~/

Hej hopp :)


Ja nu är jag hemma efter en SUPER lyckad helg i Lycksele med mina underbara hästar, Lollypop och Hector.

Ja i Lycksele var det ju körtävling i helgen och det gick toppen, Lollypop chockerade nog alla och mest mig, hon vann dressyren äverlägset i sin klass på 116p, och hon hade också dagens högsta poäng av alla ekipage under dagen, ojj vilken pärla som håller på att komma fram.

Ja och sen så var det kungen Hector´s hur och han var mer vild än tam skulle jag säge, han var inte alls sugen på att gå någon tråk dressyr, men trots en ganska dålig insats skramlade han ihop ynka 107p, Men han vann också sin klass dressyr, men han kunde ha ansträngt sig mer, men det tar vi på nästa tävling i stället.

Ja och sen hade Hector pressitionen samma dag och där gick det bättre, hade aldrig kört pressition med Hector och giggen men det gick toppen ändå, vi dubbel nollade och vann, och kul hade vi också :)

Ja och sen till gårdagens maraton, Ja Lollypop och jag var först ut av mina, och hon chockade ännu en gång, det började på sträckorna då hon låg på? det är inte likt henne, och hon kunde inte stå still mellan sträckorna, då vart hon lite smått tokig? vad hände där? Ja och sen då vi kom in i hinderna så drog hon bara på, det var som att palletten hade falligt ner nu och hon förstod vad hon skulle göra i hinderna. och vi vann våran klass maraton också :) Sen vann jag och hon också totalen. Ojj vilken pärla  <3

Sen var det Hector´s tur, och då vi var påväg till starten öppnade himlen sig och det haglade och ösregnade, ojj vad jag frös på sträckorna, men inget man kan göra åt saken och in i honderområdet kom vi, trodde de skulle gå ganska dåligt då Hector inte är supertränad, men ojj vad han drog på, och han var så duktig, han gick som ett spjut. Han vann också sin maraton och Totalen :) <3

Vilka duktiga pollar man har, och sen vann laget där Lollypop var med och laget där ector var med kom 2:a :) Hejja Villvattnet.

(ALLA BILDERNA ÄR FOTADE AV MAJA GÄRDSTRÖM OCH COPYRIGHT PÅ ALLA BILDER)

//

~/

sitter på skolan och torkar, ja just då jag skulle gå från rännaren öppnade sig himlen så jag är genomböt :/
ja men sånt som händer jag är då inte gjord av socker, tur är vell de  :)

Ja men idag har det inte gjort så mycke, har haft mina två lektioner och har slutat men jag måste hem och fixa med massa skolarbete. Och sen ska jag ut och köra med Hecke och Lollypop, måste träna till körtävlingen som kommer i helgen.

Ja och igår hade vi vollyboll turnering och vårat lag kom 4:a men i 3:e matchen vi spelade gjorde jag illa tummen, typ stukat den så jag har ont i den, men jag har så ett stödbandage på den som gör smärtan mindre  för den rör sig mindre med de, så de är ju då tur i alla fall.

Ja och idag har hecktor arbetat, haha, Vikkie lånade han för hennes klass skulle ha tivolidagen, och ponnyridning, så hector har gått med massa barn idag och alla verkade då ha tyckt at de var kul :)
ja men det var vell allt skulle jag tor.

//

~/

Hej Hej :)

Ja idag så var Vickan och Hector och tävlade i Dressyr, och det gick riktigt bra, Hecke var lite för laddad men det är sånt som händer, Men dom var riktigt duktiga,

Senhar jag inte gjort så mycke mer idag, jar har bara vilat och sett på TV, legat som en deg i soffan, men det var faktiskt skönt de med :) Ja och nu ska jgag lägg mig och sova så jag kommer mig till skolan i morron.. Ha det bra

//

~/

Hemkommen efter en bil tur.

