~/

Hej Hej :)

Sitter nu här oh bloggar igen för andra gången idag, men då tänker ni, det finns ju ba ett inlägg frånn idag pch ja de har ni rätt i men de är bara för att då jag skulle spara de jag hade skrive från stugan så laggade internet och det vart inte sparat så ja nu gör jag ett nytt försök, och jag har lite mer kul att skriva om nu:)

Ja jag började mitt inlägg med att skriva om gårdagen, Ja jag var med Amanda (hade firat hennes födelsedagen hennes som va dagen innan) Ja men sen så for vi och hämtade hennes nya ponny från deras bete för vi skulle rida på ridklubben och jag red LOllan till ridklubben. Ridturen där gick jätte bra och jag och Lollypop finslipade våra galoppfattningar lite då hon slår sig lite fri i dom, (och det drar ju ner poängen lite) Men de gick bra och ibland mindre bra, men de är ju så, inget är ju perfekt direkt. Sen övade jag mycke övergångar med hon, och hon har börjat bli riktigt bra på de.

Ja men sen så bar det av till stugan och dit kom också Vikkie, och vi skulle ut och köra med Hecke, men planen gick i krash! då hecke hade tappat en baksko ! men jag kom på den smarat idén att vi kunde ju köra i sommarhagen :) så det vart en körtur där, och soley följde tappert efter vagnen (lös) och lucky hakade på :) Så alla fick motion :) Och sen då jag var klar var ju lilla Puh svättig ¨så vi spände ifrån han och sen fick han doppa sig lite :)

De va vell de som hände igår, och idag så vaknade jag och VIkkie och hade lite bus i tankarna :)
Ja vi skulle ut och köra Soley en sväng och ja de gick vell riktigt bra, han kunde dock inte stå still men han travade och skrittade snällt, bet tag i ena tömmen bitvis men jag var riktigt nöjd, sen så skulle han få bada så jag badade med ahn och jag har inte vare med om en häst som älskar att bada lika mycke som han, han blir helt överlycklig och galloperar ut tills han inte når botten längre, vilken buse :)

ja och idag så tog jag ner Lucky till sjön för att han skulle få kolla in de hela och han funderade lite på vad han skulle göra och sen gick han ner och verkade tycka de va jättekul :) Så nästa gång ska jag se om han kan simma ?

( Sessan)
Ja och Vikkie for hem då hon skulle jobba, men jag var kvar med familjen, och så var de heckes tur men jag vart vell lite lat eller? ja jag vet inte hur man ska se de, men jag red hecke idag i ställe för att köra han men de behövde han nog :) jag kommer åt han mycke bättre då jag rider han än då jag kör han såp vi körde massa mjukgörande öppna och sluta skänkelvikningar och övergångar :) han gick super bra och det känns så surt att jag inte får tävla ponny längre, de hade vare så kul att få göra de då han går så fint :) Men jag ska se om Julia kanske vill tävla hen någon gång?

Men nu ska jag sluta skriva men nui får ha de så bra, och trevlig midsommar :)

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu kommer ett lite längre inlägg, men jag har haft mycke för mig sen har Maja G vare här så vi har inte riktigt haft tid att blogga.




Men betesläppet gick bara bra och grabbarna bus va riktigt glada och livliga :)
jag och Lollan var på tävling i lördags och det gick toppen vi kom 3:a i ena klassen (LC:2) på 62 % ja och LB:1 an kom vi på delad 10 plats och ja jag var nöjd, av ca 30 startande :)
Vädret var dock lite dåligt, men men.

Maja har just fare hem, de va så kul att hon var här, hon m´kommer om 3 helger igen :)

Ja nu sitter jag och Bamse och myser men just nu försöker han äta upp mina byxor, och solar sig i solljuset :)

Bilderna är fotatade av Maja Gärdström, och alla bilder är de copyright på :)

//

~/

Hej Hej :)

Jag lever men har vare dålig på att blogga, har haft fullt upp. Men i kväll kommer de upp lite mer :) men nu ska jag och Maja ut  och köra Lollypop :)

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu sitter jag och Maja i sommarstugan och hästarna går och betar i hagen åvanför, och morfar kör gräsklipparen just nu.

Ja dagen har som vare lyckad, hästarna kom till betet och trivs vattnet och allt är fyllt och gräsklipparen fungerar :) ja så kan de va bättre? Och nu skiner solen.

