Youre love

Hej hej :)

Ja idag så hade jag ju bara en lektion, men var inringt till att jobba så jobbade 15.00-21.00 så då har jag i alla fall gjort något vettigt med min måndag. Så jag ahr som inte hunne med sp mycke annat. Hästarna mår bara bra, men de är ju som lite kallt ute just nu, men dom har då vinterkläderna på sig och dom är då lurvigare än isbjörnar så dom fryser då inte :)


Ne men hade som inte så mycke mer än de att komma med. Just nu hade jag tänkt lägga mig och se en film innan jag ska sova, om jag inte somnar under filmen såklart :)

Så ni får ha de toppen, så skriver jag mer sen.

//

God natt

God natt, jag ska lägga min nu men här kommer en bild i alla fall :)



//

Snow

Hej Hej :)

Ja nu sitter jag här och bloggar igen. Kallt är det ute så man vill ju inte vara ute mer än nödvändigt måste jag erkänna, men vintern har bara börja så det är bara at uthärda de, men man vänjer sig vell snart hoppas ja.

Ne men det har inte hänt så mycket, igår var jag och fotade på hockeyn och jag fick några bra bilder. Så jag ska nog ladda upp några senare. Sen så var jag i skellefteå igår en snabbis, sen åkte jag hem med morfar hem.

Sen har det inte hänt så mycke mer. Eller jo jag och morfar har just invigt fåran hemmabyggda termobar, så får hoppas att den fungerar nu som den ska.  Lucky var den första att prova den, jag får ta kort på den så ska ni få se så fin den blev, Morfar hjälpte oss att bugga den :)

Ja ikväll ska jag till Maria och äta middag sen är de party, hon ahr fyllt 20 igår, GRATTIS GUMMAN <3
Ja de var vell allt för nu, men kommer blogga mer sen.

//

Kudden

Hej :)

Ja igår hade jag inte ås mycke tid till att blogga, men jag kommer dra en snabbis vad jag gjorde går + idag :)

Ja igår så vart de upp och mata hästarna, sen in till tandläkaren (inga hål). Sen hem för att fixa lite innan man skulle in till skolan, åt lunch på skolan och gick upp för att ha min ända lektion, men då var läararen sjuk så vi hade ingen, åhh... lite trist då man väl var på skolan, men men.

(Jag och Lollypop)

Ja sen handlade jag och mamma lite, sen då jag kom hem så tränsade jag Hecke och for ut och red han lite, vi övade mycke sidoförflyttningar, öppnor och slutor, sen övergångar och serpentiner. Ja mjukgörande helt enkelt, och Hecke gick super bra. Sen hem och he ut han i hagen och så tränsade jag Lollypop som var mer busig än tam.

(Lollypop)

haha, så vi red fram lite sen får vi på våran älskade "gräsmatta" de är som ett "grönområde vid noret, en längre plätt, där vi satt fartrekord jag och Lollypop igår, och va kul vi hade och ojj VILKEN FART vi hade också, bara en allmänt rolig dag med massa bus för jag och Lollypop, hem och buta ridstövlar och fara till ridklubben där jag red Marias häst, Kerstin, och det gick riktigt bra, hon var lite spännd med allt nytt som var i ridhuset, musiken som spelades + 2 andra hästar där, men jag tyckte de gick riktigt bra.

(Hector och jag)

Sen så fick jag gå en brottnings match med John som inte ville att man skulle få prova febern på han, han var inte glad ska vi säga, men till sist gick de. Men jag fick hålla ena bakbenet så han inte skulle kunna sparka samtidigt som jag provade febern på han, men tur att vi tjejer klarar av flera saker samtidigt ;)

(Jag som liten )

Sen till idag, ja skolan, hela 3 lektioner idag ;) Sen vart det hem och hämta släpen för att fara och hämta hö, sen då jag kom hem så kom jag och Julia på att vi skulle följa och se Hockey, så drog till Lycksele och såg Norsjö spela, dock förlorade dom med 1-6..... Sen nu sitter jag här och skriver, eller ja såklart har jag ju nattat djuren. Men de är ju som en självklarhet.

(ursäkta om jag kastat om lite eller stavat lite fel, men orkar inte kolla igenom de)
SÄNGEN KALLAR PÅ MIG , eller som jag brukar säga, jag ska gå och Dejta kudden nu ;)

Sov gott!

