~/

Hej, nu är det illa, över 1 dag sen jag bloggade sist!
Ja ja men så mycket har inte hänt, i går red jag och Julia, jag på Lollypop och hon Hecke, det gick super, vi tränade programridning :) Ja sen så mockade vi till hennes polle, och sen vart de gofika i klubbstugan som vi hade inhandlat ;) haha, ja och Lollypop fick gå lektion på kvällen hoppning/markarbete med Maria J, och det gick super :) Dom var så duktiga ;)

Sen vart det hem och natta alla djuren sen fastnade jag framfördatorn och avslutade med en Varm dusch innan jag la mig ;) haha.

Ja och nu sitter jag och väntar å min sista lektionen, som börjar snart , sen blir det hem och handla fika och packa tills i morron, då vi har friluftsdag, ska ut och gå med Sessan :)

Ne men ni får ha det så bra, så skriver jag sen ;)

// ¨

~/

God morron:)

Tänkte bara skriva en snabbis nu innan jag börjar min första lektion:)
Men har inte såmycke att skriva om, dock. Men alladjuren mår toppen och nu har vi lyckats bura in dom så dom inte rymmer, skönt ;) men dom lämnar ändå inte gården men känns bättre att ha dom i  hagen än utanför:)

Ja i dag blir de att rida :) Hecke och Lollan ska träna, så dom kan tävla i sommar.
ja har hittat en dressyrtävling som jag och Lollan kanske kan åka på :) den ärr i Skellefteå, så ska kolla om mamma eller pappa kan köra mig dit :) vore kul att komma igång med tävlingarna :) hihi :)

Ne nu ska jag gå så jag kommer i tid:) Hej hopp gummi boll ;)
ha de bra :)

//

~/

Hej hopp :) NU ska jag vara snabb o´boyen är snart klar, jag och anna ska fika !

Ja men i dag fick jag den VÄRST huvudvärken så for hem och deckade, men vaknade 4 och kände mig mycke bättre :) sen i kväll kom Anna som har sminkat och fixat håret ;) som hon sa: ska vi köra "anna smikar tina Leken" ! hah, rikigt fint vart de, lite coola med ;9 ja men vattenfast smink kan bita sik i arslet!!! de funkar inte mot mina tårar/ögon, som är känliga mot smink :P haha, de rinner av som om de vore ikke vattenfast ;) haha.
Ja foton från då Maja var här kommer i morron :) om jag har tid :) men dom finns på facebook nu ;) hihi

ja men anna fick då nyss O´boyen att EXPLODERA?!?! ja fråga mig inte hur hon lyckas, måste gå och rädda hon, eller köket ;)

//

~/

God morron :)
Ja nu sitter jag på skolan och har lite att göra, min lärare är hemma och är sjuk, magsjuka eller något sånt/ inte kul, stackaren :(

Men men ja i går så vart det mycke, första steg jag och Vikkie upp 5 på morronen och sen for vi på hundutställning i typ Åsele (tror jag de va) det var då lånt ifrån.
OCh det gick bra, deras hund var jätte duktig. Sen kom jag hem och tog tjuren i hornen och for ut och red, jag började med att rida Hecke, ojj vad han var duktig, vi övade skänkelvikning, öppna/sluta och förvänd gallop
:) Ja sen for jag hem och hämtade Lollypop, sen mötte jag grannen efter vägen så vi pratade ganska länge, riktigt trevligt. Ja sen kom jag til klubben och väntade till lektionerna var slut. Ja sen började jag rida och Lollypop var RIKTIGT PIGG idag med, ja hon måste gå på något alien foder eller något, haha, eller så har hon börjat få bra kondis så hon orkar mer nu :) ja Men efter vi fick ordning på energin övade vi gallop ombyten, ja det gick toppen!
Ja sen så vart det ett dressyrpass för Julia, lite tips och påminning skadar aldrig, hon tycker jag ska ut och tävla hon i dressyr i sommar, haha xD de vet jag inte om :P så bra är vi inte haha!

