~/

Nu är alla hästar hemma :D



Diamonds Lucky Boy "Lucky"



~/

Ja nu är men hemma.

Ja skolan var som vanligt, men hade ett onödigt långt hål i dag, över 4 timmar mellan dom ända två lektionerna jag hade, men men, nu har vi gjort om schemat så det inte blir så, så jag kommer att sluta tidigt på tisdagar och sov morron alla dagar utom måndag ;) skönt eller vad?

Sen så var vi var och hämtat hö, jag och mamma. Och vi är snart påväg till Stefan och Anita, vi ska se hockey :) AIK spelar ju ;) men alla ni får ha det så bra och I morron är det ONSDAG ;) ja så ska jag avsläja vad det är ;)

//

~/

Hej Hej igen :)

Ja nu tänkte jag bara redogöra en sak för mina läsare, som ni kanske märkt så är det ganska mycke stavfel, och det mesta beror på att jag skriver för fort och kollar inte igenom det så noggrant sen, men sen så har jag också , dyslexi, (svårigheter att läsa och skriva) inget jag skäms över att berätta och jag tar inte illa upp av att ni påpekar det men nu kanske ni vet lite bakom det hela.

När jag var mindre sämdes jag som en hund över det och skulle ha kunnat dö på plats då man skulle måsta stå för hela klassen och läsa, men då jag insåg att livet vart lättare då dom visste så har jag inge problem, jag är stolt för den jag är, även fast jag inte läser lika snabbt som alla andra eller stavar lite fel, och kastar om lite bokstäver.

Nu ska jag gå och vila en stund igen är helt slt (ingen aning varför) OCH SNART ÄR DET ONSDAG :D

//

~/

Hej Hej :)
Ja snart är det Onsdag och snart får ni veta vad det är jag längtar til. Ja men nog om det, igår så var jag ute och fotade kaninerna, och fick några jätte fina bilder, finaste bilden blev på delgados huve, sen fick pollarna bli med på bild också.

Ja sen vart det en rid/tömkörnings tur med Lollypop som gick super i går med.
sen så var jag social med Julia och Maria som satt och tvättade sina träns. Ja sen så gav jag Julia a ride home ;)
Jag och hon red båda på Lollypop hem som verkligen gillar de, hon är så glad öronen framåt, och då jag bara kortade tygeln lite tog hon super fattningar.

Ja sen så såg jag och Julia The Vampier Dieries, avsnitt 11 tror jag det var, åh, så bra den serien är!
Men nu sitter jag på skolan och har Engelska, vi ska jobba med att göra en presentation om någon 1800-tals författare. Jag har någon som heter Henry James typ :) har då hittat massa info så nu ska jag kolla vad jag ska använda.

Ha det så bra allihop :)

//

~/

Hej Hej igen.
Ja nu var det mer än en dag sen jag bloggade senast men har inte haft tid, ja i går så vart det en tur till ridklubben med Lollypop där jag red barbacka och pumpade lite musik i ridhuset, medan jag red, men kände suget efter att tömköra då jag inte gjort de sen augusti, (senast jag körde då också) så dags att börja med de nu igen. Ja men jag hade tänkt att de skulle bli ett lungt passs i går men vart de de?

Nej då, vi hade så kul båda två Lollypop var jätte glad och visade verkligen upp sig, så stilig hon var, ja sen då vi var nöjda båda två så lödradde hon av svett och de droppade lite också men hon var då så glad.
Så det vart ett bra träningspass, men jag som bara hade  tänkt ta ett lungt litet pass för i dag så hade vi hoppträning, men hon gick som en pärla i dag också, vilken super tjej mattes polle är, så stolt jag är.
Hon har verkligen utvecklas nu och från varje dag nu så blir hon bättre och bättre, ståtligare och finare, ja helt underbart at se skillnaden, ja och snart är det ett år sedan jag köpte hon, ja man skulle ha lite före och efter bilder kanske? haha, ne nu så ska jag snart lägga mig och se tv, är helt slut.

Men ha det bra alla

//

~/

God morron alla glada :)
Ja nu sitter jag på skolan iogen och skriver, har svenska för tillfället men tänkte  att jag hinner skriva ett blogginlägg, jag sitter och letar reda på information till min uppsats.

