~/

Hej Hej mina tappra läsare!

Ja nu var de ett tag sen jag bloggade men så mycket har inte hunnit hända, jag har jobbat helg så hästarna har fått stå i helgen och idag så har morfar vare och fixat till lite i lösdriften, han har breddat och gjort om ingången, det vart kalas bra, och Lollypop gick in och godkände de, så nu ska de målas om och fixas till lite till :)

Ja sen så lämnade vi vagen på lagning eller vad man ska kalla de, har ju haft problem med bromsarna och nu kom vi fram till vad felet var, svårt att förklara men jag ska försöka, då jag trycker på pedalen trycker en spak in en platta som pressar bromsoljan till bromsarna, men då jag släpper på pedalen ska plattan åka tillbaka men de gör den inte för den är böglad, så då släpper inte bromsarna. Så ja man kan söga att jag ahde lite problem i Villvattnet.

Ja och nu ikväll så åkte vi till sommarstugan och jag for först ut och red Hector, och de gick bitvis bra, han är ju som han är och tyckte mer att vi skulle ha rally runt runt, men jag höll inte riktigt med han, men till sist kom vi överäns. Sen då jag kom tillbaka med han vart jag så sugen på att rida Soley så jag tog han också en sväng.

Han gick toppen och bitvis så var han så himla underbar! Han kan verkligen få mig att le den hästen, ingenting går upp emot att rida på han. som Vikkie brukar säga, du skiner verkligen upp då du sitter på han.
Och ja de gör ja, vi joggade och skrittade bara runt, och inga skänklar, då gick de toppen .

//

~/

Hej Hej :)

ja jag har inte vare så duktig på att blogga men har inte haft så mycke att blogga om, hästarna har haft de lite lugnt, då jag har jobbat och så. men (går/förrgår) så var de hoppning på schemat med Lollypop, Jag Julia Janine och Sandra beslöt oss för att hoppa bana på klubben så de vart att dra dit, sladda ridbanan och fixa fram hinderna och då vi alla var klar med de och att göra hästarna klar så började de dåklart regna, men vem av oss är gjord av socker?

Ne men vi red ändå, men BLÖTA blev vi då i alla fall, men vi hade kul, men himlen öppnade sig verkligen där ett tag, då man tittade ner så rann de vatten från hjälmen, haha.

Ja men Hoppningen gick toppen , efter ett tag..... det märktes att man var ringrostig och att man inte hade hoppat på ett bra tag. Men det kom sakta tillbaka i alla fall så tur var i alla fall de.

Ja sen så for jag och Mamma till sommarstugan men det vart ingen körning med Hecke då, regna och sen var jag helt slut så det vart mest att ta det lugnt, men det var skönt det också.

Men idag/igår, så vaknade jag av att morfar höll på med motorsågen, men upp kom jag mig i alla fall, och morfar gjorde god frukost till oss. Sen så for jag och mamma och körde Hecke "Balder-rundan" och det var jätte kul, Hecke hade då kul, få gallopera ur sig lite energi.

Sen då vi kom tillbaka, så "tvingade" mamma mig att bada, det  var kallt ska jag säga er men vad gör man inte för sin Hecke? så han kunde få rulla in ett fint skitlager sen?!

Ja sen så tog jag och tränade lite snabbt med Lucky, han är så duktig, han stannar nu på komandon och bromsar in, backar och stannar och kommer :) nu ska vi lägga till lite till sen, han är verkligen smart lilla killen.

ja sen bar det hem och jag hade bestämt mig för att jag skulle ut på en skogstur med Lollypop så jag gick in och bytte om och då jag kom upp till stallet så ösregnade de, så jag tog in hon och gjorde i årning hon och medan jag väntade på att den värsta åskan skulle sluta så låg jag på hennes rygg och hon åt sitt hö. Riktigt mysigt, men sen orkade jag inte vänta längre, som sagt lite vatten vad skadar de?
Det vart en lång uteritt genom samhället och lite över några lägder, vi hade i alla fall mysigt.

Och nu ikväll så har jag vare hos Maria och vi har bakat och äte kladdkaka, och sen har vi sett The Note book :) ojj vad jag grät, jag är verkligen en snyftare. Haha, ja nu ska jag sova. 

Ni får ha de jätte bra, så kanske vi ses någon dag!

//

 

~/

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Haha , hade super tråkigt och gjorde en tråkig sko :) men här är den i alla fall :) men ni behäver inte rösta ;)
//

Tina :)

~/

Hej :)

Ja nu sitter jag här i en reklam paus och skriver, kom på att de var ett tag sen jag gjorde de.
Men så mycket har inte hänte, den 15 fyllde "lill" Lucky 2 år.
Grattis!!!!


