~/

Dressyr träning med poppz vart det :)

Ja idag (igår) så vart det program träning med Poppan, Jag och Julia tränade lite programridning till dressyrtävlingen som kommer den 15:de om det blir några anmälda. det hoppas jag då, för det vore kul. Sen har vi ju en klubbdressyr tävling, och det är riktigt kul att se alla nya som ska börja komma igång med tävlan det.

Ja men träningen gick typ sämst, haha,  ne men inte långt ifrån, jag tror både jag och Lollypop hade PMS på varandra, haha, det gick bra vissa stunder och sen gick det åt skogen vissa stunder, men ja ja, man ska ha motgångar för att ta sig framåt också. Men det löste sig i slutet, men det kändes bra då vi inte hade PMS :P haha så det är ju bra. Så i morron ska jag nog också träna program ridning om jag hinner.

Ja och i morron (idag) så kommer VIKKIE hit, gu så kul, har saknat att vara med dig älski <3 så vi ska vell hitta på massa kul att göra i helgen, men jag vet inte vad än, men det ser vi ju senare.

Ja det var vell allt för denna gång, nu ska jag gå och lägga mig, är helt slut.

//

~/

Nu var det ett tag sen jag bloggad, men har inte haft tid.

Ja nu är det full rulle, håller på att få igång alla pollarna i bra tävlings kondis nu :)

ja igår vart det att köra hecke och Lollypop på ridklubben. Och jag började med att köra Hecke, han var ganska pigg och laddad och vart stark mot bettet, men efter lite gallopp övningar gik det över för han och han gick som en gud! ja, det kändes toppen, duktiga killen min.

Ja men sen vart det Lollypops tur, hon var också jätte duktig, men jag tror att jag ska prova köra hon i ett vanligt träns så hon kan se bakåt också, och se om det blir någon skillna, man kan ju i alla fall alltid prova :)

och i måndags så körde jag Soley, efter våran grusväg, ja och det gick lite spänt i början men det blev bättre mot slutet, han tyckte de var kul, det verkade då som det, och vilken ökad tra han fick till, kändes som att man flög fram :)

//

~/


Foto: Partik

Ja här kommer en bild på Prinsessan från tävlingen :)

//

~/

Hej hej :)
Hemma till sist, ja nu har jag och Lollypop komme hem från tävlingen i Umeå!

ja det gick vell ganska bra, hon tyckte läktaren var lite hemsk i dressyren, så det drog ner många poäng, men annars var hon jätte duktig, slutade 4:a där på 97p, ja sen var det pressitionen där vi slutade på en delad 1:a plats, så är supernöjd med det, vi klarade till och med idial tiden, det trodde jag inte, om jag ska vara ärlig.

Ja och i totalen tog vi oss från en 4 plats till en delad 2:a plats i totalen, så det var ju inte illa, supernöjd med Prinsessan efter dagens tävlande, hon gick så bra så.
Så nu ska vi bara fixa till lite småsaker och öva på, så ska det vell ta sig.

Och dit och hemfärden gick toppen, men Lollypop var inte så glad över att måsta duscha och bli ren, det såg ut som att jag skulle döda hon med vattenslagen, så upptrckt stog hon mot väggen, men i slutat var hon tvungen att ge med sig, att få in masserat schampot inte var så tokigt, till och med riktigt skönt!

Och Lucky, Soley och Hecke och ja just ja Bullen, var glada att se hon då hon kom hem :)
Nu sen har vi lämnat igen transproten som vi lånade i helgen, sen har det inte hänt så mycket, jag ska kolla om jag får tag i  lite bilder från i helgen, då kommer dom upp :)

//

 

~/

Oj, vilken dag! Skönt att den snart är över, är helt slut och färdig, och tom för den delen, inte en dag att minnas inte.
Men nu har jag i alla fall packat alla saker till Lollypop, så nu är det bara alla mina kläder som fattas, sen är man klar för att åka. De blir kul!