Ja i går hände de inte så mycke, jag var på skolan sen hem och på kvällen vart det att se på hockey hos Stefan och Anita med mamma och pappa. sen så vart det hem och ta det lungt, senare under natten / sen kvällen så skrev jag en uppsats till geriatriken som jag ska lämna in i dag. Vart ganska nöjd med den. jag har insett att jag skriver bäst på kvällen natten och sen SOVER jag så gott då jag gjort de.

Ne nu ska jag återgå till mitt svenska arbete så jag får något gjort men jag kommer att måsta jobba med det hemma ochkså för att hinna det klart.

ha det så bra (P.S på Onsdag kommer riktigt intressant info upp på min blogg ) så glöm inte att hålla dig uppdaterad.

//

~/

Skola i dag, ja första lektionen i veckan är avklarad ;)
ja nu är det bara idrotten kvar för dagen, sen blir det ut och rida, och efter det, en massa skolarbete.
Ja det är vell vad min dag kommer att handla om.
just nu sitter jag och njuter, Anna pillar i mitt hår och det är såååå SKÖNT :)

Ne su ska jag komma på något kul att göra :)

//



~/

Ja nu kallar sängen och massa skolarbete, i morron är de skola, jag börjar halv 11,
skönt med sov morron!

Ja i dag ahr de inte hänt så mycket mer, men en sak ska jag säga,:
Jag är medlem på en mail sida där an träffar "brvvänner" (mail-vänner skulle jag kalla de) från hela värden, och jag är så less på att det kommer folk och skriver att dom älskar en och all smörja då om inte ens vet vemman är, och sen vill dom att man ska tycka synd om dom, och att livet bara leker för en själv.
och personen jag tänker på nu gav jag ett LÅNGT råd vad han skulle göra, så hoppas att han tänkte på det i alla fall, och sen skylla på att men drickaer och att bara tycka synd om sig är ok! Ne för F*N dumpa flaskan ta dig en titt i spegeln och gör något av livet i ställe.

( nu kallar sängen)

sov gott alla <3

//

~/

Ja nu sitter jag här igen.
I dag så hade jag ingen skola heller, men har dock haft lite arbete att göra, men det är nog snart klart.
Ja dagen började bra, sov morgon, och sen så hade Vikkie ingen lektion i dag så hon kom hit och vi for ut och red med Hecke och Lollypop. Riktigt mysigt, i det fina vädret.

(jag 2 år )
Ja och nu sitter jag själv framför datorn, och försöker hitta något kul att göra men tror ni jag gö de?
Ne, inte de heller, men turen vänder vell kanske snart igen.
ne nu har jag verkligen inget kul att komma med, jag får vell se om jag komemr med något roligare/intressantare i kväll :)

ha det så bra alla så skriver jag snart igen ;)

//

~/

kanske ska göra som alla andra och ha en fråge stund snart, så ni får vell kolla om det kommer upp någon om ni har några frågor :)

//

~/

Hej hopp igen :)
Nu har jag tid igen att blogga, ja i helgen så har Vikkie vare här hos mig och vi har ride i massor. OCh i söndags var ag på kaninhopptävling med 9 kaniner, hela dagen gick åt till de, men jag hade kul och så klart bjöd jag på mig själv och alla skrattade så klart, men jag låg och vred mig av smärta, men jag kunde inte heller låta bli att skratta. Men hade ont resten av dagen, men men. Är huvet dumt får kroppen lida :P haha.

ja och i går så kom Anna en sväng, men vi gjorde int så mycke värt, var ute med Hunden, snackade.
Ja och nu sitter jag här och tråkar hemma, hade ingen skola i dag, och inte i morron heller. Men jag ska skriva lite uppgifter hemma , så har jag gjort bort de tillsenare.