//

Överlevde

Ja jag överlevdetandläkaren, och jag hade inga hål heller :)
Har faktiskt haft sån tur att jag aldrig har haft hål i mina tänder, än så länge i alla fall :)
Men nu ska man ta i trä som de kallas ;)

Ne jag ska ladda mobilen lite sen ska jag dra in till skolan för min ända lektion för dagen, Historia.
Jaja, ha en bra dag så bloggar jag mer senare.

//

I still see you

God morgon :)

Ja nu har jag stige upp och hundarna är rastade och jag har tage en "snabb" dusch. Just nu ska jag torka håret lite, innan jag ska gå ut och  mata hästarna.

Sen ska jag till tandläkaren och kolla in gaddarna, hoppas man inte har några hål, de vore ganska trist :/

Ne men har som inte så mycke mer att skriva, sovde som en prinsessa i natt, men dock är ju natten för kort, och sängen aldeles för skön och perfekt på morgonen då man måste överge den. Haha, någon annan som har de så ?

//

Still here

Hej Hej :)

Ja idag har jag vare flitig på att blogga, detta är 5:e inlägget för dagen.

Ja just nu har det inte hänt så mycke sen sist, hästarna och kaninerna är nattade och hundarna och katten sover.  Eller ja det ända som har hänt är att jag jobbar på lite olika designer till en kompis blogg, jag skickade en "skiss" på en, så får hon säga vad hon tycker så ändrar jag de som hon vill.

Min "Sessan"
det är som lite svårt att veta vad någon annan vill ha, men fick veta på ett ca, visade hon några jag gjort innan som inte ligger uppe, så vi hittade ett "tema" hon gillade, så få se vad hon tycker om den jag gjort nu.

Ne nu ska jag ta och masa mig i säng, ska upp och till Tandläkaren i morgon. Sen har jag historia i morgon, sen så blir de nog ut med pollarna en sväng. Så ni får sova så gott. Och för vissa är det god morgon eller när ni nu läser detta.

//

Kallt

Ja sitter här och skriver en liten rad, igen. hihi ...

Ja men just nu är det jätte kallt ute, vänta ska snabb kolla............. tillbaka, de var -14, de va ju varmt, va fort de vänder, nyss då jag kollade var de -19,7. Ja men då kanske man inte fryser ihjäl då man ska natta djuren.

Just nu sitter jag och lyssnar på en låt fån en film jag såg i förrgår, Dear John. Tänkte här kommer en av dom låtarna.

http://www.youtube.com/watch?v=6PSAxJfN1D4

//

The end

Ja då har amn slutat för dagen, eller igentligen slutade jag 09.20, men har inte komme mig för att skriva förän nu.
Just nu sitter jag och väntar på att Heddan ska blir klart så jag och hon och Ida ska gå och äta, jag hoppas att det är något gott till lunch, är hungrig.

Sen ska jag hoppa på cykeln och cykla men igen, känns lite ovärt att cykla hit i kylan och ha bara en lektion, skulle hellre ha fler lektioner så det var mer värt.

Jaja, nu ska jag kolla om dom är klar snart ?

//

You are the sunrise

God morgon alla läsare :)

Ja tyvärr har väckarklockan ringt nu och det är dags att stiga upp och klä sig och gå ut med hundarna och mata hästarna. Sen blir det att fika lite innan man går till skolan.

Ja vill då inte kolla hur kallt det är ute! känns som att det kommer att vara kallt.
Ne men nu ska jag stiga upp så jag hinner med allt.
Ha en bra dag.

//

Good night

Ja nu ska jag ta och krypa i säng så man orkar upp till skolan in morgon. Men som jag nämde innan så har jag bara en lektion, så hinner kanske ut och fota i morgon, får bara hoppas solen är framme, älskar att fota då solen skiner, då får man dom finaste bilderna.

Ne men ni får sova så gott och för vissa av er som läser så blir de god morgon.

En bild jag fotade då jag kom in från hästarna:



//

I love this place, but it´s hunted without you

Ja sitter just nu och ser på TV, Beck. Snart är de slut, lite spännande måste jag erkänna att det är.

Men ska snart ut och natta hästarna. Sen blir det att gå in och krypa i säng :)
Skola i morgon som kallar. Hoppas att det blir varmare, för just nu är de över, eller de kallas under -20 C.

Men jag har bara en lektion i morgon, sen blir det att gå hem och hitta på något, bara de inte är för kallt.
Ne men nu slutar de, så ska skynda mig ut nu, de vart lite sent, men ville se klart de jag börjat se.

God natt.

//

Miss you

God dag alla bloggläsare.