Så i morron börjar dagen med ett 5 timmars långt nationellt prov i Svenska B,! inte kul, någon som vill byta med mig? Men men det kommer säker att gå bara bra, sen så får vi sluta för dagen, men det är vi ju värdiga?!? haha, ja så då ska jag hem packa det sista en lasta och fara med Lollypop, så vi hinner ner och få i ordning allting som det ska vara :)

Men nu ska jag göra annat, TEX SOVA i stället för att sitta och blogga :)

//

~/

Hej hopp :)
Ja i dag har jag massa saker att gör, ska skriva klart slutet på uppg. 5 som ska in i morron.
Ja sen nu ska jag gå ut och börja packa alla saker som ska med till tävlingen i Umeå, ojj, man är lite ringrostig efter en vinter från att tävla, så bästa tt jag börjar nu, vi kommer att åka ner i morron, då jag slutat skolan, och har packat klart.

Det ska bli kul, poppan ska få duscha lite. Ja sen så ska vi Sova hos Julia H och dom , oj så kul, har saknat att träffa hon, om man räknar bort i måndags så var senaste gången vi sågs SM:et i augusti, så det var som ett tag sen.

ja då till tävlingen, jag har då inga förhoppningar eller krav, har inte kört pressition med den här vagnen (med riktiga koner) och sen vet jag inte hur prinsessan kommer att tycka om att vara inne och tävla, men övning ger färdighet.

Ja jag hoppas att någon tar kort i helgen så jag kanske kan lägga upp lite bilder, det vore kul.
Ne nu ska jag he mig ut och packa, meddans det är lljust ute.
Ha de bra

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu sitter jag här IGEN och bloggar en snutt, ja  jag är nästan ny kommen hem, har vare ute och Ride Lollypop en stund på ridklubben, och hon var en super prinsessa i dag, hon gick superfint, och vi övade lite samlad Gallopp, som har blivigt myckét bätter :) STOLT :) haha, ne nu ska jag inte vara sådan :P 

men så mycke annat har inte hänt i mitt liv i dag.
Eller ju just jja, jag var ute och gick med Lucky idag, vi tränade lite lydnad :) Det gick super, han är jätte duktig på mina komandon nu, men det vi måste träna mer på är att man inte får leka då man ska springa, haha. Men han vill ju så gärna leka med en, men det är ju inte det roligaste. Men han förstog snabbt att man inte fick leka i dag heller .

Det var nog allt :) I morron sak jag vara på sjukan för att få ta blodprover på folk, de ska bli kul, hoppas det går bra :)

//

 

~/

Hej hopp :)

ja i dag känner jag mig lite piggare! Ska snart fara och rida en sväng.

Ja men i dag så har skoldagen flyge förbi, vi hade lektion för 1:orna i dag, vi lärde/visade dom hur man tog venprover. Och det gick då toppen, så nu kan dom också.
Ja sen hade vi en till lektion med Maud som bara flög förbi, och sista lektionen för dagen var Arbetsmiljö och säkerhet, och där hade vi prov, och det gick toppen, tyckte då jag att det kändes som. Hoppas att de blir så också.  Och sen har det inte hänt så mycket mer, ska vell börja packa till körtävlingen också, måste hinna tvätta lite saker så man får med sig allt.

ska bli kul att se hur det går i helgen på tävlingen, med ny vagn och lite nya saker till Poppan, som förhoppningsvis ska förbättre en hel del :)
jag kanske kan skriva lite medans jag är i Umeå, typ resultat och lite smått om hur det gick :) Så ni håller er uppdaterade med vad som händer :)

Ne men nu har jag inte så mycket mer att skriva om, så ni får ha en toppendag så höres vi !

//

~/

Hemma från Umeå nu :)
En jätte bra föreläsning var det, jag är glad att jag var där och fick ta del i den bra informationen.
Kanske lägger upp lite om det hela sen, men får se om orken och tiden kommer till det.