Ne nu så ska jag ut och rida, innan lektionena i kväll hinner börja. ha de bra :)

//

~/

Nu kommer en snabbis av allt kul som hänt, Vikkie kom till mig i går , och vi drog raggen med Hecke och Lollypop till ridklubben där vi red runt , runt , runt, sen så provade jag och Julia att gallopera två på Lollypop som gick jätte bra, hem vart det senare. När vi kom hem såg vi at Soley hade sprunge hela tiden medans vi var borta så han var helt genomblöt. Så Vikkie fick hoppa på bullen så tog jag soley i grimma, han skulle få skritta av, NU KOMMER DE ROLIGA : vi svängde in efter en oplogad väg så snön var djup och soley fick trava runt mig lite, och det tyckte bullen såg roligt ut med och med Vikkie på ryggen bar det av och helt från ingen stans kommer bullen själv? Vart tog Vikkie vägen? hmm, jag tittar runt och mitt i det vita täcket sticker något upp, är det en Vikkie elller är det en stubbe, som tur var så var det Vikkie. Haha, jag han då fånga bullen så hon svingade sig upp igen och Bullen lika glad igen lämnade Vikkie i snön IGEN, haha, men denna gång han jag inte vara med och fånga han så han sprang hem, men där fick vi tag i han IGEN, så vi skippade plumsandet som Bullen verkade gilla , ja och Vikkie skipapde snöbadandet.
Så vi vandrade efter vägen en sväng och tillbaka. 

Så till i dag:

Efter en lång sov morron så vart det ridning på menyn igen, Hecke och Lollypop fick dra raggen runt näset, och de är alltid lika kul då det händer (typ alltid) man kommer till backen och borta med vinder är Hecke och vikkie, hon är bra på att försvinna? men denna gång tittade jag upp efter backen, vad ser jag, jo i full fart och glad i hågen en vikkie och hecke på väg till toppen, och Lollypop och jag laddade efter!
Sen så hände de innte nå kul på vägen hem.

Ja till det roliga IGEN:
Soley och Bullens tur, haha, Jag ed på Soley som var så lugn i dag och Vikkie på Bullen, och vi red förbi där vi hade plumsat, men där vände Bullen in, han hade nog planerat ut något bus?
Ja men vi for in igen där och plumsade runt lite, och sen då jag var påväg mot vägen igen så ser jag hur Bullen kommer själv IGEN, jag kastade mig av soley och efter tygeln men misslyckade des IGEN.
Och Bullen glad i hågen hemmåt IGEN.
Vikkie verkade då trivas i snöbadet tydligen, haha.
Sen så red vi in till sörbyn och tillbaka hem, och det gick bara bra.

Så vad har Vikkie lärt sig i dag? INTE PLUMSA MED BULLEN? kanske?

Men alla har vi överlevt och skrattat glatt har vi också gjort, men tror Bullen var gladast :P

//

~/

God morron :)

ja nu så har jag vare vaken så i natt ska jag sova gott, ja och nu sitter jag på skolan och fördriver tiden.
I dag köra jag vacker med spackel för att dälja mina påsar under ögonen, pga sömnbristen, haha. Men min plan är att jag ska sova gott i natt :)
Gör jag inte det så då skriver jag in mig själv.!

Ne nu ska jag återgå till att vara social med dom som sitter brevid mig.

Ha det bra!

//

~/


Det ska börjas i tid på dygnet med att skrivas , Den nya dagen har kommit, så varför inte skriva en rad eller två.
Ja nu ahr jag gjort 2 uppsatser som jag ska lämna in i morron, så är riktigt nöjd med att det nu är bort gjort.


Och just nu sitter jag och ser Avatar, hihi, den är bra, så tänkte se den och sen fixa mig klar till skolan fara dit lägga in dokumenten jag skrive och sen bara vara social med mina vänner då jag  igentligen inte börjar förän halv 10 eller halv 11 men i alla fall så kan jag inte somna, så jag tänkte att i natt ska jag vara vaken sen gå och lägga i mig och sova normalt til natten som kommer, kolla om det löser mina sömn problem, för natten till i "dag" som var så la jag mig och efter 12 någon gång somnade jag och före 4 så vaknade jag självmant och tänkte morron, det är inte normalt, så jag satte igång en film då jag inåg att jag inte kunde somna om så jag såg den och fördrev lite tid sen så steg jag upp hedde på lite smink och så, så jag hade bara ofikat då klockan var 7. Inte likt mig, jag brukar inte he på smink , brukar stiga upp kvart i 8 om jag börjar 10 över 8, då hinner jag klä mig borsta tänderna kamma håret och ta grejerna och sätta mig i bilen.

