~/

Ja mitt bloggande ligger inte på topp, jag vet. Men nu sitter jag här igen, vet dock inte vad jag ska skriva, det har som inte hänt så mycket, vädret suger, bara grått och regningt, nu usch !!

Ja men träningen med prinsessan går bara bra, ja igår bjöd jag norsjö på en syn dom inte sett jag galloperade över en äng på min vita springare, men vänta vad hängde på efter, jo maratonvagnen :) ja jag red men hade vagnen bakpå. De funkade de, med, men jag ahr dock fått ett blåmärke vid käna. Men kul va de i alla fall. ja sen nu då vädret suger har jag inte fotat på mycke värt, men lite har jag hunne med.

Kommer vell lite bilder från de kanske. Ne i morron bär det av till stan med Vikkie, ska schoppa lite saker till bygget här hemma åt hästarna, sen lite häst saker, och lite kläder. Ska bli kul att träffa vikkie, har saknat henne så <3

jaja, nu har jag läxa att plugga på men ha det så bra så skriver jag senare. Puss och kram :)

//

~/

Hej Hej :)

Ja jag vet att  jag har vare dålig på att blogga nu, men ja jag har inte känt mig på topp men idag känns de i alla fall bättre.

Ja jag ahr just äte Middag, och nu väntar jag på att klockan ska bli 18.00 så jag kan ringa in i mötet, sen ska jag sadla Lollypop och fara ut och rida med hon . Ska också fota ridklubbens pollar :)

Sen blir de hem och njuta av en varm dusch och en bra film kanske ? Ja i morron är de fredag och sen helg, och då är första skolveckan avklarad. Ne nu ska jag gå och hämt telefonen och börja leta fram numret. Ni får ha de så kommer de nog mer snatr.

//
 

~/


Ja nu ska jag ut och rida på min Prinsessa innan de blir mörkt ute. Undra vart vi ska fara, men kul ska vi i alla fall ha :) men jag var sugen på dressyr ridning idag, vet dock inte om hon är de, hon tycker nog de är roligare att vara ute i skogen och gallopera som vi brukar göra :) men dressyr träna måste man ju också göra :)

//

Min älskade Smirre, Vila i frid <3

Sitter här nerdränkt i tårar, idag lämnade min finaste ängel mig!
Hur ska jag kunna fortsätta uten dig? livet tappade idag all sin färg, när du somnade in. Inte han jag äns säga farväl.
Kan än inte förstå att du är borta, du var mitt allt, min andra hälft, mitt solsken, hela mitt hjärta, min bästa vän, min urgulliga nallebjörn, vem ska nu få mig att skina som en sol, vem ska finnas här för mig dom stunder de känns jobbigt.
Du har lämnat ett stort hål efter dig, men en liten bit av dig lever kvar i dina fina avkommer.

Finns många underbara minnen med dig min vän, Första tävlingen tillsammans, När du blev elit, och därmed min fösta kanin att vara elit, Vårat första SM tillsammans, att du inte kunde gå på toa i reseburen, ja det finns hur mycket som hälst, och de är minnen som alltid kommer att få mig att le.

Du kommer alltid att vara saknad, men jag vet att vart du än är så har du det bra, och de är se som är de viktigaste. Du kommer alltid att vara mattes lilla hjärtegull och du kommer föralltid att vara saknad.
Jag förstod att denna dag skulle komma men inte redan idag, du hade vare så pigga och frisk, de syntes att du var till åren, men du sken som en sol varje dag.
Jag önska bara att du kunnde finnas kvar hos mig ett litet tag till, så jag i alla fall skulle hinna säga farväl.

(jag och du mitt <3-a på sista tävlingen tillsammans)


Jag miste dig,
du kommer aldrig åter.
Mitt hjärta brister och jag gråter.
Tusen tårar senare jag står vid din gravstens sida,
det känns skönt att du slapp lida.
Även fast du inte finns här kommer jag alltid ha dig kär.
Jag vill bara säga att jag älskar dig så,
även fast jag lät dig gå!

