Nyår

Ja nu är de snart nyår och snart ska vi skriva 2011. Men först ska Tina sova lite ;)

Ja vad har jag gjort idad då? Jo jobbade 12-20 sen kom jag hem kastade på mig stallkläderna och for ut och tömkörde min bästaste Hecke Puh men red han lite cokså. Sen kom Maria hit och vi lirade wii, både mariocart och sports, + att jag passade på att träna lite mage.

Ja sen så tog vi en snack/mys tur med bilen och snackade lite allmänt om vanliga saker, sen kom jag hem för bara en liten stund sen. Och har just packat sminket och kläaderna och sist men inte minst skorna tills i morgon. Så nu är jags nart klar för nyår .

Ne men nu ska jag ta och dejta kudden så jag hinner få lite sömn innan i morgon. Sov gott så skriver jag mer sen.

//

Mys tur på Poppan

Ja idag har jag lyckats sova bort typ hela dagen, var upp och matade hästarna sen la jag mig igen och vaknade sen kl halv 3 på dagen. Ja men skönt var de så klagar inte, man behävde den sömnen.

Ja men ut med Poppan vart de, jag startade hem ifrån på min underbara vita springare och jag hämtade upp Julia och ut i samhället bar de, red över en timme, lite hit och lite dit och Lollypop var överlycklig, man fick bromsa upp hpn pch glädje skutt och allt möjligt bjöd hon på, och en gång höll jag och Julia på att trilla, eller krocka med en lyktstolpe kanske är rätt ord ? haha.

Ja men det är så otroligt kul, går som inte beskriva  men om ett gott skratt förlänger livet kommer aldrig jag och Julia dö alltså ? haha, för de går inte annat än att skratta.
Ne nu ska jag sova, ska köra Hecke i risslan i morgon sen blir de att Jobba.

Ha de bra

//

Shoppade

Ja idag var jag och Anna och shoppade i stan, detta inhandlade jag;

* Ett vintertäcke till Lucky
* Tolknings-sele
* Tävlingsmapp
* Två par skor, ett par med högklack och ett med platt (stöel)
* Underkläder
* Sockar
* Smink i olika former
* Lös ögonfransar
* Lös naglar
* En nu börs
* En kjol
* En topp
* Ett head set
* Nagelack
* Benvärmare
Sen lunch/middag på Subway såklart!

Ska vell fota lite av sakerna sen men nu ska jag sova :)

//

jobbat

Ja jag har jobbat 12-20.30 idag så därför har jag inte bloggat på hela dagen, sen då jag kom hem somnade jag.

Ja idag tog jag och Hecke våran premiär tur i risslan och det gick toppen, han var exemplarisk min kung ( Hecke ) <3
Sen bar det av till jobbet där jag har vare hela dagen, de gick toppen såklart. Sen kom jag hem och dejtade kudden i en timme innan jag vaknade, ut och nattade pollarna och kaninerna och nu ligger jag här och skriver.. Så det har inte hänt så mycke nytt.

I morgon blir de schopping med Anna, så då ska nyårs kläderna inhandlas + ett par nya skor. sen massa annat såklart. Ne nu ska jag se om jag hittar någon film att se/somna till ska åka vid 9 i orgon så bästa man sover snart så man orkar. Ha de bra!

//

Wii

Ja ikväll kom Maria och Anna förbi och vi spelade wii i typ 4 timmar, så jag gissar att några kommer ha lite träningsverk, men sj tycker jag vi skulle ha boxat lite till, de ger verkligen träningsverk då man inte är van. Ja i morgon ska vi köra rissla med Hecke, SPÄNNANDE m jag ahr aldrig kört rissla innan så de ska bli kul. Hoppas bara hecke är snäll ;)

Ja sen blir de att jobba i morgon. På tisdag blir de SHOPPING, fick ju lite julklappar som ska handlas upp, nice !
Ne nu ska jag spela lite mer wii innan jag lägger mig. Ha de bra!

//

Länge sen sist

Ja nu var det ett bra tag sen jag bloggade, men har som bara inte haft ork till att ta tag i det, men ska försöka ta tag i det nu, hoppas ni kommer tillbaka och läser ni som gjorde det innan.

Ja idag hade det inte hänt så mycke , jobbade på hotellet, ikväll/natt som var, de gick toppen men det vart ganska sent innna man kom hem och la sig.

SÅ jag vaknade kl 12 idag, sen har jag inte gjort så mycke, jag ahr tage in lokselen som hecke ska få prova, hoppas den passa så jag kan köra risslan jag fick i julklapp :)

Ja julen har ju vare, fick ett wii, pengar, pressentkost, en rissla och smycken lilte andra små saker också, Tack :D
Ne nu ska jag ta och spela lite wii golf tror ja, jag ska bli bäst på de, eller jag är ju redan bäst, men ska bli bättre än bäst ;)

//

RSS 2.0