Ne sen kom jag hem, trött, slut och färdig! haha, ja sen vart det att decka i sängen!  hhaha.
Ja så nu fördriver jag tiden på skolan ska nog göra klart engelskan som vi ska lämna in :)

//

~/

Ja nu har jag något viktigt att meddela:

Ja jag och Vikkie har nu komme på våran karriär! Ja nu ska vi damma av Soley, han ska tränas för gallop ;) haha
ja ni hörde rätt, jag ska vara hästägare och tränare och Vikkie jocky då hon är lätter (mycke) lättare än mig..
Ja så nu ska det tränas, Soley har ett hjärta för att sprina på seabiscuit i filmen ;) han kanske är liten men ojj vad han kan ? haha, vi hoppas i alla fall? :P haha..... ja men sen så ska vi få Lucky till att springa också åd han har Fullblod i sig ;) haha, men han är ju bara bäbis än ;) haha, undrar vad mamma tycker om jag och Vikkies framtids plan? haha :P


( bilderna är smakprov på våran (förhoppningsvis) tappra löpare xD :P haha..
Ne nu blir de att fika sen duscha och sova, ska upp 5 i morron :/ och man ställer ju fram klockan en timme i natt :/ så det är typ som att stiga upp 4 :S

//

~/

Ja nu har jag något viktigt att meddela:

Ja jag och Vikkie har nu komme på våran karriär! Ja nu ska vi damma av Soley, han ska tränas för gallop ;) haha
ja ni hörde rätt, jag ska vara hästägare och tränare och Vikkie jocky då hon är lätter (mycke) lättare än mig..
Ja så nu ska det tränas, Soley har ett hjärta för att sprina på seabiscuit i filmen ;) han kanske är liten men ojj vad han kan ? haha, vi hoppas i alla fall? :P haha..... ja men sen så ska vi få Lucky till att springa också åd han har Fullblod i sig ;) haha, men han är ju bara bäbis än ;) haha, undrar vad mamma tycker om jag och Vikkies framtids plan? haha :P


( bilderna är smakprov på våran (förhoppningsvis) tappra löpare xD :P haha..
Ne nu blir de att fika sen duscha och sova, ska upp 5 i morron :/ och man ställer ju fram klockan en timme i natt :/ så det är typ som att stiga upp 4 :S

//

~/

Hej hopp alla trötta :P haha
ja jag vet att jag har vare dålig på att blogga i veckan men jag sa ju också de ;)
Ja sen kommer det bilder från alt men jag och Maja har haft det riktigt trevligt:)
Ja dag 1 så var vi ute och red och körde Bullen en sväng i vagnen :)


Ja och tisdag:

ja Maja ville då fota mig i klänning ridandes på Lollypop, ojjj, inge bra, haha. Men vi hade tur med vädret och solen sken. Ja och jag tror vi fick plötsliga trakik olyckor och chock skadade dock här i Norsjö, det är inte varje dag i någon sitter ute och rider med klänning utan hjälm i det kalla vädert, haha, det var inte bara en som glodde, men vi hade då kul i alla fall och jag kom då inte till skada! haha, ja men det var jättekul, bilder kommer att komma upp inom kort. sen fotade jag lite då maja red på hecke.

Ja onsdag:

Ja Maja vill då fota då jag hoppade med Poppan så jag och Julia stälde upp lite hindre pch hoppade, och LOllypop var hetare än någonsinn! Haha vad hände där, men kul var det då och vi hoppade bana på 90-100 och en enstaka trippel på 110 :) Och hon flög som aldrig förr :) Det var skönt :) Min lilla "Heffa klump" som jag kallar hon :)

Tordag:

Ja Lucky fick vaccinspruta i dag så det vart att vandra med han fram och tillbaka till kluben och jag är så stolt över min kille, han är TOTALT orädd! vi mötte allt, väghyvel, traktorer , bussar, lastbilar, moppar , bilar, och det ända han gjorde om han gjorde något var att vika ena örat eller lukta på snön :P haha
ja och sista biten hem så fick han gå lös brevid mig :) så duktig hann är!! han hade grimman på men jag tog bort grimskaftet ;) som en hund!


Ja det var lite av veckan, och i morron så åker Maja hem :( VEckan har gått fort och man har typ kanske hunne helften av det ma hade velat hinna! haha, nu sitter hon och säger: "Jag sa ju att vi inte skulle hinna allt!", haha, ja men jag menar ju det att man kan ju i alla fall försöka :P haha
Ne nu väntar en kopp med VARM O´boy och macka, så natti natti.

