ja vi hade våre studer jag och prinsessan men i slutet gick de riktigt bra, och hoven höll sig då fin, även fast hon har tappat en sko. Men de är svårt att hitta någon som kan sätta fast en ny. Men hovslagaren kommer till veckan sån tur är. Men man kan ju inte låta hon stå nu, är ju typ snart bara en vecka kvar till SM för jag och hon.

Så bäst jag far till stallet nu så dom inte behöver vänta på mig. Ha de så bra så skriver jag mer sen.

//

~/

Hej !

ja nu sitter jag här igen och skriver en snutt:)

Lollan bor nu på klubben tills SM , och igår tappade hon en sko, så får vänta på hovslagaren :/
Ja men jag tog ett lättare pass med hon idag, så hon inte skulle ha sönder hoven, tömkörde hon i ca 30 min. Hon var hur fin och mjuk som helst. Mattes prinsessa <3  ja nu kom främandet så får blogga mer sen, ha en bra dag =)


//

RSS 2.0