~*Smirre*~
2010-08-23
~*Jag fick låna en ängel*~

~/

Hej, ja jag glömde att blogga igår, men hade fullt upp hela gårdagen, men här kommer lite ialla fall. Ja Igår så började vi på hagbygget, sen så vart de resa till stan, skulle hämta hö, hälsa på Morbror och schoppa lite.

ja jag är då ingen schoppare till mig själv men igår var jag så stolt över att jag köte 2 par klackis skor, 2 linnen, 1 t-shirt, Hårdiadem, en tröja. Ja så mycke brukar jag inte schoppa, men de var ändå ganska kul :)

Sen avrt vi bjuden på jätte go midag hos kusinerna. Mums! Grillat och grönsaker , potatissallad, ja de var super gott ! Tack.

Ja sen vart de iväg och hämta hö, fyllde transporten och sen bar de av hem, nu har de ju börja bli mörkt ute på kvällarna, man är ju som inte van de. Hem och koppla från allt. Bära in de jag hade schoppat och sen i påstlådan låg mitt nya träns, jippie!! så massa kul igår vart de .

Ne idag så har vi fortsatt att bygga på hagen och fixat till i kaninhuset/sadelkammaren och lösdriften, ja allt ska ju fixas innan grabbarna bus kommer hem, men inte så jätte mycke kvar nu. Men grabbarna kommer inte hem förän i september någon gång :)

ne nu ska jag ut och fixa lite till :) Kommemr bilder då allt är klart, om ni har tur ;)
ha de så bra så skriver jag mer vid senare tillfälle!

//

~/

Hej hopp :)

Ja nu sitter jag här óch skriver igen, nu har ännu en dag passerat och snart är skolan snart här. Men nu ska man inte tänka mer på de.

Ja dagen har vare ganska lugn, har vare till grabbarna bus och hälsat på dom. Sen hämtat lite virke till bygget som drar igång i morron :)
ja sen vart vi bort på middag, dom åt surströmming, men ne de är inget för mig så jag åt sallad och grillad kyckling. Gott.

ja hem och spännde för Lollan och for ut och körde. for efter någon skogsväg och lät hon gallopera ut, vart kondis och styrke träning idag för hon, så i morron blir det något lättare arbete för hon. Köpte en klänning idag också, fin :) kommer kanske upp en bild på den :) (Senare)

//

~/

ja igår så for jag och Lollan ut på en natt tur i de svarta, tror vi skrämde mer än 1 bilist igår. Haha, ja men vi for och galloperade  över en läggda några vänder och Prinsessan tyckte de vart roligare och roligare för varje gång. Ja sen red jag mot stallet och där träffade vi på Julia, så vi stannade och pratade ganska länge, red med henne tillbaka och galloperade lite efter en annan "Läggda" sen sa vi hejdå till Julia och red några till vänder över den stora läggdan, sen for vi mot näset backen där Lollypop vart skrämd av en Shettis som kom fram ur en buske vid vägkannten, men den var ju i sin hage men den var läskig tyckte hon :)

Galloperade upp för backen och joggade ner sen for vi upp en vända till och sen så for vi hen, de var ganska så svart. Men vi ahde kul ialla fall, idag ska jag ut medan de är ljust ute, hade tänkt köra mil rundan :)

//

~/

Ja nu sittter jag här och ser på Bones på tv:N när de är slut så ska jag ut och rida eller köra med Lollypop :) har inte bestämt mig för vad jag ska göra än. Men snart är de nog svalt för att köra hårdarbete.

(jag och Lucky hade mysstund)
Ja idag så har Lucky fått tränat lite, gått över presseningen, och ha de på ryggen och sen fick han se mamma vifta med en spade, han tittade lite på den men följde duktigt med matte och tittade på den :)

Sen så hängde jag över han lite, han är så snäll. Ja sen så rullade han fast mot väggen i stallet/lösdriften och fick som lite panik och började sparka så han sparkade lös några plankor.  Ja och Hecke och Soley mår bara bra, dom mår gott på betet.