Ja och efter föreläsningen var det prisutdelning för årets : Junoirkusk :) och jag fick det priset med motiveringen:

Ekipaget är det första från länet att tävla i landslaget och Nordiska Mästerskapen.
Där har de visat vilken klass Västerbotten har på sina körekipage. Ekipaget har under året
även vunnit, DM, NM, och körchampionatet och blivigt två i SM.

Det var ju kul :) ja sen fick jag och Hecke också priset för körchampionatet som jag och han van :) duktig kille:)
 
Sen vart det hemförd, ganska sent, och jag körde, jag klarade mig genom Umeå (Stolt) haha
ja men vägen hem kändes som en evighet, och mitt upp i allt kom de upp ett djur på vägen så de blev att bromsa men djuret vände snabbt, och ingen skada skedde :) men ännu mer vaken vart man i alla fall, djuret vet jag inte säkert på vad det var, men det hade då päls, mörkare i förgen, inget mer "vanligt" djur i alla fall :) ska fråga mamma i morron vad de va hon trodde de va :)
Ne men nu ska jag vell sova , fast ingen skola i morron, men ¨man har ju alltid uppgifter att göra :)

//

~/

ja nu bär det snart av till umeå :) Ja ska dit och lämna av vagnen till helgens tävlngar. sen ska vi vara på en föreläsning i Umeå, och där är det också prisutdelning för Kör championatet (västerbotten) som jag och Hecke vann :)  Så jag kanske fotar lite med mobilden som kommer in senare :)

Och igår fick jag hem mitt och Heckes DM täckae :)

//

~/

Bilderna jag lovat :D























Alla bilderna är fotade av : Maja gärdström, och det är copyright på dom :)

//

~/

Hej Hej :)

Ja i dag har vi vare hos mina kusiner och firat dom lite, dom har fyllt/fyller år nu :) så det var riktigt trevligt, med god mat och gofika ;)
ja nu sitter jag på mitt rum och pluggar lite. ja och på tal om ingenting, rattmuffen jag köpte till min "sportbil" passade :D En svart med typ neonrosa ;) Cool i know :P haha, ja sen blir de att köpa de matchande sätes paketet som dom sålde där, haha snacka om pimp my ride ;) haha

Ja och i morron så är det skola, men jag har bara en lektion så det känss ju skönt. Sen bär det av till Umeå, ska på road showen där, och ska få pris för kör championatat som jag och Hecke vann -09.

Ne man jag har inte så mycket att skriva om, jo igår försökte jag mata in bilderna men allt givk bara fel, så ska fixa de nu :) så åvanför detta inlägg kommer bilderna som jag har lovat så länge!

Kan inte komma på något mer kul, eller ju, nu då vi kom hem så var : Lollypop, Lucky, Bullen och Soley på rymmen, men såklart har dom ju inte gått så långt, utan bara till maten. Eller ju Soley stog baki stallet, och fråga inte mig vad han gjorde där den rackaren :P haha.

//

~/

Trött/seg:

Ja så känner jag mig idag, jag vaknade kl. 15.00, OJj!! vad hände med dagen, ja men jag har känt mig helt slut men men, Ja och igår så var jag och hoppade med Lollypop på klubben, med Julia.
Ja det gick toppen, min pronsessa flög bara över allt, helt otrilig känsla, hon har verkligen utvecklats inom hoppningen nu. Och det är så kul då man märker framstegen. Och i slutet på hopp passet så lekte vi lite med att öva omhoppningsvängar och prinsessan var helt underbar!

Ja och i dag har jag nte gjort så mycket, jag sitter och funderer på att lägga in lite bilder här, men måste bara hitta orken, inte de lättaste, men men, kan ju försöka.

//

~/

Hej hopp :)
Ja jag vet att jag har vare dålig på att blogg nu, men jag har vare helt slut, lite lite sömn (svårt att sova)
Men nu sitter jag här i dag med lite ork så här kommer lite vad som har hänt dom senaste dagarna:
Morfar och Micka har fyllt år :) Grattis igen :D

Ja sen så red jag HEcke igår, och det gick toppen, han var så duktig, mattes Gulle plutt, ja och idag så följde Vikkie med mig hem, så vi han fara till klubben och rida, hon red hecke phu och jag red Poppan, ja och det gick okcå toppen.