Ja nu är jag hemma och sängen kallar om jag ska orka upp i morron. Men i kväll har jag vare på biltur till åmsele och tillbaka, ja och påvägen hem skulle jag åka bak och gick ut för att byta plats och då jag öpnnar dörren bak och ska flytta på det som är i vägen börjar chafören köra iväg och kör över min fot/tårna!! och lämnar mig :O
Ja men chafören eller snarare sakt den andre som åkte med såg de så jag kom med hem i alla fall, och foten lever.

//

~/

Hemkommen från dressyr tävlingen i Kågedalen!

JA nu har jag och min prinsessa komme hem från våran första lokala dressyrtävling tillsammans.
Och ja jag är vell ganska nöjd, det kunde ju alltid ha gått bättre, men det är ju inte kul om det skulle gå perfekt och man inte hade något att träna och förbättre heller, men jag är nöjd, hon gjorde de väl godkänt i dag tycker jag. Men nästa gång så ska det gå ännu bättre, så det blir att träna.

Men jag tycker hon var duktig och det var många som kom fram och sa att hon var så vacker och maffig och snygg, så det värmde ju mattes hjärta att fler ser vilken underbar diamant jag har :)

//

~/

Hej Hej :)
Jch  kolla genom TR för att se om man kan byta häst. OCh jag har just haft min lektion i svenska och vi håller på med ett grupparbete, och min grupp arbetar om Fantsy.! Så jag har 6 tjocka böcker i min väska från några av dom mer kända författarna.

Idag så ska jag tvätta allt kläder och bada Lollypop, och putsa sadeln och allt till i morron, för då bär det av till Kåge, och jag måste ta och lära mig B2: an. Ja men nu ska jag hjälpa Julia att hitta.

Ha de bra så skriver jag snart

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu sitter jag framför datorn och skriver igen.  Idag hände de inte så mycke på¨skolan, det vanliga, + att jag han sola lite på min långa lunch, men jag årkade inte sitta i värmen så länge men lite brunare kanske man fick bli.

Ja sen ahr jag rida Prinsessan i dag, och Vickan red Hector. Vi tränar till dressyr tävlingen som är i helgen och det är fullt upp, jag måste at och lära min b:2 an, för den har jag inte lärt mig än, kan bara början, men det löser sig nog. Och ridningen gick toppen för oss båda hästarna uppförde sig bra, Lollypop var lite för pigg i början men kom till ro efter ett tag, och Hector var lite busig i början men gick riktigt fint efterett tags arbetande.

Ja och nu ska jag plugga banan lite, sen ska jag lägga mig och sova, börjar 10.35 i morron.

Ha det så bra!

//

~/

Hej hopp alla glada

Ja jag vet att jag har vare usel på att blogga nu här ett tag men jag får ta mig i kragen.

Ja men det är så att jag har haft fullt upp, och då jag har haft tid över har jag vare så slut så jag inte har orkat.
Men nog med de, vad har jag haft för mig då? Jo jag har vare i stallet och i skolan.

jag och Vickan tränar på med Lollypop och Vickan med hector till dressyr tävlingen den 22 för mig och den 23 för henne, i kågedalen. Programmen måste sitta och hästarna ska gå som en klocka. Ja det är inte bara en sak som ska sitta, haha, ne jag driver lite, vi ska mest åka dit för att ha kul, det är min första dressyr tävling (RIDNING)  med Lollypop, ( om man inte räknar klubbtävlingen) och det är tävlings debut för Vicka i lokala sammanhang och sen debuten med Hector på tävlingsbanan.

(blid på mig som Anna sjögren fotade i höstas)
Men jag tror och hoppas på att det kommer att gå toppen för oss båda två.

ja sen har jag bara gjort de vanliga jag har vare i skolan och igår var jag med min älski Anna, vi såg film åt glass och hade allmänt trevligt, sen vinkade jag av hon halv 5 i morrse, då hennes bil till flygplatsen gick då, sen gick jag och la mig igen och sov till 7.