//

~/

Hej och goddag på er :)

ja nu sietter jag här och skriver igen, fast vet igentligen inte vad ajg ska skriva sitter inne och håller på att dö av värmeslag, jag gillar inte att bli för varm, hmm, kanske måste springa och hoppa i sjön ??
ja och då tänker jag på att mamma åker utomlands på söndag och där är de ännu varmare, då skulle jag aldrig kliva upp ur poolen. Haha, ne ikväll då de har blive lite svalare ska jag ut med Lollan och träna hon lite :) kanske köra ?? ja jag ahrinte bestämt mig än vad jag ska göra  med hon,. Men ci ska hitta på något kul :)

Ne nu ska jag göra något vettigt av dagen och värmen, kanske skulle passa på att sola lite ??

//

~/

Hej Hej :)
nu har jag beställt lite från hööks till Lollypop :) Här kommer lite bilder på de.


stl- 145

stl: M- fram och L-bak

Dom Vita i stl.L till fram

//

~/

god morron allihop, ja nu har jag vaknat från mitt ide. Har somnade igår som en klubbad säl. haha, men i morse vaknade jag av att Guldstadens trafikskola ringde och kollade om jag fortfarande hade körkorts drömmar. :)

Självklart har jag de, och måste verkligen ta mig i kragen med de nu snart, men har haft så mycke nu med annat och ingen energi kvar till att plugga de, men nu håller jag på att ladda upp på nytt så snart ska ajg kicka igång med de.

Ja vad mer händer idag, ska till grabbarns bus och tjollra på med dom, sen rida Lollypop, och fixa lite med kaninerna. Städa mitt rum, ja sen frå jag se om de är säng dags eller om jag kan komma på något till roligt att göra.

Såg igår Vampyrer suger, haha, ja dom som gjorde den hade nog väldigt roligt, skarattade då en hel del i alla fall, hoppas de kommer en fortsättning ;)

//

~/

Nu är jag hemma efter en varm bilresa:)
Ja dagen började kl 4 i morrse då klockan ringde, men det var inte så jobbigt att stiga upp, lasta in ponnyn och åka, jag satsade på att sova i bilen, skönt, bilfärden gick fort i alla fall.

tävlandet gick bra för julia, hon kom tvåa i första klassen men på samma % :) Kul. sen fick hon en 3:e plats i andra klassen :) Jätte kul, Grattis Julia. Sen så packade vi ihop och åkte hem, när vi kom till stan så stannade vi på korvkiosken och åt hamburgare, gott . Sen åkte vi hem, och lämnade Cassandra på betet igen där hon rullade och skitade ner sig.

//

~/

Hemma igen, ja nu är jag hemma efter skogsturen med Lollypop.
Ne jag var inte ute i över 4 h och red, ne jag gjorde klar min prinsessa, red rundan och kom fram till ridklubben där jag duschade av hon all svett och sen ställde in hon och höll Julia sällskap.

Hon hade badat sin ponny Cassandra och höll på att duscha in hon i pälsglans, hon fick flätad svana och flätorna till knopparna vart gjorda, efter ett tag kom jag på den smarta idén att jag skulle tömköra Lollypop och de gick toppen, hon var så duktig mattes lilla prinsessa :)

ne nu har jag fyllt vatten i dunkarna ska dra upp dom till Lollypop , sen är jag klar med djuren. Sen blir de att duscha och hoppa på cykeln till Julia, sover där i natt då vi åker 5.30 i morron. Så bäst jag slutar skriva och gör mig klar så jag orkar upp i morron. Som alltid, får ni ha de bra så skriver jag snart igen, och kanske bilder från tävlingen i morron.

//

~/

Hej Hej :)

J anu är jag hem kommen efter en biltur fram och tillbaka till vännes, lämnade min "kära" bror på skolan, han börjar på måndag, fixade i ordning lite åt han och sen for jag och mamma hem igen, så idag har jag spenderat mest tid i bilen, men de har ju vare ganska kul de med ?? Eller, ne hellre hade jag legat på någon strand i de fina vädret, men man kan ju inte få allt man vill.

Jaja, nu ska jag snart ut till Lollypop, ska rida bergetrundan med hon snart, sen till stallet och hålle Julia sällskap, hon håller på att tvätta sin ponny och göra henne fin till i morron då hon ska fara och tävla med hon i dressyr, minns inte vart men jag ska i alla fall följa och titta och hejja på hon såklart :)
Ne nu ska jag sluta skriva hinner inte mer just nu, men skriver så fort jag hinner igen.
Ha de bäst, så skriver jag sen ;)

//

~/

Nu har man jobbat klart för idag.