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu är jag hem kommen eftre en kort skoldag, slutade 5 i 11 :) skönt, ja just nu sitter jag och bara fördriver lite tid, väntar på att Maja ska sluta :)

Ja vi ska ut och fota i dag, jag och poppan ska vara motiv och hon ska fota :) hihi, får se hur det blir :) hihi, ja men det ska då bli kul i det fina vädrret :) ja ni kanske får se kort sen :) om ni har tur .
Ja men annars har det bara vare en lung dag, hade ett prov i dag som gick toppen, så det var ju skönt.

Sen har jag ett möte ikväll som jag ska på, och mamma ska vara ridlekis ridlärare i dag :) Hon som har lektionen är borta i dag så mamma ska hålla den i dag i ställe , Det ska bli kul :)

//

~/

Jag har lekt lite i dag ;)


En av dom jag gjort ;)

Den andra, men dom är dock inte klara... Men vilken gillar ni bäst ;)
En av dom ska bli min nya ;)

Ja jag och Maja körde Bullen en sväng och han var mega laddad och tyckte det var jätte roligt, ja sen så red jag Lollypop och maja red hecke:) det gick toppen :) Vilka duktiga pollar ;) haha, ja och resten av kvällen så har vi gjort sånna som på bilderna ovan ;) haha, jaa, nu ska jag duscha och sen lägga mig för att sova ;) PS. fick in internet på den nya datorn hihi, (bärbara) haha ;)

//

~/

God Morron :)

Ja skola idag :), ja skolan har börjat och just nu har jag hål, ett långt ett, 2½ timme mer exakt. Ja sen har jag bara en lektion sen slutar jag för dagen, och det är TOPPEN VÄDER VIKKIE ;) Ute och rida i det SKÖNA VÄDERT ska JAG och MAJA göra;) HAHA xD

JA VIKKIE UT OCH RIDA I DET FINA VÄDER, GALLOPERA I SOLSKENET ;) haha xD
Ne nu ska jag sluta flumma, haha, men jag och maja ska ut med pollarna då hon slutat praktiken :) De ska bli kul, har inte ride på en vecka då jag har vare sjuk! Saknar de :) men nu så ska jag åter gå till att vara social med mina polare ;)

ha det så bra så skriver jag mer sen då jag inte är så flummig :)

//

~/

Hej hopp :)

ja nu sitter jag och Maja här och hon mjukar och sniffar? på ett av mina nosludd, som jag hartvättat, ja det luktar riktigt gott, jag har tvättat de med balsam och allt, jag har kammat och fönat de så jag tvärrade :P haha
ja vi har natta djuren som inte stannar i hagen och kaninerna som i alla fall stannar i sina burar, ja och Maja har fått i hem läxa att lära sig namnen på alla mina kaniner (SMEKNAMNEN BARA) haha, så snäll är jag i alla fall.
Hon Kan:

Tiara
Smirre
Logan
Geisha
Thess
Tiios
Chip - inte min men hon kan de ändå ;)
Diablo
Delgado
Cloé - efter lite tips
inte illa efter bara en kväll här ;) haha, nu är det bara ett veta hur den kaninen ser ut också, examen blir att se skillnaden på Tuchis och Geisha som båda är svarta ;) haha xD
Bäst hon övar ;) haha.....

och jag är skillad i Paint som ni ska få se, såhär ser mitt kaninhus ut på ett ca ;)




haha, hoppas ni fattar något i alla fall ;) haha

God natt , kommer inte skriva mer i dag :)

//

~/

Ja hej hopp igen :)

Ja nu har jag rensat till nästan alla kaniner, får göra klart i morron, spånet tog slut :/ men vi ska hämta mer i morron :) och dom dör inte :) hihi*
sen har jag bara städat mitt rum och vare ute och gosat med kaninerna och hästarna, ja jag och Lucky och Bullen hade en liten myshörna utanför kaninhuset :) jag satt i snön och dom stog brevid/över mig från var sitt håll :) och myste, och dom solade men jag var för inklädd för att göra de :P haha

ja sen då jag rensade till kaninerna kom hecke in i kaninhuset och hälsade på, han fick lite kaninmat/godis, han verkade då gilla de , sen vände han och gick ut igen, bara en liten stund senare tittade Soley in, men hanvågade typ inte gå in men han stack in huvudet så LÅNGT han bara kunde :) sööt *
haha, ja och i dag Kommer Maja från malå hit, hon ska bo här hos mig/oss den här veckan, hon ska praktisera här i Norsjö.