Sen kan jag inte komma på så mycke mer, jo det är skönt med sommarvärme, och jag har redan blive lite brunare, dock inte den finaste brännan (efter ett gina linne ) haha, men men, det försvinner vid senare "solning".

Men ni alla (få) som läser min blogg får ha det så bra!

//

~/

Hej Hej :)


Ja jag vet att jag har vare dålig på att blogga men jag har haft fullt upp.

Men i alla fall Vikkie har vare/är här. Och vi har haft fullt upp med att fixa om i stallet och i sadelkammaren och så klart har vi ride i massor.

Ja jag vet inte vart jag ska börja men vi har i alla fall ride en massa, näsetbacken två vänder och sen har vi tränat lite dressyr ridning, sen i dag körde vi Lollypop och Hector.
Ja och i dag så tämkörde vi Lacky, och det gick toppen, han testade lite i dag men det fixade till sig, och han var sså duktig.

Ja och vi har mublerat om inne i kaninhuset och nu är sadellammaren där inne också, finns mer plats där nu då några kaniner har flyttat. Och sen i lördags så var vi i villvattnet och byggde upp tält stallet och satt upp dressyrstaketet där. Och solen sken och allt var toppen.

Ja men du nu ska jag se på tv, ha de bra!

//

~/

Hej Hej :)

Ja i går så for jag hem till Vikki och åt grillat och hade de riktigt skönt :)
Och idag vart det ingen sovmorron, nee, vi skulle hem till Norsjö då jag hade dressyrkurs med Prinsessan, Och träningen gick super så jag for hem och anmälde mig till dressyrtävlingen i Kåge den 22 :) Så vi får vell se hur det går, men vi får träna tills dess.

(Foto: Janine fransson)
Ja nu ikväll gör vi inte så mycke, vi sitter just nu och ser på tv, och sen ska vi ut och natta djuren, sen kan jag inte komma på så mycke mer ..

Men ha de så bra :)

//

~/

Hej Hej :)

Ja nu är helgen över, i söndags hade vi klubb dressyr, och jag är så nöjd med prinsessans insattser (Lollypop) Hon var så otroligt duktig, så nu ska vi försöka få oss till någon dressyrtävling i sommar.

ja vi kom delad 1:a i LC:1 an och vi vann LB:1 an, så kan vell inte vara något annat än nöjd med hon?

Sen vart det middag med Vikkie och Maria på frasses, ONYTTIGT men dom tjatade :P
haha, ja, och nu sitter jag och väntar på att Vickan ska komma, hon ska prova rida Hecke och se hur det går, för hon ska få låna han och tävla med han om det funkar mellan dom, så jag hoppas att Hecke sköter sig och visar upp sin fina dressyr sida ;) Ja men ijag kanske skriver mer i kväll, om jag hinner/ orkar, har ju en del att göra..

Men ni får ha det så bra :)

//

~/

Ja ännu en dag är påväg att gry, men först ska jag sova lite.

Jai dag hade jag SKIT nationella prov som gick SÄMST !!?! vad hände där?!?! jag tycker att nationella brukar gå bra men inte idga?! Ja men man får vell hoppas på att turen är med en?

Ja men nu vill jag bara glömma de, men annars har dagen vare bra :)

Dagen började med att Maria kom och hopapde på mig i sängen då jag låg och sov, så vakna kan man ju lätt säga att jag gjorde :)

Ja sen så var det av på en liten kort ragg i Norsjö innan jag började skolan, hade svenska prov idag, men det gick riktigt bra (tror jag då, för det kändes då som det) Ja sen ahde jag en kort lunch,
och den SÖG för det var fisk och jag hatar verkligen fisk!, det är verkligen inget för mig :S

Ja sen va de skit nationella men det gick ju SKIT som ni kanske förstått vid de här laget??