Ja nu har man slutat och en veckas ledighet innan skolan börjar om, de ska bli skönt, ska försöka pressa in så mycke kul som möjligt. Ja idag så ska jag färga mammas hår, följa och handla, sen så ska jag vara med Julia, ojj va kul, har hunne vare med hon 1 gång i sommar, på tok för lite men nu har jag tid igen.

Ja sen i morron blir de att köra till vännes, simon ska dit, han börjar skolan på måndag, kul för han, haha.
Ja sen på söndag blir de biltur, till någon stans som jag inte minns vad de hette, men måste leta åt mit headset, haha.

Ja solen skiner och det är hur varmt som helst idag, men de kanske blir ett dopp i kväll?? ja vem vet, de skulle vara skönt att ta sig ett dopp. Innan de blir förkallt. Men nu ska jag gå och äta middag och scara i telefonen.
Ni får ha de bra så skriver jag mer sen.

//

~/

Hej Hej :)

Nu är jag tillbaka från grabbarna bus, dom har fått en hö"boll" inrullad i hagen, började bli lite bete, men nu har dom så dom klarar sig. Bytte vatten sen kom morfar tillbaka, så vi pratade och planerade lite till nya hagbygget.

Jaa sen så då vi var påväg hem så såg morfar att båten va på rymmen dock inge långt men fick ta ett fotbad och tömma den på allt vatten sen dra upp den på land på rätt ställe. Sen vart de att ge grabbarna bus en jätte gruppkkram och fara hem, väl henne fick prinsessan mat och en stor kram hon med, och sen nattade jag kaninerna.

Ja nu sitter jag här och skriver, snart drar mamma utomlands, fusk!
hade också velat fara, men jag har skola och djur att ta hand om, ska bli spännande. Ne nu ska jag kolla lite innan jag lägger mig ner och sover, börjar jobba 6.50 i morron :)

//

~/

Hemma från jobbet, ja nu har man slutat för dagen, ska snart laga mig en middag. Sen bär det av till sommarstugan, ska till grabbarna grus..

ja nu är snart den 23 här, och skolen börjar, usch, jag vill inte! Satt och räknade, jag ahr jobbar 30 dagar detta sommarlov, en hel månad, ja int undra på att man har hunne så mycke mer som man hade velat, men jag har då haft de trevligt på mitt jobb som jag har haft, trivs jätte bra där. Så ska inte klaga på de..

Lilla Bamse på bilden hade kul på stranden.

Jag hoppas på att solen tittar fram snart, är mycke trevligare då solen skiner. Och snart blir de inköp av kameran, ska ba få lönen så åker jag in till stan och köper den. Förhoppningsvis ska jag lyckas ta någon bild så jag kan lägga upp här :) hihi ^^ ne bäst att jag lagar lite mat.
Ni får ha de så bra så höres vi !

//

~/

Tillbaka från allt, sitter och ser på tv just nu. Ridturen med Lollypop gick toppen, tränade förvänd gallop och skänkelvikning/öppna/sluta med hon idag, de gick toppen. Verkade som att senaste tränings passet hade sjunkigt in.

Ja mötet på klubben gick bra och eftre de vart de en ridsväng hem, ja de var massa ute i Norsjö, passerade först ett "raggar" gäng, som stog och spanade in sina bilar och som att de var något att skryta över?? nee, ja sen så var de ju såklart ungdommarna vid kiosken, och ungdommarna som hade parkaerat sina epor och snackade med varandra, jaja, dom alla hade säkert kul med de dom gjorde, lite kul bara att träffa alla samma dag, vart som lite mycke, känndes typ som att de skulle vara något speciellt som man int visste om, för alla var ute.