Ja idag har vi söndag, och solen skiner, men är dock redan påväg ner, alla fina färger börjar komma upp på himlen.

ja än så länge har jag inte gjort så mycke idag, jag ahr sovigt, sen fixat lite med hästarna. Ska nog fara ut och rida en sväng på dom. Får se hur många av dom som får motionera idag.

Sen har det inte hänt så mycke mer sen jag bloggade igår. Eller i natt eller hur man ser de. haha, just nu ser jag och mamma på robbinson.

Ne men ni får ha de bra så skriver jag senare.

//

Flying by...


(Micke, Morfar, jag och Simon)

Ja dagarna flyger verkligen förbi, känns som att det var igår jag bloggade, och sen nu då jag loggar in ser jag att det var 2 dagar sen, ops. ja men ibland är de ju så, jag ahr som ingen aning vart denna vecka har tage vägen, en dag var de måndag och nu är det halt plötsligt lördag (jaja jag vet att klockan är efter 00 så teoretiskt är de söndag)

Ja igår gick de toppen att får hästarna till stallet, folk i samhället ler bara och tycker jag är en knas då jag rider på en häst och har den andra som handhäst :) men man måste ju vara smart ;)

(jag / Mee )

Ne så nu är dom fina om hovarna, och fått lite nya skor och snösulor, så nu kan den norrländkska snön komma ;) hehe.

Ne just nu ligger jag vaken och chattar med lite folk, och väntar på bättre tider typ, men sängen eller rättare sagt sömnen får dröjja, för sängen ligger jag redan i xD hehe..

ja men ni  får ha de kaonbra så bloggar jag snart igen :)

//

Sweet dreams

Hej :)

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade sist, typ 3 dagar sen. Ja men jag ahr vare så trött så jag har bara inte haft ork till att göra det.

Just nu sitter jag i mitt rum, ska snart krypa i säng, ska upp och till stallet i morgon med alla mina hästar.
Ja så de blir två vänder, jag rider nog först dit med Hector och Lucky som handhäst, så får dom busa i ridhuset medans morfar hämtar mig och jag far hem och hämtar Lollan och har Soley som handhäst.
Ja varför ska jag till stallet med alla samtidigt då?
Jo hovslagaren kommer i morgon.

Ja och idag var jag på ridklubben med Soley, han fick en vaccin spruta + att ridskolans hästar fick en spruta.
ja och både jag, veterinären och john överlevde dagen, han var otroligt snäll för att vara han.
och då jag berömde han som att han hade vare jätte duktig så sa veterinären med ett skratt de beror ju på vad men menar som duktig, för han var de ju otroligt bra, men om kan tänker på dom andra så var han en bråkstake.

Ne mennu ska jag krypa ner och sova, men ni får ha det så bra, så skriver jag senare. Om hur de gick i morgon med att få alla till ridklubben, med mera.

Sov gott, och dröm sött.

//

God morgon

God morgon alla bloggläsare!

Ja jag ahr just vaknat, är på väg ner för att fika lite innan man ska på skolan. Och innan skolan blir de ätt säga god morgon till hästarna och ge dom morgonmaten. Har bara en lektion idag så de kommer ju går fort. Sen blir de hem och fixa och vila lite innan eftermiddagen, för jag ska vicka (jobba) ikväll.

jag som liten (me), och morfar vid min sida 

Ja de var vell hur dagen såg ut i alla fall.
Ni får ha det så bra så skriver jag mer sen.

//

God natt


Ja nu är denna dag har också lidigt mot sitt slut, det ända som är kvar att göra är att gå i säng.
I morgon kallar skolan. Men ni får sova så gott.

//

Just waiting for an angel...

Ja nu sitter jag här igen och bloggar, är helt slut efter denna helg och i morgon är de skola sen ska jag vicka i morgon, så får se om jag hinner ut och rida något i morgon..

Ja dagen har vare seg, för jag har vare så trött efter för lite timmar sömn i helgen.
Men ska ta en tidig kväll ikväll, ska bara natta djuren sen ta en dusch.



Ja men vad har jag gjort idag då?
Ja jag och Vikkie har vare till ridklubben och ride på Hecke och Lollypop, sen har jag lagat mat idag, sen så har vi äte tårta. Jag hade valt tårta så de blev en rosa xD hehe..

Ne jag ska gå nu men ha de bra.

//

Hemma igen / home again

Hej Hej :)
Ja nu är jag och Vikkie hemkommen efter dagens ridtur.