Ne jag ska inte tråka ut er sm läser med mina långa förklaringar på allt, jag vet att jag är pratglad och jag börjar fundera på om det börar bli så att jag har börja bli skrivglad också, haha, eller vad tror ni?

ne nu ska jag fortsätt att se Avatar.

//

~/

Ja nu har jag vare ut till mina älskade djur en stund, klädde in Lollypop lite mer och gav dom mer mat och vatten. Lika kul då man kommer med ficklampan och lyser in i hagen så ser man massa reflexer lysa, hecke och soley har reflex ar på sina täcken + att alla hästarna har minst en benreflex, tänker i föebyggande syfte om dom skulle rymma så är chansen störr att dom blir sedda, men nu har dom inte rymt på ett tag (ta i trä).
Sen så fick kaninerna natta maten/vattnet och nattis pussen , sen vart det att vandra in, och på väg till huset så vart det lite bus med hundarna, de sitter aldrig fel.


Ja ensam hemma sitter jag och nu så funderar jag på att duscha. En ny dag kommer i morron med med skola, sen kommer Vikkie som ska stanna hela helgen ut :) de ska bli skitkul :)

ne nu ska jag hoppa in i duschen och ta mig en riktigt varm och skön dusch, ha de så bra och sov gott alla sötnötar som läser.

//

~/

God morron :)

Ja nu sitter jag på skolan och slöar, min första lektion hade vi inte så fick extra ledigt, emn halv 10 så börjar min första lektion, sen så efter de så slutar jag för lektionerna vi ska ha efter de är inställda, skönt så bara hit för en lektion sen hem, men då hinner jag arbeta på mina uppgifter som ska in.

Ja så just nu sitter jag bara och fördriver lite dö tid.

sen till det roliga, jag och mamma satt och såg film då Bullen var i farten igen, haha, han är bara för söt.
Ja vi kollar ut genom fönstrert och där ser vi Bullen på vägen? det brukar inte hända han står alltid på gården händer bara att han går över för att komma till huset, så vi kollade mer mot infarten och där ser vi en äldre man stå bakanför soptunnan och ta skydd för söta Bullen, haha, så jag sprang och tog på mig Jackan och gick ut genom dörren där jag möttes av en anna äldre man som skulle medela att  våran lilla häst var på rymmen,
så jag gick mot vägen och Bullen hade gått in på gården igen, så jag ropade glatt på han och så söt som han är gnäggade han lätt och kom i full fart mot mig, jag sträckete fram handen och mötte hans isiga mule. Sen så sa männen så bra, matte komme lilla vän och klappade glatt på han, och jag förklarade att Bullen har som ett eget liv, och går på rymmen, sen så började jag gå upp mot stallet och hagen och Bullen komme glatt springandes och bockande förbi och sprang till grinden och väntade glatt på att jag skulle släppa in han.

Ja de va lite om igår, sen komme Vikkie och vi for ut och red, det vart lite ändrade plander så vi red rakt upp i sammhäller och förbi Medan och vi träffade farbror polisen, och sen så red vi förbi Ok, och sen rakt genom Norsjö "centrum" och ner förbi brandstationen och hem igen. 
Och sen vart det in och värma sig efter köldskadorna, haha, de var ganska kallt, och man kände temperatur skillnaden mellan där vi bor och centrum , de var kallast där vi bor, men men, jag gillar ändå där vi bor, så bra ställe att har häst.
Jag och mamma skämtade om att vi kanske skulle sätta upp en skylt efter vägen där det står VArning för Bullen och inge mer, haha. men oftast så märker ingen att han är på rymmen då han bara står utanför hagen och äter från bollen med mat.

ja oj vad jag skrev i dag, hoppas ni orkade läsa allt, ne nu ska jag sluta skriva så jag har något att skriva om sen.
Ha de bra alla!


//

~/

Hej hopp alla glada :)

Ja i dag så ringde Vikkie och väckte mig och klockan var bara 11, men jag steg då upp i alla fall och fixade lite. Just nu sitter jag vid datorn och slöar, ska snart gå ut till djuren och kolla till dom, sen blir det ut och rida i dag.