De ska bli kul :) hihi, så får se hur mycke jag hinner skriva i veckan :) Eller om vi har fullt upp :) hihi*
Ne nu ska jag ficka i årdning där hon ska sova :) ha det så bra!

//

~/

God morron :)

Ja ska bara skriva en snabbis, är påväg ut till kaninerna, ska renasa och städa lite i kaninhuset :)
Igår träffade jag många trevliga människor, och min förkylning håller då inte på att bli sämre i alla fall :)

//

~/

God morron alla läsare :)

Det är kul att se att jag har en ganska jämn våg med läsare på min blogg :) De gör en glad.

Ja nog om det, i dag har det inte hänt så ycke ÄN, vaknade av att hundarna skällde. Men klokan var ändå över 11 så de gör ingenting, upp som en sol kom jag, kommer vell avsluta dagen, ner som en pannkaka :P haha, de är typ min tur i det hela.

Ja i dag så händer de inte så mycke kul, ska jobba i kväll, rensa åt kaninerna snart och lite sånt bara.
Och i dag var en av mina honer (en av mina kaniner) på rymmen i kaninhuset. Gulligt :)
och jag känner mig då friskare och friskare i alla fall :) så det är då lovande i alla fall.
Ne nu har jag inte så mycke mer att komma med just nu :(
Men det kommer vell senare ikäll  :) Ha det bra så skriver jag mer sen !

//

~/

Ja idag så var jag på skolan, dock tyckte mamma att jag skulle stana hemma, men jag är LESS på att vara hemma, jag blir så rastlös. Ja alla som känner mig väl förstår att det blir katastrof i min värld :P haha, ja men jag hade dock bara en lektion i dag.

Ja sen så var det kurs i dag på klubben som jag var och kollade på, då jag själv inte fick delta, alla tycker att jag ska bli frisk innan, för annars kommer den bara att bli värre min förkylning, i början tyckte jag alla var DUMMA som sa så men jag förstår ju bara att dom tänker på mitt välbefinnande <3<33 jaa, men jag fick då kolla på i alla fall, och mindre ridsugen vart jag då inte heller, ne ne. Men trevligt att kolla på :) Och nästa gång så ska jag vara frisk :D

(Vem längtar inte till sommaren? )

haha, så jag också kan vara med :) Så jag ska bunkra för de nu :) hihi :) ja så mycke mer spännande har då inte hänt hemma hos mig. Bullen vandrade bara utanför hagen en gång i dag och sen lunch så har INGEN häst vare utanför hagen X -i taket :) haha, dom lär sig :D

Ne nu ska jag sluta skriva en massa strunt och gå och göra mig lite kvällsfika, O´boy och macka låter vell inte fel ;) haha, ha det så bra!!

//

~/

Frågan kom upp genom en komentar så jag tänkte klar göra om min djur :

Jag har 4:a hästar:

Hector
Tronshagens Soley "Soley"
Lollypop
Diamonds Lucky Boy "Lucky"
Bullen - "INNE BOENDE"

Sen har jag en egen hund:

(Sessan)

Royal Princess "Sessan"
Bell (Familjens hund)

Och sist men inte minst mina kaniner:

Smirre
Snöflingans Mount Logan "Logan"
Face The Evil "Diablo"
Whitness To History "Delgado"
Grenens Tientos "Tiios"
Grenens Thessara " Thess"
Black Thunder of Nonstpå "Geisha"
Knockout Rose "Cloe"
Titania av Snöflingan " Tiara"
Deimos av Snöflingan "Deimos"
Hillkos Tuch Puch "Tuchis" - FODER KANIN

//


~/

RYMLINGAR!!!

ja det kan man säga att mina pollar är :P
Eller så kan man säga gårdshästar ;) haha, ja i dag då jag och Anna satt vid vardagsborde så såg vi någots stort och mörkt röra sig mot gården :P haha, ja mycke riktigt då vi öppnade dörre på baksidan så stog Lollypop och Bullen där glada i hågen :P haha, ja så jag och Anna promenerad upp och dom gick snällt efter och in i hagen, jag och Anna lagade den så gått de gick och sen gick vi ner till huset igen.