Ja och i skolan har det inte hänt allt för mycket, har bara haft Nationella i svenska, muntliga delen, (PM.et) ja och det gick riktigt bra, jag var skitnervös innan och efter men det gick toppen!
Ja och i morron är de nationella i Engelska (muntligt) och då ska vi prata om verderingar, och vi har inte fått något mer, så vi vet inte exakt vad vi ska snacka om, men det löser sig :)

ja och just nu gör jag klart de sista på uppgift 8, i utvecklingsstörning, som ska in i morron :)
Ne nu ska jag fortsätta med arbetet så det blir klart, vem vet jag kanske hinner med något mer, haha, ne skojjade bara, när jag är klar så kallar sängen :)

puss och hej, leverpastej ;) haha

//

~/

Hej hej, eller god natt eller vad jag snu ska skriva, men i alla fall så har jag vare dålig på att blogga, men här kommer en kortare sammanfattning av min dag :)

ja jag vaknade då av min hämska väckarklock, som man bara hatar då man måste stiga upp till kolan, ja men i alla fall så kom jag mig iväg till skolan och allt på skolan flöt på som vanligt, ja vi övade ventagning, finslipade.

Ja sen så åt jag lunch med Ida och Johanna, sen så slappade jag vid datorerna, med mina andra polare, och vi insåg ju hur glass sugna vi var (mjukglass) ja så det blev att dra till Uffes och handla lite mjukglass.

Senare så jag kom hem såg jag ett avsnitt av CSI: miami. Efter de så for jag och mamma med Lollypop och Lucky till stallet, jag körde poppan dit och mamma åkte i vagnen och hade Lucky brevid, det finkade super denna gång också.

ja jag tränade lite dressyrkörning med min prinsessa, och sen bar det av hem med henna, men Lucky fick stanna kvar, skulle dit och fixa med han efter.
Hem, fixa in Lollypop i hagen, in fixa ihop en enklare middag, sen till stallet igen, borsta på Lille man, och sen in äta, och sen började Styrelsemötet, och efter de så var de Medlemsmöte, ja men allt gick då bra.

Sen hade jag då o fixat med "goofy" (Lucky) ja så jag tog han på lina på utebanan en stund sen fick han "leka" i ridhuset, han joggade mest bara runt och kollade.

Sen tog vi en promenad hem, med sällskap av Mona och Vickan, riktigt trevligt :) ja och dom fick då se hur obrydd/orädd Lucky är, han är som en lydig hund alltså!
Ne sen har det inte hänt så mycket mer här i mitt liv just i dag :)

//

~/

Hej hopp :)


Ja nu har jag haft 1 lektion, och nu har jag lunch, men ingen god mat i dag, men men, bllir vell mackor och sallad ;)
Ne nu ska jag gå, skriver mer i kväll :)

//

~/

god natt alla tappra bloggläsare!

Ja nu lider dagen mot sitt slut och johnblund börjar vandra.
I dag så vart det en ridtur på Lollypop, det var tänkt att de skulle bli dressyr träning men det sket sig lite idag, Lollypop kände inte alls för de i dag, så det var ett "ökat" pass, med mycke lek och fläkt, så i dag vart de mest en lek, men i morron är en ny dag och då blir de att köra skulle jag gissa det börjar ju dra ihop sig till tävlingen i Umeå snart :) men ni får ha det så bra så skriver jag i morron :)

//

~/

Hemkommen från sommarstugan.

Ja i dag har det vare toppenväder i sommarstugan, solen har skine, óch inte ett ända moln så långt mina ögon kan nå, ja toppen. Vi for först ut med timmerstöttningen och hämtade hem lite virke, sen så drog jag fram solsn och låg och solade/sov i någon timme :)

ja en riktigt skön dag, med massa sol, och familjen runtomkring, kan de bli bättre?
ja snart ska jag äta, sen fara och rida med Lollypop, ska träna lite dressyr, till dressyrtävlingen den 15 maj här i Norsjö.