Ja i morron blir de fotografering om inte vädret suger, ja jag lovade Maja attjag skulle ställa upp som en "modell" till hennes bilder som hon ska ha med i en tävling, får vell se hur de går men. Ja men de får bli i morron, och jag hoppas att de blir minst 20 grader varmare i vattnet :P haha, och minst 20 + ute ;) haha, ja drömma får man vell?

Ne nu ska jag se hur de går med bilderna från idag, kommer nog upp någon bild sen så ni får se. Men ha de så bra !

Kram

//

~/

Hej HEj :)

Ja nu är Maja här, och vi håller på att packa till att dra till sommarstugan med pollarna :) ska bli kul med betes släpp :) Hoppas bara att dom stannar i den fina hagen vvi har byggt. Ne nu är det bäst att vi fortsätter, så vi hinner dit någon gång innnan solen hinner försvinna :P

Hahah, ne men ni får ha d så bra, och på tal om ingenting så tyckte Maja att jag var dålig på att uppdatera, så ja jag har färgat håret mörkbrunt :P Så ja nu vet ni de ;)

//

~/

Hej:)

Sitter och myser med Bamse just nu, ni som inte vet så är det våran kattunge.

Ja idag har man vare på lite utbildning för jobbet jag ska göra i sommar, bara en sak kvar sen får man börja jobba, de ska bli kul.
 
Idag ska vi sätta upp tråden till sommarhagen, så dom kan pka dit i morron. Sen har de inte hänt så mycke, vädret är inte på topp och de gör vell att man inte är så sugen på att göra så mycke :/

//

~/

Hej hopp :)

Ja nu var skolan slut för tillfälet, bara ett ynka år kvar snart.
Ja det känns skönt, idag så tog typ alla mina vännar studenten och ja jag är glad för dom men det känns ju lite snopet att jag har gått 3 år men har 1 år kvar (då jag bytte linje, men det var ju ett val jag själv gjorde)
Men jag trivs super med min linje så. Och i kväll vart det paty, jag hade min fanta, men dom andra hade lite starkare aker ;)
 
Nu sitter jag hemma och försöker skriva detta inlägg men hjärnan hänger inte med fingrarna, så ja om det är myc stavfel så skuller jag på att klockan nu är 2.23 på natten ;)

Ja snart ska Lucky, Hector och Soley på bete, dom ska åka till sommarstugan till deras Mentala/ och somtränanre, Morfar för sommaren. Så imorron ska vi kanske fixa upp tråden så dom kan flytta in. Bild på den mentala tränaren kommer i senare inlägg.

Maja kommer till mig och ska bo hos mig till helgen och följa med på dressyrtävlingen, ja de ska bli kul :)

Ne nu orkar jag inte skriva mer, ni får ha de så bra och sov gott ;)

//

~/

Ja nu är man hem kommen efter en dag i sommarstugan, Ja och mamma har vare där idag och klipptgräset och sen har vi satt upp stolparna till sommarhagen för killarna.

´Så nu ska bara tråden upp och sen ska häästarna dit :)

Ja sen då vi kom hem så hade vi en skogsmulle, ja lilla Lollypop hade rymt och stog i skogen bakanför. Ne nu ska jag äta lite, ha de bra :)

//

~/

Hej Hej :) ju nu var det ett tag sen senast, men jag har haft fullt upp med skolarbete men nu är det sista inlämnat och fick MVG i ena kursen och sen har jag fått VG, VG, VG, VG i dom andra kurserna som avslutas nu, som vi får beyg i :) ja så nöjd får man nog lov att vara.

Ja och inte nog med att jag har haft fullt upp jag ahr även brottats med min förkylning som inte ger sig men jag hoppas snart att jag har vunne sista ronden. Ja och eftersom jag har vare lite sjuk så har de inte blive så mycke av men alla djuren mår då toppen och i morron bär det av till Burträsk, ska dit och hoppa ens häst, de ska bli spännande att prova :) Ja men det var nog allt för denna gång :)

ha det bra allihop, så skriver jag snart igen.

//

~/

Hemma och är sjuk!

Ja inge kul, igår då jag satt och gjorde lite skolarbete kände jag hur halsen bara svälde mer och mer och jag fick ondare och svårare att svälja. Inge kul, men i morse så hade jag inte så mycke röst, så var hemma idag från skolan men imorron ska jag iväg till skolan, vill ju inte missa något nu på slutspurten på skolåret.

Solen skiner och det grönskar, kan det bli bätte? ska nog ta ut några kaniner och låta dom beta lite gran :)
Hästarna står i hagen och solar och riktigt njuter av solen. snart blir det förhoppningsvis sommarbete för dom, och massa bad :)

//

RSS 2.0