Ja senare på kvällen då Anna skulle bli hämtad så såg vi en Bullen på Rymmen igen, som vanligt. OCh Då David kom hit och svängde in på gården så fick han nog en chok! ja BUllen komm galloperandes mot hans bli, snabb som han va la han in backen och han backa ut, Bullen glad i hågen Galloperade bara förbi och David fick komma sig in, och då David parkerat bilen kom Bullen efter för att kolla vad det var för främling som hade komme, det kan man kalla VAKT PONNY! haha, ja så jag gick upp mot stallet och Bullen förljde glatt med som den hund han är. Så jag passade på att natta alla djuren då också :)

//

~/

Hej hopp :)

JA i dag känns min hals bättre men natten var lite värre, hostade hela natten, men men.
Ja och jag måste erkänna att jag hellre skulle vara i skolan än hemma för man träffar ju inga polare då man är hemma och sjuk, och det går typ aldrig något bra på tv:n då man är sjuk.

Ja men i går käll ringde pappa, och sa att jag skulle kolla ut ur vårat stora fönster så jag gjorde de, ja då såg jag våran bil stå där med hellyserna på och jag undrade om det bara var det jag skulle se men då tittade jag lite frammanför och ja där stog Bullen och Lucky, haha, dom hade vare vid vårat hus på gården då pappa kom med bilden och sprunge ut då han skulle svänga in, haha. Ja så jag så till pappa stå där så kommer jag.

(Bullen den lille, Lucky den större)

Så snabb som jag var hoppade jag kläderna och ut, ja och just då jag kom då hoppade lucky ut i snödrivan förbi bilden! vilken hoppis ;) haha, ja men han stannade och snodde tillbaka, lika fort, skulle han bara skryta över att han kan hopp eller?

haha, ja men jag kom dit så är han ju bara för go och gick och mötte mig (lucky alltså) ja så jag tog han i grimman och gick upp mot hagen, och Bullen glad i hågen efter. Ja men då jag kom till hagen så fanns de ingen del som var nerriven :??? ja hur kom Lucky sig ut, bullen vet jag ju hur han tar sig ut men LuckY???? jaa, jag kan än inte komma på vart han tage sig ut om han inte har hoppat, men då hoppar han högt måste jag säga :P haha. men men väl inne i hagen fann alla hästarna ro igen och jag gav dom lite mer kvälls mat :)

de va lite från igår :)

//

~/

God morron alla blogg läsare !

Haha, ne jag skojjade bara, jag vaknade kl 11, första gången på snart 2 veckor jag kunnat sova så länge, kan säga att det var väl behövligt. Ja dagen går SEGT. men vad kan man förvänta sig när man är sjuk, jag tillbringar typ 95% av mitt dygn i mitt rum, har just äte så ska snart upp igen....

Vill bli frisk, de är så drygt att bara ligga hemma och inte göra någonting. Men djuren passar då på att ha lite sol semester i det fina vädret.

Funderar på att gå upp och borra in ansiktet i deras varma pälsar och känna doften av sommar :) (vi hästmänninskor vet vad jag menar) ni andra kanske tycker jag låter knäpp ;) haha
Och hur mycke jag än sover och vilar så är jag fortfarande lika trött.... det tar på kroppen att vara sjuk:/

Ne men jag skriver mer ikväll, ha de bäst alla!

//

~/

SÄNGEN :)

Ja de är de som står på Menyn nu, har vare och hämtat hö, och tage all min medicin (mot förkylningen och luftvägarna) så nu är det bara att hoppas att jag kan sova i sängen liggandes och inte sittandes i min soffa som jag gjort dom senaste 2 nätterna. Men vem klagar? Soffan är skön men inte lika skönt som att sova i sängen, men om man skulle pimpa till soffan lite skulle den ju vara den bästa ;) haha, ne nu svävar min fantasi iväg lite.

Ja och eftresom jag är inne och är sjuk så har jag inge kul att skriva om hästana, förutom att Bullen rymmer som vanligt och i dag var Hecke på rymmen en sväng? Det är ovanlig han brukar vara den ENDA som är kvar i hagen. Men nu var han den enda som var på rymmen :/ konstig värld, men men.