//

~/

Hej hopp :)

Ja jag sitter nu i sommarstugan och ser på tv, trav är det just nu, ja än så vet jag inte allt mest vad vi ska göra men köra lite skoter och hugga och dra hem lite ved skulle vi nog också göra, om inte killarna gör de sj :)¨

Tack för i veckan Vikkie och du är alltid välkommen då du vill :D

ne mer hade jag nog inte att skriva :)

//

~/

God morron :)

Ja nu sitter jag här och skriver, ja igår så for jag och Vikkie ut och red i samhället, Jag red Soley och hon red Hecke. Riktigt mysigt var de, vi red en ganska lång runda runt. Ja samhället var ganska dött förutom dom dära patetiska bilraggarna, som kör runt runt i Norsjö!

ja och nu sitter jag och ser på tv och väntar på att Vikkie ska vakna, funderar på att gå och göra mig en macka, men jag vet inte än. Haha, ja lite lat? nee, tänkte bara vänta tills Vikkie kommer ner :)

Ne nu har jag inte så mycke mer att skriva, jo just jag, jag ska till stugen i dag :)
Det var nog allt för denna gång , ha det så bra!

//

~/

Hej hopp :)

Ja igår var jag inte så duktig på att blogga heller, men jag och Vikkie var och hoppade lite på klubben med Lollypop och Hecke, jag provade på att hoppa utan sadel och träns, bara med halsring eller vad det nu heter, det kommer att komma en film senare, men det gick toppen. Ja och Vikkie och Hecke hade då superkul, Hecke var då super laddad, och han såg ut att tycka att det var riktigt kul :)


Ja och nu sitter vi och ser på tv. Vi kom just in efter att ha hett in hästarna i hagen, dom stog utanför och åt på bollen, men dom gick då snällt in i hagen då vi kom.

Ja och igår såg jag och Vikkie en film, som Handlade om en hund. ja och i dag såg vi i skuggan av värman, tror jag den hette, ja i dag så ska jag och Vikkie försöka komma på något kul att göra, då vi ska rida, och sen ska vi se någon film tror jag, någon som ahr något filmtips?

Ne ni får ha det så bra!

//

~/

Hej Hej:)

Ja nu har jag vare dålig på att blogg igen, men det blir så då Vikkie är här, då har jag fullt upp med annat.

Ja men vi börjar vell med Tisdag då: Ja då bar det av til stallet med "halva" stallet (Lollypop, Lucky och Hector)
Ja den smarta idén var att jag skulle köra dit Lollypop, och mamma skulle åka med i vagnen och hålle i grimskaftet till Lucky som skulle gå brevid vagnen, och Vikkie skulle rida på Hecke till klubben. Ja och det funkade toppen både dit och hem.

Ja väl på klubben så körde jag Lollypop lite, måste ju träna nu lite innna körtävlingen i Umeå den 24-25/4
Ja har nu kört hon 2 ggr sen i Augusti, och dom två gångerna var Måndag och Tisdag, ja men det gick toppen, super prinsessan kan :) ja men det vart att inhandla lite ludd tiull selen då hon nu fäller, hon får lätt skav mattes prinsessa, och det går ju inte för dig :)

Ja och Löshoppningen skulle ju då äga rum: Ja vi började med Lucky och Hecke, Hecke fick visa hur det hela gick till och dom hade riktigt trevligt, Det var första gången Lucky hoppade och det gick toppen tyckte då jag, han kom då över haha, ja och Hecke han hade då kul som vanligt, ja och dom hoppade hela 65 cm :) inte illa för första gången, men med hans långa ben så var det bara ett kliv ;)

ja sen så vart det Prinsessans tur och hon tyckte det var kul som vanligt och sprangrunt som en tok och bockade, och hoppade, hon avslutade på ca 1m , sen gav vi oss, hon hade då haft det kul..
Ja men sen gjorde vi samma sak på vägen hem jag körde, mamma häll i Lucky och Vikkie red Hecke. ja men då inträffade det roliga, det kördeförbi en bil som körde sakta förbi och pekade, och en vevade ner rutan och tog kort! HAHA xD

