Arlanda

Sitter just nu på arlanda och väntar på att mitt flyg ska komma så jag får fara hem, har haft en toppen helg med god mat, trevliga människor och massa bra information och saker att tänka på har kommigt fram. men hinner som inte skriva så mycket mer just nu ska som ta och leta mig till min gate. Så ha de bra så kommer mer senare.

//

Framme

Hej Hej bloggen.

Resan ner gick toppen, fatsnade bara i metaldetektorn innan jag gick ombord på planet men förutom de gick de bara bra. Den tyckte bara inte om mina skor, så de var inte värre än så.

Jag har insett att jag måste flyga oftare, för det var ju hur kul som helst, kändes som en bergodalbana. Ne men sen kom vi i alla fall fram välbehållna. Och det var en från förbundet som hämtade upp oss så vi behövde då inte hitta själva.

aa, men dagen har vare jätte kul, har fått träffat massa nya och trevliga människor. Tur jag är så över social och pratglad, så har inte svårt att hitta någon att sitta med, och alla är verkligen supertrevliga. Har också fått träffa alla reprecentanter från distriktets ungdomsektioner + dom från de centrala ungdomssektionen.

Vi fick super god middag idag, 3 rätters och allt var gott, efter de och före de var de mingel i baren. Nu sitter jag på mitt rum och är påväg att hoppa in i duschen sen blir de att rypa ner så man kommer sig upp i morgon.

ha de bra så skriver jag mer sen

//

Stressad och trött

Ahh de var en kost beskrivning just nu.
Ne man dagen har gått bara bra, lite för fort bara men nu är snart läget under kontroll igen, har vell lite resnojja, har inte flyge på över 10 år så de är lite spännande, men det kommer nog att gå bra.

Ne men väntar just nu bara på att tvätten ska torka så jag kan packa de sista, handlade en ny resväska idag, så den ska invigas.

Ridlekis gick toppen, alla överlevde och jag gjorde också de, sån tur var. Just nu ser jag ett avsnitt av CSI: NY menad jag väntar på att tvätten ska torka. Ja och i morgon bär det av till stockholm, spännande . Ne det var ällt för stunden, ha de bra!

//

Packar väskan


(På bilden; Jag och någon av våra förra hundar Trixi? eller Nanzo)

Ja nu sitter jag och packar resväskan för i morgon.
I morgon den här tiden så är jag i Stockholm. Ska bli kul, har bara vare där en gång tidigare. Var just ner och satte igång en maskin med lite tvätt som förhoppningsvis ska hinna torka innna ikäll då jag ska packa ner de sista. Men det borde de ha gjort, ska snart ner och fixa mig lite middag innan jag ska på riklubben, ska ha ridlekis idag, då hon som är deras lärare inte kunde så var jag snäll och tog de, hade handikap ridningen idag också.

Ne så har inte tid att skriva mer, men ha de bra!

//

Tidig kväll

Ja nu så ska jag ta och lägga mig :) Så jag får lite mer sömn än jag brukar, kan ju för en gångs skulle se mer lavande än död ut :)


Så tänkte igentligen bara säga god natt till er alla, och som ni ser så skriver jag igen, ska försöka uppdatera så ofta jag ahr tid och inte skjuta upp de för då blir de så jobbigt för då är de så mycke som har hänt.

//

Oj oj ;)

Ja oj kan man säga, jag måste bara få skryta lite här i min blogg :)

Är inte så ofta jag gör de, men förra veckan hade vi prov i samhällskunskap om EU och EMU, ja och jag fick ALLA RÄTT :O MVG <3 haha, oj va glad jag blev :) så nu har jag lättat de från mitt hjärta i alla fall..

Ja men dagen har gått bra förutom att solen han försvinna innan jag hann komma hem och fota lite :( Men har ride Hecke idag i regnet, kan säga att jag vart blöt . Usch, hatar regn, nu då snön liks har komme kan de vell snöa iställe så vi slipper halkan som kommer efter allt regn. jaja, ska sätta mig ner och se lita avsnitt från mina serier innan jag lägger mig :) Hade tänkt försöka lägga mig tidigt idag, får vell se om jag lyckas med de ;)

//

TTinaa

(Datorn laggar, så lägger in bilder sen)

Tag sen sist

Hej Hej :)

Jo jag vet att det var ett tag sen sist men har som inte haft någon motivation till att blogga, käns som inte så värt, jag skriver ju som inget intressant ändå på bloggen. Men kände bara att jag ville blogga lite just nu.