Ja sen händer det inte så mycket mer kul i dag, jo Vikkie ska bo här tills i morron, så de är vell de roliga som händer. Och i morron börjar skolan, hmm, inte lika kul. Men men, långt härligt lov har vi då haft i alla fall :)

//

~/

Hej hopp :)

j anu har jag vere vaken i 2 timar, skönt med sovmorron :)
Sen så hopapde jag i kläderna och gick drrekt till kaninerna, va ute och gick med dom  en liten svöng. Just nu sittre jag och äterfrukost/lunch, sen så blir det att göra lite skolarbete:)

Ja sen så ska jag hoppa kaninerna med Maria i dag, får se hur det går. Och rida ska jag såklrt göra :) de blir nog ut i skog och natur i dag, det är ju sånt fint väder :)

ne nu ska jag fortsätta äta, så ha det så bra så skriver jag mer sen.

//

~/

Go kväll :)

Ja i dag har det inte hänt så mycke, var till tandläkaren och det gick bara bra, sen så vart de att fara hem och laga mat till mig själv.


ja sen så fick jag upp ett il att städa i ordning hela kaninhuset och mublera om och fixa och dona med burarna så nu ryms de mer kaniner :) haha, ja sen kom Maria hit och vi snackade lite, sen så for vi och hämtade en kanin,  det är en av mina uppfödningar som flyttar hem igen :) Så ska bli kul och se vad han tycker om hoppning.

Ja för tillfällset sitter jag och ser The vampire Diares, men dom gamla avsnitten jag redan sett, men snart kommer dom nya avsnitten (fortsättningen). Det ser jag fram emot, såg att en av Twilight bloggarna tipsade om den, lite kul att jag gjorde de mer än 1 månad för dom, haha :P ja ja , nu ska jag återgå till mitt tittande.

Ha de bra!

//

~/

God morron alla läsare :)
Ja ännu en dag har tigit i dag, och på torsdag börjar skolan igen, ja så fort var lovet över, tyvärr. Men men så är de ju .

Ja jag ska till tandläkaren om 15 min, ska bara kolla upp tänderna som man gör, så bäst jag går och klär mig, tror dom skulle titta konstigt på mig om jag komme i pyamas, eller vad tror ni?

bäst jag skyndar mig så jag inte kommer sent, ha det så bra

//

~/

Hej:)

Ja nu sitter jag här och skriver igen. Ja i dag har de inte hänt så mycke, vare hemma sj och tagit hand om jduren, sen red jag Martinas häst Wille och de va jätte kul, och de gick riktigt bra.

Ich sen så kom mamma och pappa hem. Ja inte så mycke kul har hänt i dag men en sak är då säkert jag är JÄTTE trött, och vet inte varför, eller jo de gör jag, jag kan inte SOMNA :O vid 5 vaje day typ även fast jag lägger mig 12 :S MEn de kommer vell att vända gissar jag.
Ja sen är de kul att kolla på statestiken på läsare det går verkligen upp och ner från dag till dag, och jag vet inte om jag skriver något intressant igenligen.

Jag skriver typ bara de som har  hänt och det jag känner då jag skriver. Sen är de ett + om de har hänt något spännande under dagen som jag kan skriva, och vissa dagar skriver jag mer och vissa mindre.

Ne nu ska jag gå och hitta på något, sova kanske ? :P

//

~/

Hej Hopp, hittade några gamla bilder på mig som jag tänkte bjuda på :)


Så stolt jag va, titta vilken fisk jag har, jag och Morfar på bilden


Jag då jag fyllde 2 år :)


Hur cool va inte jag, kunde blåsa balånger sj :P haha xD




Jag och våran hund  (värdens finaste och klokaste hund)


Sen hela patrullen, alla ville ju så klart åka med Morfar :)


Men efter en dags åkande så var det fika paus :)


Jag på fika paus :)

Sen så var jag ju den snälla syrran :P Hjälpte min bror (A)

Haha, så kul det är att kolla igenom bilder sen då man va liten :)

//

~/

God morron/God dag :)

Ja nu sitter jag här och skriver igen , Anna ligger och sover, vill inte väcka hon så jag fördriver lite tid vid datorn.
Hästarna och kaninerna har fått mat och vatten, och tog av alla hästarna täckerna nu då det är så varmt så dom får lufta pälsarna.

(Lollypop, Foto: Elin L)
Ja nu är de så varmt att man kan gå ut barärmat typ, haha.
Ne nu ska jag göra mig en macka å äta :)
Men kul att du läste, kommer skriva mer senare i dag.