Jaja, nu ser jag på unicef reklam,ganska hemskt att tänka att barn svälter ihjäl, då man tänker på hur mycket alla svenskar tillsammans kastar bort (mat) och dom som inte ens har mat för att hålla sig vid liv, så tragistkt. Man blir lessen då man ser hur hemskt dom har de, fatta att leva i hunger hela tiden och inte veta hur länge tex. Ens lillebror ska överleva? Ne usch säger jag bara, skulle vilja skicka mat till alla, men tyvärr inte möjligt, men om alla kommer samman och hjälper till så kan vi göra en skillnad.

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu har jag slutat för dagen och ska snart ställ amig och laga middag, idag kommer mamma hem från Norge. Så snart är de som normalt igen. Ja ska till stallt nu i kväll på möte så ska snart fara med Lollypop, hade tänkt rida lite innan på hon, måste ju träna och hålla igång hon nu.

Ja sen blir de att åka till stugan och hälsa på grabbarna bus och hitta på något med dom. Ja och i morron blir de att jobba igen, men har bara två dagar kvar nu sen har jag "sommarlov" a de lilla som är kvar. Ja och om ca 1½ vecka ska jag köpa min kamera :) så då kommer de bli bilder i massor, så fort jag försstår mig på den såklart, haha. Ne nu ska jag skynda mig så jag inte måste stressa sen. Ni får ha de toppen så skriver jag sen.

( Sen ni får ju gärna kommentera )

//

~/

Solen skiner idag och jag har för tillfället lunch rast, men ska snart hoppa på min ädla springare (cykeln) och fara tillbaka, har vare hem och rastat hundarna och tittat till pollen som ser nöld ut då hon betar på. Ja som ni ser så håller jag på att göra om på bloggen, får se hur det blir i slutänden men den är inte klar än.

Ja nu måste jag fara så jag inte kommer sent. Ni får ha det så skriver jag mer sen.

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu har jag haft lite tid till bloggandet, men de kommer att komma mer i vecken, men i helgen var de i alla fall kaninhopptävling och ja det gick vell skapligt, deimos vann höjd ej elit på 65 cm :) Så han var så duktig min lilla björn. Och Logan tog sin första pinne i svår rak, sen tog Tiara sista pinnen i längd så nu är hon elit i längd.

(Deimos på bilden)

har ganska brottom nuj, ska till stallet och hjälpa till med hagbygget nu, sen ska jag träna med poppan, så vi kan tälva LA1 och LA3 för Maja har tänkt anmäla oss till de, så bäst att träna då :) 

aja, kommer mer senare, är kul att folk läser här, även fast jag är jätte dålig på att blogga.

//
 

~/


Foto: Tove Söderström
Hej Hej :) Ja jag vet att jag är USEL på att blogga, men har haft fullt upp med att vara med Maja och att vara på tävlingar och träningsläger, jobb :)

Skulle inte blogga nu om Maja inte TVINGADE mig men de är som på tiden så de är tur hon peppar mig.

Foto: Tove Söderström
Ja mycke har hänt, Skellefteå horse race har vare och tävlingen gick toppen Hecke och jag slog vårat person bästa i dressyren med 117p i medelsvåren. Så jag var supernöjd, sen så vann jag och han pressitionen på 0 fel, (det var bara två ekipage under hela dagen som lyckades nolla) Jag och Lollypop, ja dressyren gick inte super hon var lite vinglig och tittig men ökade traven och gick bättre framåt denna tävling så var ändå nöjd med hon, i pressitionen rev vi dock näst sista porten.

Foto : Maja Gärdström
Ja maratonen: Lollypop var lite tittig men hon var jätte duktig, hon gick ner i vattnet som jag inte trodde hon skulle, så kan inte vara annat än näjd med hon. Hecke och jag vi Vann maratonet, vi hade flyt men lite hack ibland.

Ja nu sitter jag och bloggar från Malå är hemma hos Maja och  har haft en jätte trevlig dag här i malå, vi har vare hos pollarna i ytterberg och tjoat på.

Birk på bilden :)Foto : Maja Gärdström

ja sen har jag fyllt år, ja hela 19 år har jag blive ;) Red soley den dagen , bästa pressenten ever va att MAMMA gav migg tillstånd att göra de, jag brukar "tjuvrida" han annars ;)

//


RSS 2.0