Ja men sen till idag(onsdag): Ja dagen började med att jag och Vikkie drog till stan i min räserbil (kangon) haha, elelr ingen räser, haha, ja men kul hade vi i alla fall, vi höll på dö av skratt då vi skulle köra om en långtradare, men till stan och hem tog vi oss i alla fall med bilen ;)

Ja men väl i stan så var det DUS möte (distriktetes ungdomssektions) ja där jag sitter med som Vice ordförande och representant till västerbottens ridsprtsförbunds styrelse. Ja mötet varade från 12.30-15-30, men det var riktigt trevligt, ja och sen bar det av till Royal hästsport där jag inhandlade lite ludd till selen.
Ja och efter det så drog jag och Vikkie och åt på Dallaz, mums! ja efter det bar det av på Gina, där jag inhandlade, ett till linne och en tröjja, x-i taket, jag shoppade något till mig själv, ja det är inte varje dag då jag HATAR de, blir alltid like irri då alla kläder jag vill ha är försmå, men Gina har då bra kläder som passar.

ja sen så gick vi runt lite på stan innan vi for hem, och färden hem gick då bra!

ja men då vi kom hem så skulle vi såklart rida, det är ju ett måste, ja men denna gång fick jag värsta suget att rida Soley, bryta mot "ridförbudet". Jag övertalade Vikkie om att hjälpa mig att få i ordning han, ja men det gick TOPPEN, jag svävar på moln just nu, han var underbar mattes plutt, vi red genom hela samhället och han SKRITTADE, och till och med på LÅNGA tyglar, ja ojj vilken plutti gull han var!
Ja och vi galloperade till och med, har inte gjort det på ca 1 år, sen jag fick "ridförbudet" på han, då han sprang rakt in i en husvägg, genom en snödriva och nästan på en bli, och nästan stegrade om kull i ett dike, detta han då hända på under dom 5 minuterna somdet tog att skritt till stallet för ca 1 år sedan. Ja och i dag red vi i över 1 timme. Ja så ni förstår att jag är nöjd med han, det var riktigt hysigt, och då vi kom hem så var han riktigt nöjd, parkerade på gården och stog snällt, lös medans jag tog av han sadeln och tränset sen gick jag bara och öppnade hagen så gick pluttegullet in. Ja i dag heter han Pluttegullet och inte Månstret som dagen för ca 1 år sedan.

Sen har vi avslutat kvällen med film, och nu ligger vi bara och softar :)

Ja det var "lite" om vad som har hänt i mitt liv dom senaste dagarna.

//

~/

Hej Hej :)

Ja godmorron, ja mamma tyckte jag och Vikkie var sjuk som steg upp kl. 7.30, ja men vi skulle hjälpa till med att släppa ut ridskolehästarna. Ja och nu försriver vi lite tid, vi ska till stallet och löshoppa: Lollypop, Hector och Lucky ska få prova också :) Ja sen är det ett möte i kväll på klubben, sen har vi inte inplanerat så mycket för i dag.

Ne nu ska jag och Vikkie försöka driva dagen. Ha de så bra

//

~/

God natt :)


Ja snart kallar sängen, ska bara duscha en sväng innan de. Finne inget kul att göra vid datorn ikväll :/
Ja hemma i Norsjö är jag igen, skönt med sin egen säng och att få lukta på pollarna lite, kaninerna var då lika glada som vanligt att få se mig, och jag var också lika glad över att få se dom <3

Ne men ni får sova så gott :)

//

~/

Hej igen :) Ja nu håller jag på att vara flitig här, bloggar ju ganska mycke nu ;)

ja ja, men idag har de blive skoterkörning, och sen har jag lega i solen och njute. Sen vart det lite snödränkning, ojj Thimas, hamnade du ner i snön? Bara sybnd att han hade skoter kläder på sig och jag hade inte ens skor :/ så jag vart kallast, men kul va de :P haha

Ne just nu sitter vi och tar det lungt, tittar på film och bara njuter efter en underbar dag :)

//

~/

Hej hopp, och god morron.