Ja det gick väldigt bra idag Lollypop skötte sig jätte bra och jobbade på bra, vi tränade samlingar och öppna/sluta och skänkelvikninar och såklart övergångar.

Och Vikkie red Hecke, han inte se så mycket, var som i min värld på Lollypops rygg. Ja sen så tvingade jag upp Vikkie på Lollypop också, hehe. Ne men de gick riktigt bra. Just nu ligger vi avslagna i soffan och ser på tv.

Jag ska vell börja med middagen sen, och sen blir det tårta (Farsdag). A men nu ska jag gå och vara social igen. Ha de bra. Skriver mer sen.

//

God morgon / good morning

Ja god morgon på er alla, de är kallt ute och solen skiner inte vad jag kan se genom min gardin. Men tydligen lyser den enligt vikkie ? hehe.

Vikkie vaknade nyss så vi ska nog gå ner och fika lite nu. Men jaghar vare vaken att tag, var ut med hundarna och matade hästarna. Sen gick jag upp igen, men tog min kära dator i stället för sängen.



Ja igår hade vi riktigt kul, det var inte så jätte många men de var riktigt trevligt.
Ne nu blir de att gå ner, vi ska snart ut och rida med pollarna.

Hoppas Hecke gör samma sak med Vikkie idag ;) hehe, ops hon läste nog vad jag skrev, hehe , sorry Vikkie, men de är mitt önsketänkande. Ne men jag vill ingte att du ska falla av men han va skit kul ;)
hehe
ne nu ska vi gå ner, ha de bra.

//

Hecke

Ja snart kommer Vikkie hit och vi ska börja göra oss klara för ikväll. Men just nu ligger jag i min soffa och har så j*vla ont i magen :S

jaja, jag hoppas att de ger sig innan vi ska ut, vore lite tråkigt att dras med de hela kvällen.
 
ja sen så har jag vare ut och ride på Hecke, och han var helbusig idag!

Ja vi for då ut och red (barbacka) ja och sen då jag kom frm till storvägen hoppade jag ut för att banka ur snö styltorna, var klar med nästan alla ben, då jag skulle ta de sista bakbenet vände han och sprang hem utan mig den busen! Så fick springa efter och ringa till mamma, att hon och morfar inte skulle bli orolig om dom såg hecke komma själv efter vägen.

ja då jag vä kom hem till gården står hecke helt oskyldigt utanför hagingången och ser hur söt ut som helst, de såg typ ut som att han tänkte, men ojj kommer du där och gå ? Jag trodde du satt på ryggen ?

Ja så jag hoppade upp igen och begav mig och tänkte att han skulle få springa lite, och vad händer då? Jo hecke bockar i massor (har aldrig hänt under dom snart 10 åren) jag haft han ! Ja och han tjuter sina gulliga glädje tjut, sen bar de helt plötsligt av i full galopp framåt, sen sprang han som vinden, vilken buse. Men vilken obeskrivlig känsla att sitta på sin bästa vän och bara känna vinden , och se omgivningen bara svepa förbi. Ja vilken känsla, den är obeskrivlig.

Ne men nu ska jag lägga mig ner och vila och hoppas på att magen blir gladare.
Ha de bra !

//

Snö och ännu mer snö

God dag alla bloggläsare.

Ja just nu sitter jag och kollar genom min mail som är över full, ne men de känns så, har sjukt många mail som måste rensas bort.

Ja men vad har då hänt sen igår? ja Min kusin Elin åkte hem idag. Jag och morfar har vare på marknaden, sen handlade vi på ica och sen var vi om på OK och köpte oss en harry boy tillsammans. Så vi har lite underhållning för kvällen.

Ja hästarna mår toppen och står i sina hagar. Ska vell försöka hinna ut med någon av dom innan Vikkie kommer hit. Vi ska ut på hotellet ikväll, jag kör med alkoholfritt som vanligt. Men alltid kul att gå ut.
Ja men sen händer de inte så mycke mer, ännu en dag i morgon, så de kommer säkert hinna hända. ja men ni får ha det så bra så ska jag försöka fixa fram kläder till ikväll, har som beslutsångest här ;) Någon som vill hjälpa mig välja?

//

familje träff

Hej Hej :)

Ja nu sitter jag framför tv:n med min kusin Elin.

ja hur har då dagen vare då?
Jo jag vaknade av att jag hade glömt ställa väckaren så jag gjorde de och somnade då senare om och sovde till väckaren ringde. Sen vart de ut och mata pollarna, och rasta hundarna.