OCh Kaninerna mår toppen alla skuttar då runt och verkar glada, känner suget efter att tävla med dom snart, måste bara ha tid :)  Ne nu ska jag fortsätta på min bok och försöka sova lite.

ha de bäst så höres vi :)

//

~/

Ja nu sitter jag här och skriver, och ja i dag är jag hemma och är sjuk från skolan och de suger, finns inget att göra.
Som alltid då man är hemma och sjuk så är de INGE bra på tv:n och inge kul på datorn heller, ne de är bara min tur. Men det är ju som vanligt.

Ja i dag kommer de inte att hända så mycke, ska vell bara ta de lugnt och hoppas på att bli friska, men de är som att hoppas på regn i öknen just nu :(

Men kan ju inte vara sjuk 4-ever, så man får ju ser de från den ljusa sidan;) haha, ne nu ska jag he i mig något att äta. Ska försöka sova bort dagen sen ;)

men ni får gärna Sms:a  :)

//

~/

SJUUUUKKK!!!??!!

Ja det är sant, jag är drabbad!!!
Neeeeeeeeeeej!!!, ja jag har levt i förnekelse för det men i dag kände jag att jag orkade inte mer, oj vad jag hatar att vara sjuk, ingen ork och styrka till att rida, inte ens till att somna??
Ja så är fallet, mina ögon är jätte irriterade och det rinner tårar hela tiden från dom för att jag är förkyld, och halsont och huvudet vill sprängas och trilla av. Ja de är min dag/ lov.

Ja men i alla fall har det inte hänt så mycket på häst fronten då jag inte har vare så pigg, men alla hästarna och alla andra djur mår toppen. Bullen och Lucky ser man thika ut, utanför hagen ibland och sen går dom tillbaka, alltså som vanligt.

Och Lovet är över och skolan har börjat, dagen var lugn,som om vi inte haft något lov, började dagen med massa redovisningar, men det gick toppen, om tex, vad som händer vi drukning- symtom, och akuta åtgärder, medan andra hade om skallskador och krupp. Ja snart ska vi ha prov i de.

Ne nu ska jag återgå till Facebook ;)

//

Tina

~/

Hej gallop hopp !
Ja i dag har jag inte hunne bloggat förän nu, då jg har befunnit mig på ridklubben HELA dagen, ja och kul hade jag också :)

Ja de var aktivitet dag i dag med och det kom över 30 st som ville prova på att rida och bekanta sig med hästarna.
så det är vad jag har gjort i dag. Men riktigt trevligt då det finns ett sådant stort intresse som det gör.
Ja sen så Gav jag och Lollypop Julia a ride home ;) haha, hon fick sitta bakanför mig på Lollypop :)
Och såklart gick de toppen, det är så fantastisk kul att rida två på hon.

Ja nu sitter jag här hemma och har ont i halsen, men i morron har jag ett möte kl 10. Ska bli kul, ne de var nog allt för idag. Hoppas ni har de bäst!

// Tinaa*

~/

sitter och koller på klippet igen ;)



// Tina

~/

Ja nu var de ett tag sen jag skrev om lilla Bullen och hans ävenyr.

Ja som alla vet så är bullen en riktig rymmare och han är oerhört smart, ja det är sant, Hur man än bygger kommer han sig ut, om det är så att han har ner hela hagen så ska han kunna gå ut, så ja nu har JAG byggt en hund lucka till han, ja det är sant, han har en egen utgång på ena sidan av hagen som bara han ryms under. Och det funkar bra till han råkade visa den till dom andra som bara vandrade rakt gemon trådarna och tyckte de va en skitbra ide!

Bullen den lilla och Lucky den större (och jag tror de är första gången ni ser en bild på bullen i min blogg om jag inte minns fel, så nu ser nu hur busen ser ut ;)

Ne de tyckte inte jag å jag och Vikie fick lova att bli mästersnickrare, så vi spikade igen så bara bullen kunde ta sig under och de funkar då bra.
Men som dom flesta vet så är ju Bullen också ett väldigt soscialt väsen som gärna vill prata en stund med alla som apsserar våran grusväg då dom rastar sina hunder eller bara är ute och gå,, så ja såklart så ska han ju ner och hälsa på dom.