//

~/

God natt alla :)


(Lollypop i skellefte, andra tävlingen, fotograf: Elin L)

Nu kallar sängen efter en lång dag, men det blir ingen lång sov morron i morron då djuren vill ha mat :) Men jag och Anna var ut ochh gav dom mer mat, så ett extra mål i dag för dom , dom säger nog onte nej, så kan ju sova lite längre :) De är bra med lösdrift :)

Ja sen så va vi in till kaninerna och man blir så avslappnad av att vara med dom, alla bekymmer i värden försvinner då man är där, och dom är bara för fina, och verkligen sociala, som en ända familj <3
Men får skriva mer om min underbara djur sen :)

Nu ska jag och Anna sova :) God natt och sov gott alla sötnötar :*

//

~/

Ja jag återvände hem levande, haha ne men det gick skitbra att hoppa i dag :)
Poppz var så duktig,"mammas ""lilla prinsessa".
Haha, ne men vi fick då beröm och possetiv respons, så nu ska vi förbättra de ännu mer, lite små detaljer :) men kul att de hade blie så stor skilland från förra gången :)

ja men nu sitter jag hemma och Anna sitter vid mig så ska inte skriva så långt , men vi ska vell gotta os med glass och godis och se film/tv ;) de tycker jag låter bar :)

Men nu ska Anna ha nagellack borttagnings medel., så bäst att jag letar fram de till hon nu :P haha

ha de bra :)

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu är morronen kommen och jag sitter i ridkläderna och skriver, ja som ni då kanske förstår så ska jag ut till hästanrna, ja jag har hoppkurs i dag Med Lollypop, så vi får vell se hur dte går :)
Jag hoppas då att de går bra :)
Men i alla fall så kommer jag då så klart vara bårta tills i kväll så kommer inte skriva någt mer förän då :) Men i alla fall så ha en bra dag på er och så skriver jag mer i kväll om hur det gick :)

//

~/


(min vovve som valp )
På tal om ingenting, måste ju bara snabbis skriva om lilla hjärtat:
Ja hon Kallas "Sessan" och hon heter Royal Princess, hon är en krosnings hund.
Kan ni gissa vad? (Och ni som vet skvallra int :P )

En ny dag med nya äventyr gryr :)
MEn nu så kalla min säng, haha, så bäst jag lyder men brukar ändå inte somnä förän 5, men men :)

Sov gott alla SÖTNÖTAR <3

Så hörs vi senare :)

//

~/

Hej Hej :)

Nu är jag tillbaka från att ha sett AVATAR :)

Och jag tyckte den var riktigt bra måstejag säga, så nu blir det att byta ut planetan och leva livet som Avatar :P haha, ne men seriöst nu, jag tyckte filmen va riktigt bra, och jag tycker alla som inte har sett den ska se den, jag funderar på att fara och se den i 3D hur coolt skulle inte de vara.
Ne men för tillfället fördriver jag bara lite tid vid datorn, ska vell snart plugga lite teori till körkortet.

Men skirver kanske en rad till senare i kväll

Ha de bra

//

~/

Hej hopp, ja nu sitter man hemma igen :)
Jag och mamma har varit och hämtat hö i dag, och drack en kopp läsk/kaffe, jag dricker inte kaffe. Men men, så pratade vi en stund och sen så vart det hemfärd (vi va hos Angela de glömde jag nämna)

Ja nu så är det snart middag sen blir det kanske Bio med Julia, Avatar går här i norsjö och jag har velat se den ända sen jag såg ett klipp från den :)
HOppas den är så bra som den ser ut :)

ja nu ska jag äta, men ha det så bra alla så skriver jag mer sen :)

//

~/


(Anna åp bilden)

God morron :) eller god dag?
ja ja, hur som hälst så är jag och Anna upp nu, aldeles för tidigt! Men vi båda vaknade innan 9, ingen aning varför men allt i livet har inte en lågisk förklaring.


Ja i går så hade vi mass tjej-snack sen såg vi filmen en galning e New York, haha.
Och Anna drömde den sjukaste drömmen om mig, jag gjorde bomber som var självlysande och jag sprängde typ Iran/Irak? Men det ända var att mina bomber var gjorda av bakpulver? Jag måste vara bra om jag kan spränga med de, så de flyger träd och sånt, haha.