Jag Har haft de toppen i alla fall, jag har tträffat lite nya människor i helgen och vi hade de skit trevligt i medlefors på ungdomsforumet. Tack för en toppen helg tjejer :)

Och hästarna mår toppen. Lollypop fick sig ett vindskjul också, morfar var här och hjälpte till att bygga de :) Tack Morfar :) eller de var vell mer eller mindre han som byggde de och vi hjälpte till, så nu har alla ett eget förutom Hecke och Soley som är sambos :)

Ne och skolan går riktigt bra, har hela 3 lektioner i morgon x i taket, haha. Ne så jag ska ta och krypa isäng nu så jag får mig lite sömn, sov gott <3

Sen så kan ni ju kolla in den andra bloggen som jag har tillsammans med Maja Gärdström, där blogagr jag mer, men det är mest bara bilder som vi tar.

www.nikonister.blogg.se

//

~/

God dag :)

Ja igår så hade typ bara en lektion så jag fixade i stallet och städade upp där, bar in en hylla till alla saker.
Ja sen så kom Anna igår och vi såg Eclips, hon hade inte sett den innan, sen såg vi någon film som gick på TV´n, haha, ja skratta gjorde vi i alla fall :) Sen åt vi massa gott till filmerna, glass och frukt coctail (hur de nu stavas) och drack te.

ja sen hade vi lite tjej-snack och just ja vi nattade hästarna, och anna fick se hur stor Lucky hade blive. :)
Ne nu ska jag vara social med några så ha de bra.

//
 

~/

Jag ser det snöa, ja nu har snön komme till Norrland.

Tråkigt men samtidigt trevligt. När jag vaknade så var hela Norsjö täkt i snö, så nu är det bara att brodda hästarna och vid nästa skoning blir det på med snö sulorna.

Jag har bara haft en lektion idag, just nu väntar jg på hämtning. hade med mig kameran så känner int för att gå hem med den och riskera att den blir snöig. Sen blåser det skitkallt också, det går rakt genom jackan, de blir att plocka fram vintervackan när jag kommer hem.

I kväll blir de myskväll med Anna, vi ska nog ha lite tjej snack sen se lite filmer och kanske äta något gott till. Ska bli kul, har en hel del att dela me mig av till hon. Sen i morgon kommer Maja, hon ska bo med mig i helgen för mamma och papap ska bort och jag hatar att bo själv.

Så vi satt oh planerade en massa igår, vad hästarna ska göra då vi ska fota. så de ska bli spännande, hoppas bara att pollarna gör sig fina framför kameran.

//

~/

Sitter på skolan oh fördriver lite tid tills min sista lektion för dagen.
det har vare en ganska lugn da än så länge på skolan, lektionerna har flygit förbi och snart har man slutat. A då jag kommer hem har jaglite aker som ska fixas, ska fixa med kaninernas sommarburar och flytta dom, så dom inte blir förstörda i vinter av all snö. Sen så ska det fixas lite till med häst sakerna, ska försöka få allt på sin plats men allt kommer inte bli klart idag, tror jag i alla fall :)

(Tänk va tiden flyger förbi, käns som att det var igår... Vila i frid Julia)

Sen blir det att krypa under mitt varma täcke och göra lite skolarbete, sen hoppas jag på att jag har tid över för då ska jag försöka se en film innan jag somnar, kanske jag och Anna kan ta våran filmkväll ikväll. den vart inte igår då  jag inte var hemma. hmm, måste ta och kolla med hon om hon är hemma ikväll.

ne sen ahr det inte hänt så mycke spännande, förutom att jag gjorde illa min arm igår då vi var och hämtade lite saker, men inget alvarligt, har bara ont i den då jag viker ut den helt. Men men vad vore livet utan smärta ?

ne nu ska jag försöka hitta någon att snacka med och fördriva tiden. Ni får ha det så bra så ska jag försöka skriva mer sen idag.

//

~/

länge sen :)

Jo jag vet, jag är inte den bästa på att uppdatera min blogg. Men men, det har inte hänt så mycke, så ni kan andas ut, NI HAR INTE MISSAT NÅGOT ;)

Eller de ända som har hänt är att jag och min polare MAJA har öppnat en gemensam blogg, elelr en fotoblogg, kolla gärna in den :) www.nikonister.blogg.se där kommer min mesta energi att läggas ner, men såklart kommer jag att skriva här om min vardag.

Idag ahr jag kör över 30 mil runt i västebotten så är slut och trött nu så blir nog en tidig kväll för mig ikväll. Annars är det bara bra, men känner mig som en sliten krigare. Men ni, ha de bra så ska jag försöka att komma ihåg att skriva :)

//

~/

insåg just att jag inte har bloggat idag, men orkar inte nu, är helt slut. Så skriver i morron om vad jag har gjort i helgen :)

SOV GOTT !

//

~/

god morgon allihop :)

Kom just till skolan, hade sovmorgon, skönt men alltid tråkigt då väckarklockan ringer, men idag är det en bra deg!
FREDAG , haha, ja snart är det helg och sen kommer unerbaraste Vikkie idag, oj va jag längtar!! <3
Det var som ett tag sn vi spenerade en hel helg tillsammans, jag hoppas bara att vi har vädret med oss så vi kan göra de vi har planerat.

Ja jaust nu sitter jag och lägger till lite mer information tll en uppgift jag ahr gjort. Så ska fortsätta med de, ha de bra !

//

~/

Detta är nu påväg hem till mig :D








Åh vad jag vill att de ska komma i morgon :)
De ska bli så kul när paketet kommer!!
//

~/

Seg dag idag, känner mig så otroligt trött idag och jag kan inte förstå varför.