Sen in och matade hundarna, sen vart de sängen igen ;)
Haha, riktigt skönt att bara lägga sig och dra sig i någon timma i sängen.

sen då jag steg upp så fick jag en liten chock då min kusin kom in, haha. Ja och hon ska stanna tills i morgon, Va kul :)

ja sen så fick hon följa med på skolan på min ända lektion för dagen. Ja och hon fick se hur knasiga vi är på våran skola, eller hur de nu var, kanske bara var jag som var galen ??

Ja just nu sitter vi och smälter maten och väntar på att idol ska börja :)
Men ni får ha det så bra.

//

God natt / God night

Ja vad har hänt ikväll då?

Jo jag har vare med Anna, Willy och Conny och sett på Grown upps. sen har vi fikat en massa go fika också som Conny bakat, mums!

Ja sommaren känns som lite långt bort just nu ;)

ja sen har jag nattat hästarna och kaninerna. Så nu ska jag se lite på mina serier sen ska jag lägga mig och sova. I  morgon blir de att släppa ut polalrna, sen blir de att hoppa i säng igen och ligga och dra sig så man vaknar . haha. Ja men ni får sova så gott så skriver jag mer sen.

//

Hej Hej

Ja ops, de var  ett tag sen sist nu men jag har bara glömt bort att blogga.

Ja vad har hänt sen sist jag bloggade, hmm inte så mycke. Jo jag har tappat bort min börs, KLANTIGA jag. Ja så jag var på banken och spärrade mina kort så ja om någon har min börs så får dom vell ha så kul med att kolla på alla kort. Haha, mitt legg var ändå inte de finaste, men lite trist att man måste beställa hem alla kort nya igen. hmm, ja jag får ta att göra de snart. Men har ebställt ett nytt bankomatkort i alla fall.

ja sen har de inte hånt så mycke mer, kaninerna och hästarna mår toppen och vintern är här nu, snö faller ner hela tiden nu. Och vi har haft -20 om inte mindre eller hur man nu säger de xD

Ja men nu ska jag då gå ner och göra mig lite middag. Ha de bra

//

God morgon

God morgon alla glada bloggläsare!

Ja ännu en morgon har grytt och i morgon är lovet slut och skolan  börjar igen, trist men sant.
Blir ut och rida nu snart men ska ta och vakna ordentligt först. Får hoppas att jag ahr vädret på min sida hela dagen.

Ne men detta blev bara ett kort inlägg.
Ha de bra så kommer det mer senare.

//

På väg hem

Hej Hej :)

Sitter nu påväg hem från Malå efter en toppen helg med Maja.

Ne men usch va krokig vägen är mellan Malå och Norsjö, måste nog ta ett strykjärn och stryka ut den ;) Haha, ne nu har jag lite dålig humor här. Ne men snart är man hemma och då blir de att sadla Hecke och fara till klubben och träna lite med han. Sen kanske de blir en sväng på Marias polle. Men de får jag se om hur mycke klockan hinner bli.

Ja men ni får ha de bra, jag ska ta och konsentrera mig på vägen så jag inte blir åksjuk, det vore lite onödigt.
Ha de bäst !

//

Hos Maja

Hej Hej, ja jag är hos Maja i Malå nu då jag skriver detta inlägg. Åkte hit med bussen tidigare idag.
Ska vara här tills i morgon.

(Birk på bilden sen i somras)
Ja vad har vi gjort idag då? ja vi for till stall farm där Birk bor, så vi fickade lite med dom, mockade och borsta, sen vart de att tömköra birk, gick toppen.
Ja sen hade vi lite för mycke tid att fördriva så birk har nu 50 fläter i man, lugg och svans (totalt tillsammans)

ja i morgon blir de upp med tuppen, nee men vid 9 i alla fall :) Maja och birk har tömkörningskurs i morgon, och jag ska filma dom :)

Ne men just nu gör vi inte så mycke vi ska vell sova snart. så ha de bra

//

Bussen hem

Hej Hej bloggen och alla läsare, just nu sitter jag på bussen hem till Norsjö.
Kom ju igår med flyget till stan men sovde över hos min Morfar.

Ja det var på håret att jag han med den här bussen, ena väskan gick sönder, höll på bli påkörd av en buss, de var på håret, tur den körde sakta. Men jag sitter då i säkert förvar i bussen nu påväg hem, tycker min otur borde vända snart i alla fall.

//

RSS 2.0