Sen var dagen slut, Maria körde hem mig och höll mig lite sällskap medan jag rensade till kaninerna. Sen innan 5 bar det av till Villvattnet, för dom från Tidaholmsvagnar var förbi där, så dom berättade massa kul info om vagnar och vad som är bra att tänka på då man köper vagn.

Ja sen bar det av hem igen, natta hästarna och sen fortsatte jag att rensa till kaninerna, och i morron (idag) så kommer det en familj och ska kolla på kaninerna, Diablo, delgado, Thess, ja någon av dessa ska få flytta hem till dom, och det käns verkligen bra, för dom verkar så trevliga, och jag tror verkligan på att kaninen som åker dit kommer att få det toppen :)

Men det känns i hjärtat att sälja sina "bäbisar". Och Geisha är tingad hon och en till av mina kaniner ska åka till Umeå, ska bli kul det med, kommer bara att sakna mattes svarat skönhet. Ne ne, färdig pratat om kaniner (akta dig morfar så du inte får kaniner i datorn) *haha* ne nu ska jag ta och sova så jag orkar upp i morrron :)
God natt och förlåt att jag skriver mycke just nu :P

//

~/

Hej hopp :)


Ja nu sitter jag här trött och slut ännu en gång, men dagen har inte vare som alla andra, nee, idag har jag haft mer eller mindre en häst "fri" dag, jag har bara matat och gett dom vatten, kan ju vara skönt att ta en dag till sig själv ibland, men mamma körde Hecke en liten sväng i dag så han ahr motionerat ändå :)

Ja men idag så har jag hängt med Maria på raggen runt i Norsjö, och till norsjövallen, ja idag tog vi odss tilbaka i tiden, vi var nämligen och fotade i lekparken, lite roliga bilder blev de, men åldern sätter sina broms klossar, vi var inte lika smidiga som vi brukar vara :P haha, ja men vi hade då skit kul i alla fall.

sen hade vi ju skitkul då vi bara satt i bilden på en parkering och bara flummade! haha, ja så det har vare en bra dag i dag, och jag hoppas på ännu en i morron, men i morron ska jag rensa och städa ur i kaninhuset, och kanske försöka flytta ut en kanin eller två?

Ja och på lördag kommer det några som ska titta på kaninerna, så dom kanske tar med sig någon hem? Ja man kan ju alltid hoppas att någon av mina faller dom i tycket :)
Sen så ska Geisha åka till en familj i Umeå och en till av mina kaniner till samma familj,jag är glad att det är så många som har hört av sig, och jag hoppas och tror att dom kommer att få det super i sina nya hem.

Sen så ska jag bygga om lite i kaninhuset till i vinter så alla får stora burar, och massa kul att leka med i dom.
Så jag vet vad jag har att göra i sommar, sen ska halva kaninhuset bli en sadelkammare hade jag tänkt, men jag ser ju hur det blir i sommar.

Ne nu kallar sängen, men ni har i alla fall fått lite uppdatering från mig :)

//

~/

Hej Hej :)

Ja jag vet att jag har vare dålig på att blogga men har inte haft ork till det, jag har vare upptagen med att vara i stallet och dona på :)

Men i alla fall så har de inte hänt så mycket, jag har nu kört Hecke två dagar efter varran, och det har gått toppen, hoppas bara han hinner få upp kondisen lite mer innan tävlingen i Lycksele. Ja sen har jag ride och tränat Dressyr med Lollypop och i dag tömkörde jag lucky. Så nu är man helt slut och fördig och sängen viskar mitt namn ;) så bäst jag lyssnar

//

~/

Heeeeeej ;)

Ja nu har jag vare dålig på att blogga men har haft mycke att göra ï helgen nu då Vikkie har vare här, men vi har mest ride och haft kul, sett film, och äte chips och glass.

Just nu sitter vi och ser på filmen som går på 3:an. Och reklamen är världs lååång just nu, ne nu då jag sa å så börjar den om, så ska gå.
Men ha det så bra !''

//

RSS 2.0