Veterinären var förbi idag och vaccinerade mina underbara pollar, och dom var så duktiga och snälla, men snällast var Lucky! Jag vet inte än om han har förstått att han fick en spruta idag. Och Soley kände för att visa upp gångarterna, haha xD han ville inte bli fångad så han sprang runt en stund innan vi hämtade en lina och fångade in han med den :) Så han fick till sist sin spruta.

Sen så somnade jag på soffan, helt slut. Vaknade av att pappa väckte mig då han och mamma kom hem.
Gick och gav poahästarna lite vatten då och på vägen dit såg jag massa underbara löv så gick in efter kameran och fotade lite också.

Just nu håller jag på med lite skolarbete som ska vara klart snart, dåt går ganska segt då jag hellre skulle sova just nu, men men de är ju saker som ska göras, få sova sen :)

//

~/

God morgon :)

Ja nu har jag vare lite slarvig på att blogga.
Ja igår vart  det ingen ridtur, för då jag kom hem från skolan vart de att hoppa i bilen och fara till sommarstugan för att plocka ner sommarhagen. Kändes jobbigt, men det gick toppen.!

Ja sen så kom vi på att vi skulle fara och se på hockey i Boliden.
Boliden mötte Burträsk. Tror de vart 4-2 till boliden men är inte helt säker.
Sen avrt de hem och mocka och ta in Prinsessan och ge alla vatten och mata dom, och såklart natt pussen.

Kaninerna fick en morot extra igår, bara för att dom är så otroligt söta. Sen så vart de en varm dusch, sen vart de lite TV tittande på datorn.

//

~/

Ojj vilken dag :)

Vaknade glad och pigg av väckaren i morse, hade sovmorgon men hade lite skolarbete som inte riktigt var klart så jag gjorde klart de, så nu käns de bra :)

Skolan gick toppen idag, var på en föreläsning om demens men dock kunde vi inte lyssna på hela då vi hade en annan lektion efter, de var lite synd då jag verkligen tyckte den var intresannt... Men men man kan inte få aööt här i livet.

Har även vare på stallet och ride Lollypop, vart lite samlings träning sen satt jag upp en räcke som vi skuttade över, och i slutet övade vi lite gallopp ombyten över en bom. 
ja de var vell lite hur min dag har sett ut, just nu sitter jag ny duschad och försöker komma på vilken film jag ska se ikväll :)

Såg a walk to remember igår, och jag grät, som vanligt xD

//

~/

Kom just in, har vare ute och gett hästarna vatten och mockade och gjorde klart för i kväll.
Sen så matade jag kaninerna också, och gav dom lite morötter , dom e så sööta :)

Sitter och jobbar med skolarbet och funderar på om jag orkar äta middag snart .
Någon som har något bra filmtips, känner för att se en film ikväll :)

//

~/

Hej hej :)

sitter här och bloggar lite igen. Ånnu en dag har grytt idag, men jag vet inte vad de är som klämmer på min "sko" men allt känns inte på topp idag, grublar mycke och kommer inte fram till några svar. Vet inte riktigt vad de är, eller jo jag vet nog men inget som kommer ut här  i alla fall. Tur att älskade Vikkie kommer i helgen så jag kan lätta mitt hjärt.

Ne men nog med de, halsen är bättre idag så de är ett stort + , håller på med lite skolarbete just nu, som jag ska skicka in. Sen får jag se om de blir någon ridtur på någon av pollarna idag. Men de sre ja om sen då allt annat är klart. Grått och mulet väder och blåst, ne usch har skåne flyttat upp hit ?? nee, så mycke blåsre de inte ;)

haha, ne nu ska jag fortsätta med skolarbetet, men nu vet ni lite vad som pågår just nu :)

//

~/

Håller på att städa mitt rum och gå igenom massa saker som jag inte behöver längre.
Har vare en lugn dag idag .
Men glömde skriva i mitt tidigare inlägg att Vikkie komemr i helgen och ska bo med mig :) de ska bli SÅÅÅÅÅÅ KUL :) de va skitlänge sen sist. Sen ska jag rida dressyr och hoppkurs i helgen :)
 Men nu ska jag ut till pollarna :)

//

~/

Hej Hej!

Ja igår var det klubbmästerskap i körning i Villvattnet, Jag deltog med Lollypop, och vi tog hem klubbmästerskapet för Häst/kallblod, men vi hade totalt bästa straff av aööa under dagen med 7 straff till godo. Hocn va lite oladdad på Dressyren men hon gick riktigt bra i Maraton hinderna, så de kändes bra att få sluta året så i alla fall :)

ja idag har jag anmält mig till Dressyr och hoppkursen som är till helgen, Ska hoppa med Lollypop, sen ska jag rida dressyr på Wille. de ska bli spännnade och se hur de går :) har bara ride Wille 3 ggr, men de kommer säkert gå toppen :)

Nu ska jag bunkra upp med en kopp te och honung, sen ska jag lägga mig och se någon film, och hoppas på att jag mår bättre i morron..

//

RSS 2.0