Ja och igår så vart det en ridtur på Lollypop runt upp på berget och tillbaka, ojj vad hon kan springa fort, man måste ju nästan ha briller så man int får in alla mygg i ögonen.  Ja vi har ju skojj träning jag och hon, massa skojj, fart och fläkt för att få igång hon mer i dressyren sen :) hon är så stabil där så nu ska vi bara få in farten lite också.

Ja idag har jag jobat och det har gått toppen, jobbar nu i helgen också, så får se hur mycke/lite hästarna får gå, men på måndag ska jag till sommarstugan, bada och njuta och rida/köra :)

Ne nu är reklamen snart slut så ni får ha det så bra :)

//

~/

Hej Hej!

Ja jag måste bara börja mitt inlägg med att ibland ör min dator knäpp !! Blir så less på de :P haha, ja nu har jag fått det ur mig.¨

Så vad har hänt? jag jag har jobabt idag, men mådde inte riktigt hundra och då jag kome hem deckade jag som en klubbad säl i sängen och vaknade just innan 8.
Alla djuren mår bra, hästarna har lite kort semester tills i mórron, ska till sommarstugan då, hoppas de är bra väder då :)

Ja men sen ahr det inte hänt så mycke kul men jag kom på jag glömde skriva i mitt tidigare inlägg on badningen :)

ja dp vi kom hem från tävlingen som avr i helgen så bestämde sig jag och Maja för att bada med pollarna, jag red Soley och hon hecke och vi badade ganske länge, soley är som ett badmånster han verkligen älskar att bada och jag tycker såklart de är skitkul!
 och hecke och maja verkade då också ha kul, hecke bestämde sig för en dak och maja fick ba haka på ;)

Ja och sen så fick Lucky prova på att simma för första gången och han var så duktig "lill" killen min :)

Sen så badade jag och Maja i någon timme utan pollarna, vi arbetade med att röjja lite sten frång botten, och vi var så duktiga och vilket team arbete vi körde me ;)

//

~/

Hej Hej  alla tappra bloggläsare.

Ja nu är jag hemma / eller är egentligen i sommarstugan, vi kom hem idag från en lång helg i villvattnet.

Ja helgen började tidigt med att vi åkte ner på torsdag och började packa upp och göra klart till fredagens dressyr. Ja chokladpudding var våran kvällstradition där på kvällarna ;)

Ja fredagen började med att det vart badning av polalr då dom hade skitat ner sig under natten sen så hade jag massa rid över för jag startade inte förän kl 15.10 med Lollypop och efter 5 med Hector. Så det vart mycke väntande. Men dressyren kom till sist och Lollypop vann sin debut i Lätt Nationell på 112p , 1p från helgens högsta dressyr poäng, så man kan vell inte vara missnöjd med de?

Ja sen var det Hector´s tur och ja jag var vell lite nervös men de gick till sig men hecke han var laddad till max och det gjorde vell inte programmet till de finaste hela tiden men han har ju sina roliga idéer :P Haha, men de är ju de som gör han till den han är, vi kom 2:a i Dressyren, efter Fredrik Persson och hans fyrspann.
Ja sen så var den dagen slut och en trött och slut Tina gick maratonhinderna för att hitta bra vägar till lördagens maraton körning. Ja till sist satt det vell, men som vanligt och så hade jag sista minuten ändringar för mig.

Natt blev det och chokladpuddingen satt inte fel. Efter en alldeles för kort natt så kom lördagen. Men de var ju dagen med de roligaste MARATON som slutade i tårar.

Ja men det började med Lollypop hon kändes seg och det gick inte så fram som det brukar, var inte nöjd då jag gick i mål, men jag och min groom hade lite tid över så vi han gå och äte lunch innan Hector skulle ut. Sen spände vi för Hecke som visste vad som väntade och han såg laddad och glad  så det verkade toppen, men vi startade och han såg seg och vagnen gick konstigt efter han men vi kom till den första backen så orkade han nästan inte upp för den och jag misstänkte att något var fel, med det kom en nerförsbacke och det började gå toppen, sen så gick det sämre igen och jag och min groom kom fram till att han måste vara halt? Ja men vi var på väg upp för andra backen och han bara stannade så jag vände ner och sa att det är ju bara att vi bryter. Men då såg min groom att bromsskivorna hettade, och då märkte vi att dom var åtknipna bromsarna så han hade drage en bromsad vagn i 3 km, stackaren men vi lossade bromsarna och körde bromslös.