Ja i går vart det en sen kväll, somnade halv 4a, ja och sen kl,8 så ringde mammas väckarklocka, och våra föräldrar sov i Norsjö, så det var bara jag min bror och mina 2 kusiner, så jag fick stiga upp och he av det, då det vägrade sluta ringa...

Men Men, somnade om gjorde jag, sen kom mamma och Nettan in, och fann att huset inte var rivet och att det var lugn och ro i stugan, alla sov :P haha..

Längtar hem gör jag också, litegran, vill ut och köra, och ut och rida, fick hem min nya Gigg i går :) så det blir hem och prova den senare ;) haha, ja och anmälan till tävlingen i Umeå är skciad och klar, så Umeå here i come ;) haha.

Ne nu ska jag se lite tv, sen blir det ut i det fina vädret :) Ha det så bra :)

//

~/

Ja nu sitter jag här och bloggar lite igen :) Men tänkte bara säga att nu har jag sett avsnitt 16 av första sesongen i The Vampier diaries,, och den serien är den bästa EVER. Jaa, rent fakta :)
Snart blir det sängen, men är inte trött än, men dom andra sover så gott :)

Sov gott ni andra, eller ní som läser på morgonen, god morgon ;) Ja det är ju bäst att tänka på att alla läser det inte den tidpunkten man skrev de :P haha.


//

~/

Hej Hej :)

Ja en bra fråga är igentligen varför jag alltid (eller i alla fall nästan varje gång) skriver hej eller något liknadne.

ja men dagen har gått förbi, med solsken, skoterkörning och grillning, och så klart klassike'n ägg knäckar tävlinge, och i år var det Micke som fick vinnar ägget, vilken fuskis, det var säkert ett i porslin eller något liknande, haha.

Ja sen så har jag sett lite film nu på kvälls kvisten, och just nu så vill jag bara ut och RIDAAAAA!!!! kan inte någon komma hit till stugan med en polle så jag kan rida lite här efter dom fina vägarna.....
ja och i dag så betsämde jag mig för att åka till Umeå och tävla inne tävlingen i körning med Lollypop :) Det ska bli kul att dra igång sesongen lite sakta men säkert, dock missar jag dressyrtävlingen i Skellefteå den helgen. Men men, det kommer fler dressyrtävlingar än kärtävlingar, och körning är MYCKE roligare.

Ne nu kom killarna in efter att ha kört skoter i kväll, så måste vell se till dom "små" haha, dom klagade nyss på att jag var en dålig "barnvakt" då jag inte hade fixat fram fikat och kokat kaffé nu då dom kom hem :P haha, jaja bäst att jag fixar de!

Ha det bäst allihop :)

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu har jag gjort skoterpremiär för i år :) och jag körde INTe fast ;) haha, men mycke vatten på sjön, så blev mest att köra uppe på lägderna ;) haha, ja men så mycket mer har inte hänt i dag, jag vaknade av att min kusin steg upp, och alla förutom min bror var visst uppe ;) haha, ja men sen så fikade vi.. Micke övertalade mig om att jag skulle ut och köra skoter, men jag tyckte "jag kommer ju att köra fast hela tiden!" haha, jaa jag är nte bäst på att köra skoter och det erkänner jag. Just nu sitter Jag och Bloggar, Nettan och elin läser varsin bok, grabbarna (simon och Micke ) är ute med skotrarna, och Thomas fixar med morikan vi ska steka lite kebabkött, och wocka líte görnsaker och så till, och ha i pitabröd. mums! Ja och Mamma och pappa är i stan och hämta Giggen som kommer upp i dag.


