Tidig morgon

Ja idag blev man väckt eftar att ha sove i bara 5 timmar, men man skyller ju sig själv.
Har lite saker på schemat för dagen, ska rida soley, sen ska jag last träna han så han går in själv i hästbussen hur det nu ska gå , men tänkte börja fodra ha´n i den så han förknippaR DEN MED NÅGOT BRA :) ojj caps råkade komma in :)
Ja usch, nu är det bara att ta sig i kragen och överge min underbara säng. Skulle kunna sova en stund till ^^
//

Förlåt

Skrev inget igår kväll, men internet var så segt i stugan så jag orkade helt enkelt inte.
Men nu sitter jag hemma och käkar frukost, vi hämtade hem Soley ( Monstret ) från sommarstugan så vi hinner träna till våran debut inom hoppning.
red han i sommarstugan igår och han gick så BRA, jag avr så solt över att han kunde vara så himla normal och inte brumma på som en sportbil :)
Snart bär det av till jobbet, jobbar 12-20 idag. Sen blir de hem och rida monstret.
//

Sommarstugan

Ja ikväll bär det av till sommarstugan och Lollypop får följa med för mi morgon åker Soley med hem.
Jag har packat Soleys grejer så jag kan rida han idag då vi kommer dit, och jag LÄNGTAR har inte ride mitt monster på flera veckor nu då vi vart borta så länge så de ska bli både kul och spännande.
( Jag och Soley )
Sen så åker han med hem imorgon för vi ska kunna träna till tävlingen den 10 september som vi ska på. Och det är lite lättare att träna han då man har tillgång till ridbana. Så då får Lollypop åka tillbaka på betet och vara sällskap till Hecke, så får Soley vara sällskap till Lucky här hemma.
//

Vaknat till liv

Ja nu har jag vaknat till liv efter gårdagens kidnappning!
Ne jag vart väckt, mamma och Bamse ( katten) kom n och väckte mig, så är väl bäst att man stiger upp så man inte sover bort hela dagen :)
Imorgon ska jag jobba 12-20.
//

Hemma efter kidnappningen

Ja hemma efter kvällens kidnappning som bar av till stan (Skellefteå) Vart att käka på max , sen bar de av på bilkurragömma i stan. skit trevligt va de faktiskt.
Nu ligger jag i min säng och är snart redo att dejta kuddarna, men tänkte se om mitt tv serie avsnitt kom ut innan.
//

Hemma

Ja nu har jag komme hem från Villvattnet.
jag har vare där på styrelsemöte sen då jag kom hem passasde jag på att fylla upp badkaret med vatten till hästarna. SÅ nu ska jag faktiskt luta mig tillbaka och se en film hade jag tänkt, känner att energin inte är på topp idag, och hoppas verkligen att jag slipper förkylningen, har vare lite tät hela dagen men man kan ju hoppas på mirakel.
//

Väckt

Jepp, mamma ringde just och väckte mig. Men man kan ju inte sova bort hela dagen även om jag skulle vilja. Böjar nog också bli förkyld :/ tät i näsan  -_- Och jag vill verkligen inte bli sjuk nu.

( min underbara vovve: "Sessan")
Idag blir det att åka till Villvattnet och ha styrelsemöte, sen blir det hem och fixa lite till i stallet så det blir klart. sen i morgon blir de kanske att hämta hem Soley så jag hinner träna innan tävlingen.
Ne nu ska jag mysa ner mig i sängen och bara njuta en stund innan jag stiger upp på "riktigt".
//

kvälls mys

Ja nu ska jag ha lite kvälls mys med mig själv, har tänt lite ljus runt om kring i mitt sum, nu ska jag krypa i min mys rock och sjunka ner i soffan och starta en film. Perfekt avslut på denna dag.
Sen blir de att krama om kudden och sova.
//

Tävling

Ja nu har jag anmält mig till tävlingen i Skellefteå, i hoppning men min älskade Soley.
Sagah var så snäll och ställde upp med att köra, så nu återstår det att se om Soley går in i hästtransporten själv eller om man måste ha med sig lilla Hecke bus.
Ja nu va det kväll här och jag ska nog se en film och tända lite ljus och ha de lite mysigt, men först ska jag natta djuren. I morgon blir det att fortsätta fixa i stallet och täckeskammaren, sen fixa i "kaninhuset", så allt blir klart. Får se hur långt jag hinner.
Men just nu ligger en sak och gnager på mina tankar, och får inte bort de, vet dock inte om de är något som gör mig irriterad eller lite sad, hmm får kanske klura ut de. Men men nu ska man inte klaga, men som sagt bloggen är min och till för att ventilera lite tankar :)
//

Glömde skriva

Att det är en hopptävling den 10 september som jag är sugen att fara på med Soley :)
//

Beställt ^^


Jag och Soley på bilden från sommaren -10
Nu har jag beställs lite grejer till Soley ( min ena häst ) och han kommer bli supersnygg i marinblått, var schabrak + huva benskydd fram och bak + 2 par boots ^^
Så nu är vi snart klar för våran tävlingsdebut i hoppning.
Ska bara skicka in anmälan, har hittat en tävling jag vill på men vet dock inte hur jag ska ta mig dit, för mamma och pappa är utomlands så måste hitta någon som kan köra mig innan jag kan anmäla mig.
Men jag skyller mig själv lite också, hade jag tage körjortet hade jag inte haft några problem med att ta mig dit.
//

Wiiii

Hej hopp i lingonskogen!

Jag har en liten paus i mitt fixande i stallet, vi ska skruva upp sadel och selhängarna så fort maskinen är laddad, så jag laddar mitt eget batteri lite med att spela lite Wii, fick ett i julklapp och insåg att jag inte har spelat det på 100 år, så tänkte damma av mina grymma skills på mariokart ;)
Ne så bra är jag inte, men ni får gärna komma och möta mig om ni vill, alltid kul med en liten match.
Solen skiner och dagen känns som att den kommer bli bra.
En dag hemma med djuren och familjen sitter aldrig fel. Mamma och pappa åker ju utomlands om mindre än en vecka och kommer vara borta i 2 veckor.
Ne nu ska jag ta och spela vidare en stund innna jag ska fortsätta att få i ordning allt i stallet och sadelkammaren. ha de bra så skriver jag snart igen.
//

God morgon



Vaknade av att väckaren ringde och förstörde min dröm, som vanligt är de på morgonen just då man ska vakna dom bra drömmarna slår till. Jaja, skulle upp och fodra hästarna, men mamma hade redan gjort de, så gick upp och la mig och kram om kudden igen. Nu funderar jag dock på att gå ner och fixa mig lite frukost och börja med dagens fix.
//

Nu så gör vi ett försök

Nu har jag snabb fixat en ny och enkel design som får duga för tillfället.
Sitter just nu i min soffa med tända ljus kring om mig. Jag har just tage mig en dusch och ska snart dejta kuddarna.
Men först hade jag tänkt se en film, trötta ut hjärnan lite så jag inte tänker för mycke då jag blåser ut ljusen för att sova. 

// 

funderar på att dra igång igen

Hej hopp!
Jag har funderat länge på att dra igång min blogg igen, men denna gång så ska det i första hand handla om mig och min vardag och mindre om hästarna, såklart kommer de ju komma med om dom också eftersom dom är en stor del av mitt liv. Men ska försöka hålla igång min hästblogg också.
//
RSS 2.0