Och då for Hecke som skuten ur en kanon, och galloperade, men nu låg vi ju efter med minst 2 min på maxtiden så han fick gallopera i 2,2 km i mål och vi hade 10 sek till godo på maxtiden. Vi lyckades men nu var hecke lite slut och skritt sträckan hägrade, där fick han i alla fall gå ur lite mjölksyra. Sen fick han dricka massa vatten i pausen óch vila en liten stund, han var sisten ut för dagen och när vi kom in på arenan som väntade alla hans tappa fans på han och hejjade på han, dom fick hector att gå då han  knapt orkade mer, han kämpade hela tiden och han tog sig tappert igenom, om jag grät då han verkligen tog i allt han hade för att göra sitt bästa och folk i publiken grät också då han verkligen tog i som han gjorde och visade sin kämparglöd, och man såg verkligen vad publiken stöttade han. För innan han kom till hindret så började dom hejja på han och han drog då igång igen med allt han hade och gav sitt allt! Ojj vad jag grät han var och är så GULD värd, finns ingen bättre än han min älskade Puh björn!!!

Ja han fick publikens jubel och stöd hela vägen och man ser vilken stjärna han verkligen är och han vann också maratonet med sin kämpe insatsen. Och det jag skerv om blod så var det så att min Groom Olof Eklund hade en skada på handen som han rev upp och det slutade inte blöda ( inga floder meden ändå).

Sen var de grillkäll med alla trevliga människor, och sen innan vi gjorde natt CHOKLADPUDDING och de vart toppen , sen kallade sängen .

Nu var de söndag, och final dags, ja presitionen med Hector gick bra, petade en boll och var lite för sekig men det räkte ändå till att vinna pressitionen och därmed TOTALEN i den Medelsvåra elit klassen. Och det var hur kul som helst att Fredrik och Erik kom upp med fyrspann och par och tävlade.

Ja sen hade som fjädern gått ur mig och patade en boll för mycke så tappade andraplatsen i totalen med Lollypop, men jag var som ändå nöjd och glad med helgen och deras insattser. Och med tanke på att bromsen hade legat på under lollypops och hectors maratonen, tur vi märkte de i alla fall, och tur att det inte var fel på hästen.

Och ikväll har de vare badande med Hector, Soley och Lucky, sen så badade jag och Maja och plockade lite sten från botten.

Ne nu är de bra för ikväll. Ha de bra <3

//

~/

Hej hopp :)

ja jag vet att jag är dålig på att blogga nu men har varken tid och så mycke energi över till att göra de :) , men jag bloggar då jag har ork...

ja men igår så var jag och Julia ut och red, jag tog Lollypop och Julia tog hecke så for vi ut på en skogsrunda, riktigt trevligt, sen kom vi fram till ridklubben och Lollypop fick hoppa över en bänk och hecke lite mjukgörande derssyr, och där bytte vi polle också, och sen bar de av hem :) Tack för un underbar kväll Julia :)

Ja och idag så började jag jobba kl 12. 00 och slutade 21.10 och dagen gick toppen, och bra väder var det också.
Ja sen då jag kom hem va de bara att byta om för att fara ut med pollarna, Julia var snäll och hjälpte mig, Tusen tack :) Hon fick rida på Prinsessan (Lollypop) och jag spände för hecke och körde han.

ja hecka var som ett bustroll idag, han ville bara springa, springa och åter springa men fick koll på han, men han hade mycke energi i dag, men han vart riktigt fin och mjuk i sidorna, men han var så laddad så det vart ingen låg träningsform idag, de vart mer "hållning" på nacken idag, men men , han va duktig och började lyssna bra till slut :)
Ja och jag han inte se så mucke då Julia red, men de jag såg så såg de ut att gå toppen för dom :) Och nu sitter jag och bloggar bara för att jag känner mig så sålig på att göra de :) Men ni får ha det så bra, jag ska sova så jag orkar upp i morron :)

Ha de bra, Puss

//

~/

Hej HEj :)

 ja nu är jag tillbaka från Villvattnet, Det har vare en toppen helg med massa kul, solsken (dock brände jag mig lite, de brukar inte hända mig men av'nde ju då ingen solskyddsfaktor heller. Är huvudet dumt får kroppen lida.
Men men, Hector och Lollypop var de som fick fälja med till lägret och träna.

Ja jag är skitnöjd och allt gick toppen även fast vrjepass inte var på topp men de var på godväg åt rätt håll. Ja nu sitter jag här helt l´slut i luvan och bloggar men ska lägga mig nu, men ville bara få iväg detta innan.

Mer kommer vell senare, jo de är ju tävling i helgen i villvattnet :) far dit och se? :)

//

RSS 2.0