Nu har vi då fikat, och nu så smälter vi maten med musik :) haha

ha de bra så skriver jag mer sen :)

//

~/

haha, ja nu sitter jag här i dag med och ser att siffran stiger på läsare, det är ju kul att se :)

Ja men då måste jag ju skriva lite till,  ja jag och Anna hade mysmiddag på Pizzan men ingen av oss orkade mer än en halv pizza så det vart att ta med resten hem, ja sen så hade jag styrelsemöte för klubben, och det tog 4 timmar :) Förlåt Anna att du vart tvungen att vänta.
Ja men nu är jag hemma igen och nu så ska vi snart se en film, men vet inte vilken, ja vi hörs i morron, har inte tid att skriva mer, men ha de så bra allihop :)

//

~/

Hej hej :)

(ANNA <3 )
Ja nu sitter jag här med Anna, ja dagen började som vanligt, kunde inte somna.
Men men tillsist så lyckades jag, sen vaknade jag ganska tidigt igen, ja ja.
Men i dag så kom Älski´s Anna hit, vi ska nsrt fara och äta middag :) så kul :)

Ja sen så har jag ett möte i kväll sen så hem och ha tjejsnack med Anna, och se film.
Ja och det är då skitkallt här, så ingen ridning i dag heller, det är ju plågeri då jag har 1,5-2 km till stallet att rida, så dom får vila i dag med. Och kaninerna har då kul i kaninhuset, har gjort 3 provisoriska burar då som har bott i stallet och så och nu är hästarna där så dom har komposthagar Tiara, Tuchis och Thess, men alla tre hade då rymt och satt brevid varandra i "höförrådet" i kanin huse :) Naaw så gulliga dom va :) och dom andra satt i sina riktiga burar :)

Ja nu ska jag gå och byta kläder och fixa till mig lite innan vi ska fara och äta.
Tycker att det är kul att det finns folk som faktiskt läser min blogg, haha, så tack :)

Ja nu kom hon tillbaka, så ha de bra så höres vi sen!

//

~/

Hej Hopp :)
Nu kommer lite mer från mitt liv, haha :)

Ja dagen vart inte som planerad, det vart så J*vla kallt, så det vart tyvärr ingen ridning, kändes lite elakt.
Men jag for till stallet och höll Maria och Julia sällskap ett tag i ställe :) och nu så har vi fixat och donat hemma jag och mamma, vi fixade om lite hos kaninerna och hos hästarna, så nu sover dom gott.

Ja nu så ska jag hopa in i duschen en snabbis sen flyga i kläderna och igväg till Maria med Julia.
så bästa jag skyndar mig så dom inte blir övervänt, haha.

Ha de bra alla lästare :)

//

~/

Ja nu huar jag sett en film och äte, så nu ska jag ut till djuren och sen så ska jag ta och fara med Lollypop och rida :)

//

~/

God morron :)

Ja efter lite sömn och vila är jag nu uppe igen :)
Men käns som om att jag håller på att bli sjuk, men men. I dag har jag mycket att göra så har då inte tid att vara sjuk. men först ska jag gör mig lite frukost/lunch, sen blir de att gå ut till djuren .
+ jag vette tusan vad som hände med min blogg igår men så många läsare har jag då typ aldrig haft :) va kul :) hoppas att det fortsätter i den riktningen :)


//

Another Day <3

*1991 - 2006*
Jag har nog inte skrivit så mycket om dig i min blogg men du betyder fortfatande allt för mig gumman och det går inte en dag utan att jag saknar dig , och det är jag inte ensam om. Vi är många som skulle ge våran högra arm och mycke mycke mer för at få täffa dig igen <3-at. Tiden vi fick va knapp men den betydde allt, alla minnen man har är overdeliga och du ska veta gumman att jag saknar dig sjukt mycke, om jag kunde vrida tillbaka kockan så skulle jag göra det.

Men jag vet/tror att du vakar över oss alla, och du finns alltid i våra hjärtan.