Ne jag ska nog hitta på något att göra, hihi. Längtar hem, vill ut och rida :P haha, ojj, vad har gått 1 dag :P haha, ja så kan det vara, det är så kul nu då det går så bra för jag och Lollypop :) Ja och Hecke är också duktig, men vi håller inte på så mycket just nu :)

Sen kom jag på en till sak, det snackas mycket om bett just nu på bilddagboken, och man kan bli helt dum förklarad om man lägger ut en bild som är fin, dock stör sig vissa på bettet och ska perdika om någonting som dom inte ens vet läget om, men jag ska inte ta upp mer på min blogg då jag tycker det är onödigt. I grund och botten är inte hästen byggd för att bli riden, men nog går dom att rida på, och samma sak gäller utrustningen också. Men, jag menar på att alla gör vi våra val.

Ne jag ska hitta mitt usb nu så ska jag ladda upp lite bilder från då Maja var här,, ha det så bra, och ha en riktigt trevlig Påsk på er allihop :)

//

~/

Hej Hej ! Och glad påsk på er!

Ja nu sitter jag i sommarstugan och tittar på då solen går ner, ja rikigt mysigt :) Här i stugan är vi: Min Mamma och Pappa, min bror och Jag, Sen min morbror Thomas, Nettan, och mina kusiner Micke och Elin.  Just nu är killarna (Simon och Micke) ute med skotrarna, och jag och Elin sitter vid varsin dator, jag bloggar och hon ser på en film som jag tog med mig :) Ja, och hundarna sover, och mamma, pappa, Thomas och Nettan sitter vid köksbordet och pratar och tar det lugnt.

Ja nu ska jag berätta om min dag, ja jag steg upp kl. 7 och rastade hundarna, och sen morgon fodrade jag hästarna, sen så kom Sara, vi skulle släppa ut, fodra och mocka till ridklubbens hästar :)
Ja Och Elina och Peder hjälpte också till, så det gick super, och fort var vi klar. Sen så körde Sara hem mig, och jag visade runt hon på gården.

Sen så packade jag sakerna jag skulle ha med mig hit. Jag gick för att mata kaninerna, och just då jag gjorde klart till sista kaninen så såg jag hur all snö från taket rasade. och det rasade just utanför, ja fast vart jag :S men jag lyckades få en glesa så jag lyckades trycka mig igenom, och hittade en spade så jag skottade mig ut, ojj så J*VLA mycke snö det var som hade rasat från taket. Ja det tog mig ganska lång tid att skotta mig fram. Men jag  kom mig ut. men då var det då bortgjort i alla fall ;) haha. Ja sån tur hade jag, men sen bar det av. 

ja och hästarna har lite påsk semester i helgen, får se när det blir att semestern tar slut för dom :) Ja dom har då stått och solat i dag i värmen :) Ne nu ska jag göra något annat än bara skriva.

Ha det toppen allihop, och riktigt trevlig påsk på er!

//
  

~/

Hej Hopp :)

Ja nu har jag inte skrive så mycke men har haft mycke för mig :)
Ja i dag hade vi friluftsdag, gick en sväng med Sessan som inte tog mer än 1 timme, så fort var det över, man NV3 klassen jag bytte från höll på att bygga en jätte-snö grotta, så jag hjälpte till där, och den vart skitbra ;) haha, ja men det tog hela dagen att få i hop gångarna ;) haha, man blir aldrig för gamal för de. Sen vart det hem och fixa sen en sväng till klubben med Poppan , vi tränade att gå i vattenpölar och sen dressyr och sist men absolut inte det tråkigaste, hade vi lite galopp stutts :) Ja och just ja, jag och Lollan körde lite "jocky gallop" ute efter grusvägen, oj så kul hon tyckte det var att sträcka ut på max ;) öronen framåt, och vilken känsla det är att sitte på sånna kraften, höra hovarna trumma mot marken, och träden bara "svicha" förbi :) oj så kul :)

ja sen så har jag fixat och bråka med datorn, och skickat in en uppgift, skönt :)
Så snart kallar sängen, skulle bara skriva lite :)

//
RSS 2.0