En dag så hade han tydligen följt med en väns pappa som vart tvungen att sno och gå tillbaka med han då han nästan följde han hela vägen hem, men Bullen följde glatt med som VANLigt tillbaka till hagen, sån tur är så är Bullen inte så stor och väldigt snäll.

Det ända är att Lucky och han är som Bill och Bull, ja dom har verkligen funne varandra dom två, och Bullen har visat Lucky att man kan komma sig ur hagen och vandra på gården men han har vare duktigt med att lära han att man INTE får lämna gården och de är jag då tacksam för. Men Lucky nöjer då sig med att gå ur hagen och lägga sig vid höbollen som är utanför.

Men bullen han är ju bara för söt, och han brukar stå på andra sidan vägen (hästarnas sida av gården) och titta mot huset, som om han visste att vi såg han, ja vilken jäl´kel han är, haha, ja vad ska man säga, han är bara för go!

// Tina

~/

Hej Hej :)
Nu sitter jag hemma och är helt slut och min röst ger snart vika :/
Ja dagen började med att jag vaknade för 8!! de är inte normalt att bara vakna utan att bli väkt så tidigt!!!
Ja men jag låg kvar och njöt av min bok ett tag sen vart de upp, fika och ridatill stallet, då vi skulle hålla i aktiviteter i dag, ja och det kom 6 stycken som ville vara med. Så kul, ja vi hade ryktrally och sen hade vi en massa lekar, bland annat gömma hovkrats mm. Sen en fika paus medan jag gjorde i årdning min älskade lollypop som dom skulle få ha voltige på :) Och det gick super, min prinsessa var sä snäll och duktig sprang på i 1 timme utan att klaga, mattes <3-a :)

ja och nu sitter jag hemma och har ont i halsen, men dagen har då vare kul i alla fall, nu ska jag se om jag hittar något bra att se på :)

ha de bäst så skrive jag mer sen :)

// Tina

~/

Här kommer ett film klipp :

Tina coh Lollypop:



Vikkie och Hecke: (och jag var inte så bra på att filma) men KLAGA INTE :P

// Tina

~/

Hej hopp :)
Här kommer lite bilder från igår :) Jag och Vikkie har just fikat, morronen började med att Soley, Bullen, Lucky och Lollypop inte var i hagen, så vi fick dra fram hammare och spik och några plankor och bura in dom ;) men sån tur är var dom bara på gården :) Sen blir det ut och ridaoch fota i det fina vädret :) kanske en film som vissa vill se ;) vi får vell se ;)

ja här kommer lite bilder :)


Mattes lilla prinsessa :) "Sessan"


Lollypop, mattes stora Prinsessa ;)


Hecke puh björn :)






Prinsessan hade lite bus i sig :)

Vikkie <3

Soley plutten :)

Cloe, en av mina kaniner som är tillsalu :)


Giesha, som också är tillsalu :)


Vikkie och hennes hårboll, Chip :)


Här var de lite bilder, hoppas ni gillade de :)

//

Tina *


~/

Hej Hej :)  Ja nu vet jag att det var ett tag sen jag bloggade, man har inte haft så mycket att skriva då jag hartillbringat mycke tid med att läsa ut en bok,oj vad den är bra, har gråtit floder i dag, boken är snart slut,och det var så sorgligt. Ja jag måste säga att första intrycket av boken var inte så övertygande men oj vad jag hade fel, när man kom in i bokken vill man aldrig sluta !

Ne och snart är den slut, :( men livet går vidare, men oj vad jag önskar att boken aldrig ska ta slut!

Den heter The host av Stephenie Meyer, ja och jag rekomenderar den men man måste ge boken en chans då i börjanär den ganska rörig! Länkarna är trailers till filmen:)
http://www.youtube.com/watch?v=Vgsz3oXMCXg&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=zJXmbgf5I3E&feature=player_embedded

Men men nog om boken, annars går allt annat bara bra,livet rullar på som vanilgt och hästarna mår super, och i dag kommer Vikkie som skabo hos mig över hela helgen. Oj så kul, och det ska vara bra väder säger dom, de blir att ridaen massad då :)

Ne nu har jag snart idrott så jag måste väl göra mig klar :) Men ha det så bra och läs boken:)
Men det kanske bara är jag som är överkänslig och lite konstig som gillar den. Men men, min blogg, min åsikt ;)

haha,ne men ha en bra dag allihop :)

//

RSS 2.0