Och glömma dig är det sista vi kommer göra!
Som många säger så har gud tagit tillbaka sin finaste ängel, du <3
Jag hoppas du väntar på oss där uppe <3

så vila i frid Julia, så möts vi nog en vacker dag igen <3
http://www.youtube.com/watch?v=dNlX7wH1-lw

~*Julia Lindfors Burvall*~

// Din vän

~/

Här komer lite mer skit, haha.

Ja i alla fall så var ju gårdagen ganska misslyckad men sån tur e så finns Anna till stöd :] tack guman :) ja hon kom då till mig i gårkväll och vi hämtade hem Poppan och Bullen sen smälte vi choklad och doppade skivade bananer i de, GU SÅ GOTT :) hihi, ja och sen så såg vi två filme, dom hette typ, blinde date, och she´s the man eller något liknande i alla fall. Ja sen va vi vaken till 5 och bara snackade :)

Sen så va de så att jag skulle upp 7 i dag för att jag skulle hinna med bussen till stan :) hade övningskörninges lektion. Men jag stälde väckaren, men den ringde inte :S Tur att min mamma väckte oss, haha. Men jag han då i tid till bussen och körlektionen gick super :) ingen trafikant eller något kom till skada :) haha
ja nu så ska jag gå ut och fixa med djuren en liten stund :)

Ha de bra

//

~/

Bra dag i dag? Ne skulle inte tro de, hästarna har kommit på att de är jätte kul att riva hage och springa runt på gården, och det hjälper inte med något att hlla dom instängda, i dag så rymde dom till rdidklubben där någon stängde in alla 4, men bullen han stannade halvvägs på komunförsådet där han tyckte de passade att stanna och fika med arbetarna, medans mina 3 busar sprang vidare och for till klubben, tur dom kan vägen dit i alla fall.

Men det är inte kul då det händer så martina hämtade mig och alla träns så for vi till stallet och jag red på hecke hem och hade Soley som hand häst och sen så har dom fått stå inne. Nu ska jag snart och hämta hem dom andra två busarna, men först ska jag skutta lite med lollypop, jag och julia tänkte hoppa lite med dom, sen så bär de av med dom busarna med, sen så ska jag rent sakt MURA en BUNKER åt DOM!!! 

så då får dom någota att göra med att riva den. Ja så kan de bli en sämre dag? Jo jag kan inte somna på kvällarna, måste lida av sömnproblem, är skit trött men kan inte somna och ligger och vrider och vänder på mig i vansinne.

Ja nu ska jag sluta beklaga mig och fixa lite saker, i morron har jag körlektion så jag hoppas all otur har tagit slut då.

Ha de bra!

//

~/

Hej Hej igen :)

Ja nu sitter jag här igen :) ska snart äta Middag sen bär det av med Poppan till ridklubben :)
Ja dagen började bra :) mina kusiner kom igår och såvde över, så jag och elin tog Hecke och Bullen ut och skrittade/joggade en liten sväng och sen så fixade vi lite småsaker, och dom åkte hem :) sen så for jag ut och plumsade lite med Soley och de gick jätte bra :) Så nu är det poopan kvar :) sen är alla otionerade för idag :)
Ja nu ska jag fixa mig mat. Ha de bra!

//

Tina

(p.s min dator är knäpp så bilder i inlägget kommre senare)

~/

Ja Gott nytt år på er alla :)

Ja jag haar vare lite dålig på att uppdatera men, har haft mycke att göra ;)

jag spenderade Nyår med Julia, Janine och Sandra :)
Vi sjöng sing star/Lips och vi såg två filmer varav en hette 17 agen typ, den va ganska bra :)
Ja vi å och hade massa kul, och i dag har jag vare förbi hos Angela en sväng, sen tog jag en sen mystur på Lollypop i månskenet, så mysigt:) Vi körde lite styrke/kondis träning, plumsa och lite bus efter skogsvägen, hihi:) De är så kul att ha häst, känner att orken och viljan kommer mer och mer, har som haft en liten svacka, men Tina is coming back ;)

haha ja och i morron/i dag ska jag upp tidigt så jag hinner rida innan släkten kommer, ska fira min brors födelsedag i förskott då han åker tillbala till skolan. Så då passar vi på lite innan :)
Ja så bäst att sova nu då om jag ska orka upp i morron/idag, så sov gott så ska jag vell skriva lite i morron med :)

//

RSS 2.0